分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 5

类型2019-2020同步人教英语新课标选修七课时分层作业12 SECTION Ⅲ、Ⅳ WORD版含解析.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:432960
  • 上传时间:2025-12-01
  • 格式:DOC
  • 页数:5
  • 大小:419.50KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019-2020同步人教英语新课标选修七课时分层作业12SECTION 、 WORD版含解析 2019 2020 同步 英语 新课 选修 课时 分层 作业 12 SECTION WORD 解析
    资源描述:

    1、课时分层作业(十二)Section 、语言知识练习固基础单句语法填空1Please pass me the book whose cover is green.2I know the reason that he explained at the meeting.3Not you but I am (be) to answer for it.4The days are gone when physical strength was all you needed to make a living.5Care of the soul is a gradual process in which ev

    2、en the small details of life should be considered.6When I arrived,Bryan took me to see the house where I would be staying.7The distribution(distribute) of the goods is under discussion.8The doctor is performing an operation (operate) on the injured child.9More and more people get used to purchasing

    3、(purchase) things on the Internet.10I applied for the job not because I liked it but because I had to accept it. 高考题型练习提能力阅读理解ABack in freshman year,I found myself wondering whether it should really be called “volunteering” if students only do it because they have to.I ended up volunteering at Weyri

    4、ch Health Center,helping elderly patients with daily tasks.The more I did these tasks,the more disconnected I felt from the seniors.Though I felt bad for them,I did not want to interact with them.Then one rainy day,I met Colonel Hemsworth.He invited me to his table and asked for some company.I regar

    5、ded this as another boring task.However,when I listened to his stories,I learned that he was a brilliant war veteran (老兵),and I found his tales interesting.After my brief talk with the Colonel,I realized that I shared common characters with all the seniors.I felt like an oxygen molecule (分子)ready to

    6、 form a relationshiprather than an isolated gas.I met with many learned senior citizens who shared their experiences and wisdom.No longer did I walk aimlessly down the hallways.I found myself enjoying talking with these people as I learned their histories.Why hadnt I realized sooner that volunteer w

    7、ork could enlighten me?Some people argue that volunteering and working for change does not help.However,they fail to realize that the world is constantly changing and humans must adapt.My experience at Weyrich Health Center has taught me that refusing to change ones views and accept new ones leads t

    8、o shortterm goals that finally disappear.Communication with others is an important part of life.Volunteering is not just a requirement or a way to improve your resume,it is a time for service and personal growth.Now I enjoy volunteering my time surrounded by seniors who bring history alive for me.By

    9、 communicating with them,I have developed into a more dynamic person.【语篇解读】作者一开始做志愿工作时并不真正喜欢,但后来与一位老人交谈后,开始乐于做志愿工作,认为自己从老人那里获得了很多经验。1Whats the authors initial attitude towards volunteering?APositive.BSatisfied.CDoubtful.DUnwilling.D观点态度题。根据第二段最后两句可知,作者一开始做志愿工作时感觉和那些老人没什么关联,不愿意和他们互动交流。由此可判断出,作者最初并不情愿

    10、去做志愿工作。2Why did Colonel Hemsworth invite the author to his table?AHe liked the author very much.BHe wanted the author to accompany him.CHe wanted to work with the author.DHe planned to teach the author something.B细节理解题。根据第三段第二句可知,Colonel Hemsworth之所以邀请作者是因为他想让作者陪陪他。3What can we infer from the underl

    11、ined sentence in Para.4?AThe author had a desire to communicate with the seniors.BThe author wanted to do a chemical experiment with gas.CThe author imagined himself to be part of isolated gas.DThe author would like to be an oxygen molecule.A推理判断题。作者起初并不愿意和老人们交流,而在与Colonel Hemsworth交谈后作者对老人的态度发生了变化,

    12、开始想和老人们交流互动,乐于倾听他们的智慧和经历。从画线句子可知,作者想融入其中,而不是被隔离,由此可推知,作者开始渴望和老人们交流。故选A。4What does the sixth paragraph mainly tell us?AOther peoples attitude towards volunteering.BThe importance of communicating with others.CThe important meaning of humans adapting to changes.DThe lessons the author has learned from

    13、 volunteering.D段落大意题。通读第六段可知,本段主要讲述的是作者从做志愿工作中所获得的经验。故选D。BThe meaning of the word “volunteer” may be a little different in different countries, but it usually means “one who offers his or her services”There are many different ways in which people can volunteer, such as taking care of sick people, wo

    14、rking in homes for homeless children, and picking up garbage from beaches and parks. Volunteers may work within their own countries or in other countries. They are often people with a strong wish to help those who are less fortunate than themselves. Volunteers dont expect any kind of pay.At the root

    15、 of volunteering is the idea that one person may have the ability to offer services that can help other people. Tracy, a good friend of mine, however, recently came back from India with a new idea of what being a volunteer means. She worked for two and a half weeks in one of Mother Teresas homes in

    16、Calcutta. The following is her story.“I first heard about Mother Teresa in my high school. We watched a video about her work in India and all over the world. I was so moved by her spirit to help others and her endless love for every human being that after I graduated from high school, I also wanted

    17、to try her kind of work. So with two friends I flew to Calcutta for a few weeks.”“I was asked to work in a home for sick people. I helped wash clothes and sheets, and pass out lunch. I also fed the people who were too weak to feed themselves and tried to cheer them up. I felt it was better to share

    18、with them than to think that I have helped them. To be honest, I dont think I was helping very much. It was then that I realized that I had not really come to help, but to learn about and experience another culture that helped improve my own understanding of life and the world.”【语篇解读】本文主要介绍了作者的朋友Tra

    19、cy对volunteer一词的新的体会及理解。5According to the text, a volunteer refers to a person who Ais willing to help those in need without payBcan afford to travel to different placesChas a strong wish to be successfulDhas made a big fortune in lifeA细节理解题。根据第一段的“one who offers his or her services”和第一段最后一句“Voluntee

    20、rs dont expect any kind of pay”可知答案。6Why did Tracy choose to be a volunteer?AShe liked to work with Mother Teresa.BShe had already had some experience.CShe was asked by Mother Teresa.DShe wanted to follow Mother Teresas example.D推理判断题。根据第三段第三句“I was so moved by her spirit . I also wanted to try her

    21、kind of work.”可知答案。7What is Tracys “new idea” in Paragraph 2 of being a volunteer?AGoing abroad to help the sick.BWorking in Mother Teresas home.CDoing simple things to help the poor.DImproving oneself through helping others.D推理判断题。第三、四段都是在讲述Tracy怎样把自己的new idea付诸实践的经历,且从文中最后一句可知new idea的含义。8What is the best title for the passage?AHow to be a volunteerBVoluntary life in IndiaCA different meaning of volunteerDInspiration from Mother TeresaC标题归纳题。本文以volunteer作为导入,讲述了Tracy对volunteer的新体会。C项切合文章的主题。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019-2020同步人教英语新课标选修七课时分层作业12 SECTION Ⅲ、Ⅳ WORD版含解析.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-432960.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1