2019-2020同步人教英语新课标选修七课时分层作业5 SECTION Ⅱ WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020同步人教英语新课标选修七课时分层作业5SECTION WORD版含解析 2019 2020 同步 英语 新课 选修 课时 分层 作业 SECTION WORD 解析
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(五)Section 语言知识练习固基础.单句语法填空1Hearing the students answer,the old professor nodded with great satisfaction(satisfy)2I dont feel envy at your journey in this bad weather. 3We desire that immediate help (should) be given (give) to the local villagers.4The accused man was declared (declare) innocen
2、t by the court yesterday.5This model had been tested (test) out before it was put into production.6Back at the hotel,I rang up All Nippon Airways and booked a flight to Tokyo that evening.7He quickly turned around/round when he heard someone asking for help behind him.8It is obvious that they are al
3、l putting up their hands voluntarily answering questions.9My sister was against my suggestion while my brother was in favour of it.10The accident happened on such an evening with strong winds accompanied (accompany) by heavy rain.完成句子1. 他在英语竞赛中获得了一等奖真让人感到兴奋。It is exciting that he has won the first p
4、rize in the English contest.(it)2他们渴望他们有权参加会议。They desired that they (should) have the right to attend the meeting(attend)3我们不允许你们在考试时作弊,这对其他考生是不公平的。We cant have you cheating in the exam,because it is unfair to others.(have)4从前,那里住着一位老渔夫。Once there lived an old fisherman.5她宣称她再也不愿为那家公司工作了。She declar
5、ed that she didnt want to work for the company any longer.(declare)高考题型练习提能力.阅读理解As civilization proceeds in the direction of technology,it passes the point of supplying all the basic essentials of lifefood,shelter,clothes and warmth.Then we are faced with a choice between using technology to provid
6、e and fulfill needs which have now been regarded as unnecessary or,on the other hand,using technology to reduce the number of hours of work which a man must do in order to earn a given standard of living.In other words,we either raise our standard of living above that necessary for comfort and happi
7、ness or we leave it at this level and work shorter hours.I shall take it for granted that mankind has,by that time,chosen the latter alternative.Men will be working shorter and shorter hours in their paid employment.It follows that the housewife will also expect to be able to have more leisure in he
8、r life without lowering her standard of living.It also follows that human domestic servants will have completely ceased to exist.Yet the great majority of the housewives will wish to be relieved completely from the routine operations of the home such as scrubbing the floors or the bath of the cooker
9、,or washing the clothes or washing up,or dusting or sweeping,or making beds.By far the most logical step to relieve the housewife of routine is to provide a robot which can be trained to the requirements of a particular home and can be programmed to carry out half a dozen or more standard operation,
10、which is switched by the housewife.【语篇解读】在科技快速发展的今天,人们的生活方式将如何改变呢?1As civilization develops in the direction of technology, Athe basic essentials of life must be suppliedBit is important to supply the basic essentials of lifeCit is no longer so important as it was in the past to supply all the basic
11、 essentials of lifeDit is not necessary to supply the basic essentials of lifeC细节理解题。根据第一段中的“.it passes the point of supplying all the basic essentials.”可知选C。2According to the author,we are faced with Athe choice of providing and fulfilling our needsBthe choice of using technologyCthe choice of earn
12、ing a standard of livingDa choice between using technology to provide and fulfill needs to reduce the number of working hoursD细节理解题。根据第一段第二句可知,我们面临的选择是:或者应用技术提供和满足需求,或者应用技术缩减工作时间。3What alternative will mankind have chosen in future?ATo leave our standard of living at this level and work shorter hour
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-432964.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
