2019-2020同步外研英语必修一新突破课时分层作业8 USING LANGUAGE WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020同步外研英语必修一新突破课时分层作业8 USING LANGUAGE WORD版含解析 2019 2020 同步 英语 必修 一新 突破 课时 分层 作业 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(八)语言知识练习固基础单句语法填空1Although the number of competitors is (be) limited, a number of our classmates are (be) eager to take part in it.2Unfortunately, fifty percent of the men in this town are unemployed (employ)3What surprised me most was the way that she spoke to her father.4I sent an applicati
2、on to the company but have_received (receive) no reply from it so far.5They have set up a student organization (organize) to help with the campus safety.6Would you like to give me your dictionary in exchange for my old camera?7I couldnt have_gone (go) through that hard period without your help.8We c
3、ant afford to_waste (waste)a single minute because we have lots of things to finish in two days.9In winter, a lot of rich people fly south to get away from cold weather in the north.10My educational background and professional (profession) experience make me qualified for the job.高考题型练习提能力.阅读理解AScho
4、olgirl Lorna OBrien was in her kitchen when she looked out of the window and was terrified at what she saw.“Help!” she shouted.“Theres smoke and fire coming out of the kitchen window opposite.”Her father, John, ran across to the house while her 15yearold brother Paul called the fire service.Lorna, 1
5、6, rushed across and caught up with her dad, who had just kicked open the front door.They looked upstairs where they saw smoke coming out of the top flat.Lorna followed her father into the flat, where they found a pan(平底锅) on fire in the kitchen and the young mother, Mane Linn, who had been asleep,
6、passed out(失去意识)in the smokeblackened sitting room.Lornas dad threw a wet cloth over the pan and then turned off the stove(炉子)before starting to help Mane through the smoke down the stairs to safety.Suddenly Mane started crying,“My baby, my baby!”“Wheres the baby?”asked Lorna.“In the bedroom,”Mane s
7、houted back.While John pulled the crying mother from the house, Lorna, without a thought for her own safety, turned back to search for the baby.She found the little girl, 14monthold Ann, lying with her eyes closed.Lorna quickly took the baby, rushed downstairs through the fire and smoke.“It didnt cr
8、oss my mind at the time that I was near to dying when I rushed through the smoke,” said Lorna.“I was just thinking of the baby.Even after I came out of the house, I wasnt frightened.”When help arrived, baby Ann and her mum were taken to hospital for treatment.It was only when Lorna got back into the
9、 safety of her own house that she realised the danger she had faced.“I started shaking all over and thought of what could have happened to me,”she said.【语篇解读】本文是记叙文。女孩儿偶然间发现邻居家里着火,她不顾自身安危,与父亲一起将邻居母女救出失火房屋。1What did Lornas dad choose to do first when he entered the flat?APut out the fire.BTurn off th
10、e stove.COpen the windows.DHelp Mane downstairs.A细节理解题。由第二段中的“They looked upstairs.down the stairs to safety”可知,Lorna的父亲进入失火公寓之后,首先扑灭了火源。2What was the cause of the fire?AMane fell asleep while cooking.BAnn was careless when playing with fire.CMane suddenly passed out while cooking.DThere was somethi
11、ng wrong with the stove.A推理判断题。由第二段中的“they found a pan.smokeblackened sitting room”可知,厨房的平底锅着火,而Mane在客厅睡着,并因浓烟失去意识。因此可推断,Mane在做饭时睡着导致平底锅着火。3Which of the following can best describe Lorna when she saved the baby?ACareful.BPatient.CBrave.DClever.C推理判断题。由第三段中的“Lorna, without a thought for her own safet
12、y, turned back to search for the baby”和第四段中的“It didnt cross my mind at the time that I was near to dying when I rushed through the smoke”可知,Lorna救孩子时非常勇敢,一刻也没有想到自己的安危。4How did Lorna feel after returning to her house?AWorried. BFrightened.CProud.DRelaxed.B细节理解题。由最后一段中的“It was only when.she had faced”
13、以及Lorna所说的话可知,Lorna安全回到自己家之后才意识到救人时她面临了很大的危险,并对可能出现的严重后果感到害怕,全身颤抖。BWhether we recognize it at the time or not, there are people around us who can help or hurt us.Generally speaking, there are three types of people in this world: those who do no harm as we follow our life path, those who pull us up t
14、o a new purposefilled life path and those who pull us down to a boring and annoying life path.Although the offers may sound equally attractive, the motivations or the real directions may be questionable.Looking back over the years, my story may be dull, yet there were at least three life path jumps
15、I have experienced.The first was an opportunity to work for Senator (参议员) Jim Abdnor.I had written before how he gave me a completely new direction in my life.It lasted over seven years, ending with an experience of a lifetime working in the White House.Another is returning to school to get my MBA f
16、rom the University of Texas at Austin.After I realized that politics was not part of my life plan, I needed to get on a different path and going back to school was the ticket.A former professor from Augustana College provided me encouragement on to this path. Almost twenty years later, my business c
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-433068.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
