2019-2020同步外研英语必修四新突破课时分层作业6 MODULE 3 SECTION Ⅳ USING LANGUAGE WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020同步外研英语必修四新突破课时分层作业6 MODULE SECTION USING LANGUAGE WORD版含解析 2019 2020 同步 英语 必修 突破 课时 分层 作业
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(六) 语言知识练习固基础.单句语法填空1Youll get into trouble sooner or later unless you take my advice.2She bent(bend) down and picked up the coins lying on the ground.3My friend Lucy is leaving. I will do her a favour and drive her to the airport.4I have an active part in social(society) life when I was at co
2、llege.5Can you lift up the big stone without any help?6When we switch on electricity,we get heat from an electric heater.7I panicked(panic) when I saw smoke coming out of the engine.8I gladly accepted the invitation(invite) to their party.9I cant advise you what to do. You must use your own judgemen
3、t(judge)10She stood there, staring(stare) at the dog.单句改错1Every time when he arrived home at the end of the day, wed greet him at the door. 去掉when2I request that each student must be well prepared for the exam.mustshould或去掉must3Living things will die out without the sun.willwould4I found a photo by
4、an accident when I was looking for my pen.去掉an5I saw a lively TV broadcast from a website saying that 30 British tourists were lost in touch.livelylive高考题型练习提能力.阅读理解AThe principles about applying for jobs have altered greatly lately.In the past,people preferred a handwritten application letter.Howev
5、er,nowadays it is becoming more and more common to apply for a job through the Internet.You can find information on the Internet about how to apply for jobs.Information can be found about how to fulfill your application letter,the clothes that you should wear and how to carry out the interview itsel
6、f.The importance of body language is often mentioned,but doesnt always get the attention it deserves.After all,before a word has even been spoken,your body language will have already given people their first impression of you.Additionally,your body language will also give out a lot more information.
7、Based on your body language it can be seen if you are selfconfident.It can also show whether you are a busy or a quiet type and it helps give an impression of whether you are speaking truthfully or not.Body language can show how enthusiastic you are and if you are a nice person,someone who will take
8、 his work seriously,but also someone who has a sense of humor and can enjoy a joke from time to time.The members of the application committee will ask you questions,but your answers wont only be oral.The committee will not only pay attention to what you say,but also to how you say it! Body language
9、will determine first if it“clicks”, and sometimes all it takes is just a few seconds.Everybody uses body language,but it takes place mostly at a subconscious (下意识的) level.Using body language appropriately,you can definitely increase your chances of getting a job.【语篇解读】本文主要介绍了如何找工作及面试时肢体语言的重要性。1What
10、kind of people is the text mainly meant for?AInterviewers.BJobhunting people.CEmployers.DLayoff workers.B推理判断题。文章主要介绍了如何找工作及面试时肢体语言的重要性,很明显是写给找工作的人,故选B。2We can learn from the first paragraph that Ahandwritten letters are not used in finding a jobBthe more expensive clothes interviewees wear,the bett
11、erCbody language is more important than spoken wordsDthe Internet is of significance in applying for a jobD细节理解题。根据第一段内容特别是最后两句可知,网络对于找工作是非常重要的,故选D。3Using body language well in a job interview will probably Aget rid of the interviewers prejudiceBdetermine what position one will getCincrease the poss
12、ibility to get the wanted jobDhelp one remove nervousnessC细节理解题。根据文章最后一句可知,肢体语言用得好会增加找到理想工作的机会,故选C。4Which of the following statements is TRUE according to the passage?AThose using body language are usually confident.BBody language is often used on purpose in job hunting.CBody language is a mirror to
13、 reflect ones personality.DPeople enjoying jokes are preferred in a job interview.C推理判断题。通过第二段的内容,特别是第四、五、六句可知,肢体语言可以体现人的个性,故选C。其他三项文中并未提及,故排除。BSince animals think in pictures,one can “talk” to them without words.For example,there are hand signals that convey everything from “sit” to “Ill be back so
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-433115.html


鄂教版七年级语文下册第8课《诗两首》精题精练.doc
