2019-2020同步外研英语选修八新突破阶段综合检测2 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020同步外研英语选修八新突破阶段综合检测2 WORD版含解析 2019 2020 同步 英语 选修 突破 阶段 综合 检测 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、阶段综合检测(二).阅读理解(共10小题,每小题2.5分,满分25分)AWondering which New York City museums to see first?These four Manhattan institutions are the citys most visited.Metropolitan Museum of ArtVisitors per year:more than 6 millionThe draw:one of the worlds most comprehensive art museums,with nearly 2 million works of
2、art from five millennia of human history.Highlights:popular permanent exhibitions include the American Wing,Egyptian Artespecially the cavernous room devoted to the Temple of Dendurand Medieval Art.Best time to beat the crowd:around 11 am.,once the opening lines have dissipated.American Museum of Na
3、tural HistoryVisitors per year:almost 5 millionThe draw:a science museum with dinosaur fossils,exhibitions chronicling virtually all known animal and human history and,yes,some eyepopping IMAX movie action.Highlights:the Butterfly Conservatory features hundreds of live butterflies in a heated enviro
4、nment that feels like an oasis(绿洲) in winter.Best time to beat the crowd:late afternoons or early on Sunday mornings.Museum of Modern ArtVisitors per year:3 millionThe draw:modern works that,in some cases,push the boundaries of what many people think of as art.Highlights:Pablo Picasso,Claude Monet a
5、nd Vincent van Gogh are among the many wellknown artists whose work is on display at MoMA.Best time to beat the crowd:first thing when it opens.Intrepid Sea,Air & Space MuseumVisitors per year:1 millionThe draw:a reallife aircraft carrier that saw service in World War and the Vietnam War and is now
6、a museum moored(停泊) along the Hudson River.Highlights:among the sights are the USS Growler submarine,a British Airways Concorde supersonic jet and the Enterprisea space shuttle used in test flights that may be the most aweinspiring attraction of all.Best time to beat the crowd:first thing when it op
7、ens.【语篇解读】本文是一篇应用文,介绍了位于纽约市的四个博物馆的一些信息。1Which is the most visited museum per year?AMetropolitan Museum of Art.BAmerican Museum of Natural History.CMuseum of Modern Art.DIntrepid Sea,Air & Space Museum.A细节理解题。根据每个博物馆介绍中的Visitors per year可知,每年参观Metropolitan Museum of Art的游客数量居于首位。2Which is the best ti
8、me to see live butterflies in a museum?AAround 11 am.BEvery early morning.CIn the late afternoon.DAs soon as the museum opens.C细节理解题。根据American Museum of Natural History介绍中的“Highlights:.features hundreds of live butterflies”和“Best time to beat the crowd:late afternoons or early on Sunday mornings.”可
9、知,选C。3What can visitors enjoy on the Hudson River?AFlight vehicles.BModern works of art.CIMAX movies.DEgyptian Art.A细节理解题。根据Intrepid Sea,Air & Space Museum下的介绍可知,这里有:USS Growler号潜艇、英国航空公司的协和式超音速喷气飞机、航天飞机等。由此可知,在这里可以看到飞行器。BHannah McKeand was born in Bristol in 1973.She got a degree in Classics at Lam
10、peter University. After working as a marketing manager,she decided at the age of 31 to devote herself entirely to her primary passions(热情), exploring,adventure and the outdoors. She would take part in various expeditions(探险),in the Egyptian desert first, then in the remote valleys of northeast of Af
11、ghanistan,and then in Antarctica.In 2001 her urge to explore began to develop with a trip to the Western Desert on the borders of Egypt,Libya and Sudan in search of prehistoric rock art. This trip took Hannah to the center of the second biggest wilderness on the planet,an uninhabited area the size o
12、f India.In 2004 Hannah joined a British expedition to explore the Wakhan Corridor in the northeast of Afghanistan in search of the source of the River Oxus. The upper(上部的) areas of this mountain valley had rarely been visited by Westerners.Later that year Hannah turned to a cold desert in a 56day ex
13、pedition from the coast of Antarctica to the South Pole. Crossing one of the harshest(最严酷的) environments in the world,the team of five battled with physical and mental exhaustion,injury,hunger and some of the lowest temperatures on earth.In 2006 Hannah returned to Antarctica and once again skied fro
14、m Hercules Inlet to the South Pole,but this time alone and unsupported. She set a new world record for the journey of 39 days 9 hours and 33 minutes.In October 2007 Hannah began her first full adventure season traveling from Australia across to Chile and from there around Cape Horn and down to Antar
15、ctica.Hannah hopes that by writing and speaking about her experiences in the world and sharing them with those who care to read or listen,she will inspire people to go after their own dreams and achieve their own goals.【语篇解读】 本文是记叙文。文章介绍了Hannah McKeand的探险生涯。4Why did Hannah go to the Wakhan Corridor?
16、ATo guide Westerners.BTo study prehistoric rock art.CTo find the source of the River Oxus.DTo explore the worlds second biggest wilderness.C细节理解题。根据第三段中的“Hannah joined a British expedition to explore the Wakhan Corridor in the northeast of Afghanistan in search of the source of the River Oxus”可知,Han
17、nah去Wakhan Corridor是为了寻找Oxus河流的源头。 5What do we know about Hannahs expedition from Antarctica to the South Pole in 2004?AIt was smooth.BIt was completed alone.CShe stood up to the test of extreme environments.DShe achieved a world record during the expedition.C推理判断题。根据第四段中的“Later that year Hannah tur
18、ned to a cold desert in a 56day expedition from the coast of Antarctica to the South Pole.the team of five battled with physical and mental exhaustion”可知,Hannah经受住了极端环境的考验。 6Whats the best title of the text?AA female adventurerBA life in AntarcticaCA polar expedition DA life of hardshipA标题归纳题。文章主要讲述
19、了女探险家Hannah McKeand的探险历程,故A female adventurer最符合文章主题。C Antarctic seabirds are breeding (繁殖) later,because thinner sea ice is causing their food supplies to decline,a new study says.The birds,which nest in East Antarctica,have delayed their spring arrival by an average of nine days and egglaying by a
20、n average of two days over the past 50 years,according to polar researchers from the French National Center for Scientific Research in Villiers en Bois,France.Study authors Christophe Barbrand and Henri Weimerskirch attribute this later breeding activity to decrease in sea ice caused by climate chan
21、ge.The researchers say the disappearing sea ice,combined with a longer seaice season,has interfered with the birds breeding cycle by reducing the amount of krill (磷虾) and other prey (猎物) available in early spring in Antarctica.Because Antarcticas seasons are opposite those in the Northern Hemisphere
22、,spring on the icy continent begins in October.The study is based on data collected at seabird colonies between 1950 and 2004 in Adlie Land,on the eastern edge of the frozen continent.The findings were published in the journal Proceedings of the National Academy of Sciences.Of the nine species studi
23、ed,some arrived up to 30 days later than they had in previous years.Despite much later arrivals,the birds are laying their eggs at pretty much the same time as they had in the past.In the most extreme cases,birds were laying their eggs an average of 3.7 days later in the season than they were 50 yea
24、rs ago.【语篇解读】本文主要介绍了生活在南极洲东部的海鸟推迟繁殖的原因。7. What is the passage mainly about?ASeabirds are breeding later in East Antarctica.BThe amount of krill in the ocean has decreased.CThe weather in Antarctica has changed.DThe spring in Antarctica is beginning later.A主旨大意题。纵观全文,文章主要介绍的是现在生活在南极洲东部的海鸟的繁殖期由于气候变化而延
25、后。8In which of the following months is it autumn in Antarctica?AOctober.BSeptember.CNovember. DJune.D推理判断题。根据文章第二段第二句可推知南极6月应是秋天。9How many kinds of seabirds were studied by the researchers?ATwo. BFive.CNine. DThirty.C细节理解题。根据文章第五段可知研究了九种鸟。10What does the underlined word “attribute”in Para.1 mean?AIt
26、 means “contribute”. BIt means “cause”CIt means “owe”. DIt means “devote”C词义猜测题。研究者认为这种推迟的生育行为是由于气候变化海冰减少而引起的。attribute.to.“认为由引起或产生”,C项与之相符。.阅读七选五(共5小题;每小题2分,满分10分)Which is much more significant to you when you are finding a job?Working experience or an advanced degree?Well,I believe diverse people
27、 have different answers. 11 Here are some reasons:Above all,most of jobs dont require such a high degree,which means just some work,such as theoretical physics,archaeology,or literature,needs high academic qualification. 12 For example,when you are offering a department manager post,and there is a m
28、an who has already been a manager for three years but only has a masters degree and an inexperienced person with a doctors degree,which one would you choose?Definitely the first one for the manager who doesnt acquire a doctors degree but has rich working experience. 13 For instance,Bill Gates,who wa
29、s the richest man in the world and one of the most successful merchants.What a wise choice when he decided to abandon studying so that he could gain more working experience instead of a doctors degree!Or Steve Paul Jobs,who discontinued his study at the age of nineteen in order to become a member of
30、 a computer company just like Bill Gates. 14 15 Maybe you shouldnt have to gain an advanced or high degree,but that doesnt mean nothing.Probably a bachelors degree is still necessary in this fiercely competitive society.All in all,I think rich working experience is much more important than an advanc
31、ed degree.AHowever,a degree is still required for most people.BMeanwhile,rich working experience will draw more attention.CSecondly,plenty of experience will bring you success much earlier.DIn my view,either working experience or an advanced degree counts.EAs for me,I will say working experience wit
32、hout hesitation.FAs a matter of fact,more people with rich working experience become successful.GFrom all of these,we can see that an advanced degree isnt so necessary as working experience.【语篇解读】本文是一篇议论文,论述了工作经验是工作成功的最重要的因素这一论点。11E根据空处位置可知,空处承上启下,根据该段第二句“Working experience or an advanced degree?”可知
33、,空处提出自己的观点并引出下文,故E项与此处匹配。12B根据本段最后一句“Definitely the first one for the manager who doesnt acquire a doctors degree but has rich working experience.”并结合空后所列举的例子可知,该例旨在证明丰富的工作经验在应聘时更受欢迎,故B项与此处匹配。13C根据空处所在的位置可知,空处为本段的主题句;根据本段列举的比尔盖茨放弃学业创业成功和乔布斯在十九岁时辍学这两个例子可以判断,本段旨在说明丰富的工作经验能促使人早日成功,故C项正确。14G根据该空所在的位置可知,
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
