2019-2020同步译林英语必修三新突破课时分层作业2 UNIT 1 SECTION Ⅲ、Ⅳ WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020同步译林英语必修三新突破课时分层作业2UNIT SECTION 、 WORD版含解析 2019 2020 同步 英语 必修 突破 课时 分层 作业 UNIT WORD 解析
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(二)Section 、语言知识练习固基础.单句语法填空1He looked puzzled(puzzle),so I repeated the question.2Costs have been reduced (reduce) by 20% over the past year.3So sudden was the attack that the enemy had no time to escape.4Now John is recognized (recognize) as the best footballer in the school.5She really trie
2、d to make the most of the opportunity.6We volunteered to collect(collect) money to help the victims of the earthquake.7Excuse my ignorance(ignore),but how does the machine work?8Wealth is seldom related(relate) to happiness.9In no case should you give up.10His seat was next to that of the mayor.完成句子
3、1Such a good article did he write that he won the award.(such.that)他的这篇文章写得这么好,因此获奖。2I would rather go boating than climb the hills.(would rather)我宁愿去划船,也不愿去爬山。3We should try to make the most of our stay here.(make)我们应该充分利用待在这儿的时间。4Could you tell me whether it snows in winter in Australia?(whether)你
4、能告诉我澳大利亚的冬天是否会下雪吗?5The fact that he didnt say anything at the meeting surprised everybody.(that)他在会上什么也没说使得大家很惊讶。高考题型练习提能力.阅读理解Everything we know about the world comes to us through our senses.Traditionally,we were thought to have just five of themsight,hearing,touch,smell and taste.Although we pay
5、little attention to them,each of these senses is precious and almost irreplaceableas we discover,to our sorrow,if we lose one.People usually fear blindness above all other disabilities.Yet deafness can be an even more severe handicap(缺陷),especially in early life,when children learn language.This is
6、why Helen Kellers achievements were so extraordinary.As a result of an illness at the age of 19 months,she lost both sight and hearing and sank into a totally dark,silent world.She was rescued from this terrible separation by her teacher,Anne Sullivan,who managed to explain,by tapping signs into the
7、 little girls palm,that things have names,that letters make up words,and that these can be used to express wants or ideas.Helen Keller later grew into a writer and a wellknown advocate for the handicapped.Her remarkable development owed a great deal to her determination,her teacher,and her family.Bu
8、t it also showed that when a sense (or two,in Helen Kellers case) is missing,another sense (in her case,touch) may be trained to make up for the loss,at least in part.Our nervous system reacts only to a selected range of wavelengths,vibrations,or other properties.It is limited by our genes,as well a
9、s our previous experience and our present state of attention.What draws our attention,in many cases,is change.Our senses are finely adjusted to change.Stationary or unchanging objects become part of the scenery and are mostly unseen.Usual sounds become background noise,mostly unheard.The feel of a s
10、weater against our skin is soon unnoticed.【语篇解读】我们通过感觉器官来了解世界上的事物,一般来说,人们有五种感觉器官,每一种都很重要且几乎是不可以替代的。不过在某种程度上听觉有点比其他感官重要些。1The author refers to Helen Keller in order to Aprove deafness is more severe handicap than othersBencourage deaf people to learn from herCshow it is important to learn language in
11、 early lifeDsuggest hearing is precious and irreplaceableA推理判断题。根据第二段倒数第二句话可知,听觉在某种程度上比其他感官重要。2Which of the following will draw our attention according to the passage?A. A sweater against your skin when you are working.BNoise of the air conditioner when you are doing your homework.CA sudden quake of
12、 the room.DA sleeping cat in your sofa.C细节理解题。根据最后一段可知,变化的东西容易吸引注意力,而静止的、习以为常的都不容易吸引人的注意力。3The underlined word “stationary” in Paragraph 6 means“ ”AchangingBstillCactiveDquietB词义猜测题。根据其后的“or unchanging”可知它的意思是“静止的”。4The sense of touch taught Helen Keller anything but Athings have namesBletters make
13、up wordsCwords can be used to express wants or ideasDshe can become a writerD细节理解题。根据第三段第二句话“She was rescued from this terrible separation by her teacher,Anne Sullivan,who managed to explain,by tapping signs into the little girls palm,that things have names,that letters make up words,and that these
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-433265.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
