2019-2020同步译林英语必修三新突破课时分层作业9 UNIT 3 SECTION Ⅴ、Ⅵ WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020同步译林英语必修三新突破课时分层作业9UNIT SECTION 、 WORD版含解析 2019 2020 同步 英语 必修 突破 课时 分层 作业 UNIT WORD 解析
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(九)Section 、语言知识练习固基础.单句语法填空1Do you wake up every morning feeling(feel) energetic and ready to start a new day?2You should rely on your own judgement(judge)3It usually happens as described(describe) above.4I think of John as a sad person with little success in his life.5There is no doubt that
2、he will succeed this time.6Factories produce large amounts of chemicals that are poisonous(poison) to human beings.7There was an almost complete lack of awareness(aware) of the issues involved.8The strong runner was always ahead of us during the whole competition.9Stress can have an influence on our
3、 health.10Basing(base) on a real person,the writer created this wonderful novel.单句改错1They waved to people while they marched to through the park.去掉第二个to2She aware of danger when her husband posted a lot of money to a stranger.aware前加was或became3Cross the road,the old man was knocked over by a car.Cro
4、ssCrossing4Having translated into many different languages,this book become well known all over the world.Having后加been5We once drove across this vastly land of lakes and forests.vastlyvast高考题型练习提能力.阅读理解AI had recently arrived in London and I wanted to see some of the famous places.Should I go to the
5、 seaside?Or maybe one of the famous parks?I walked along the street,past a kindergarten playground,and suddenly saw an underground railway station.I was surprised because it was not on my map.I went to buy a ticket.The ticketseller looked very old.He gave me a ticket,said “Remember its a return”,lau
6、ghed and walked away without taking my money.Was it special for tourists?A train arrived.I could not see any other passengers.I got on and the doors closed.I suddenly felt I should not have got onto the train.It started to go faster and faster,shooting along the tracks.As it entered the tunnel,every
7、thing became as dark as midnight and I do not remember the next few minutes.The train came to a station and I got out.I could see light shining in the distance so I walked towards it and came to a door.Beyond it there was a busy street.There were lots of English people walking about,and I could see
8、some of the famous buildings of London,but there was something wrong.The peoples clothes were strange.There were no cars,no motorbikesbut there were horses everywhere.Was someone making a film?“Excuse me,” I said to a man.“Would you mind telling me where I am and what is happening?”“What do you mean
9、?Who are you?Where do you come from?Are you from China?This is London and everyones going to work.Cant you see that?” he asked.“Thank you,sir.Im sorry,but could I look at your newspaper?” I asked.“You can have it,” he said as he walked off.I looked at it; I saw “New Bicycle Law” and above that “July
10、 5,1880”Maybe I should have walked around,but I ran back to the door.I waited a long time.I was very afraid.A train came.I got on.It took me back to the first station.As I left,a woman asked,“What were you doing in that abandoned station?” I had no answer,but I still had the newspaper in my hand.【语篇
11、解读】此篇文章主要讲述了一个到伦敦游玩的人在地铁工作人员处得到了一张往返票,他坐着地铁却回到了1880年的伦敦,那里的人们穿着怪异,代步工具也变成了马,最后他拿着票又坐地铁回到了现代并且得知这个地铁站早已经被废弃了。1Why was the author surprised at the beginning of the story?ABecause he suddenly saw an underground railway station.BBecause he walked past a kindergarten playground.CBecause the ticketseller
12、looked very old.DBecause he couldnt find the station on his map.D 推理判断题。通过文中句子“I was surprised because it was not on my map.”可知,令作者感到惊讶的是这个地铁站并没有显示在地图上。因此选D。2What does the underlined “it” in the second paragraph most probably mean?AThe train.BThe light.CThe distance.DThe door.B细节理解题。 文中句子“I could se
13、e light shining in the distance so I walked towards it and came to a door.”的意思是“我看到远处有光在闪,所以就朝着它走过去,到了一扇门前”由句子的逻辑可以知道it代表的是光。因此选B。3Why did the author think he had arrived in a filmmaking scene?ABecause he could see some of the famous buildings of London.BBecause he had done something wrong in the st
14、reet of London.CBecause he could only see horses rather than cars in the streets.DBecause the people in the streets were all neatly dressed.C推理判断题。由前文可知令作者感到奇怪,觉得是在演电影,这里的人们都在骑着马而不是开车。 “There were no cars,no motorbikesbut there were horses everywhere.Was someone making a film?”因此选C。4According to the
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-433268.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
