2019-2020同步译林英语选修七新突破单元综合检测1 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020同步译林英语选修七新突破单元综合检测1 WORD版含解析 2019 2020 同步 英语 选修 突破 单元 综合 检测 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、单元综合检测(一).阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分)ATelephone,television,radio,telegraph and the Internet all help people communicate with each other.As a result,ideas and news of events spread quickly all over the world.For example,within seconds,people can know the results of an election in another country.An inter
2、national football match comes into the homes of everyone with a television set.News of a disaster such as an earthquake or a flood can bring help from distant countries within hours.Help is on the way.Because of modern technology like the satellites that travel around the world,information travels f
3、ast.How has this speed of communication changed the world? To many people,the world has become smaller.Of course this does not mean that the world is actually physically smaller.It means that the world seems smaller.Two hundred years ago,communication between the continents took a long time.All news
4、 was carried on ships that took weeks or even months to cross the ocean.In the seventeenth and eighteenth centuries,it took six weeks for news from Europe to reach America.This time difference influenced peoples actions.For example,one battle,or fight in the War of 1812 between England and the Unite
5、d States could have been avoided.A peace agreement had already been signed.Peace was made in England,but the news of peace took six weeks to reach America.During these six weeks,the large and serious Battle of New Orleans was fought.Many people lost their lives after a peace treaty had been signed.T
6、hey would not have died if news had come in time.In the past,communication took much more time than it does now.There was a good reason why the world seemed so much larger than it does today.【语篇解读】本文主要讲述现代科技的发展使我们的地球变小了,密切了世界各地人与人之间的联系。1According to this passage, is very important to people in a dis
7、aster area.AtransportationBmodern technologyClatest newsDa new ideaB细节理解题。第一段讲现代通讯带给人们的便利,并在最后分析了其原因是科技的发展,故B选项正确。而A、C、D三项都不是文章所强调的内容,都不正确。2From the passage we learn that Athe world now seems smaller because of faster communicationBthe world is actually smaller todayCthe world is changing its sizeDt
8、he distance between England and America has changed since the War of 1812A细节理解题。由第二段中的“To many people,the world has become smaller.”及接下来的两句,可判断出答案为A项。世界的面积、国家、洲际间的距离并没有真的变小,B、C、D三项都不对。3Two hundred years ago,news between the continents was carried Aby telephone and telegraphBby landCby airDby seaD细节理
9、解题。第二段的第六句提到用船运,因为洲际之间隔着汪洋大海,而那时没有飞机及无线技术。4The Battle of New Orleans could have been avoided if the peace agreement had been signed Aby important peopleBin 1812Cin AmericaDin EnglandC推理判断题。由第二段后半部分可知,在英国签订了和平协议,因当时通讯落后,六周后才到美国,在此期间战争仍在继续。如果在美国签和平协议,战争就会被避免。BIt is hardly surprising that clothing manu
10、facturers(生产商) follow certain uniform standards for different features of clothes.What seems strange,however,is that the standard used for women is the opposite of the one for men.Take a look at the way your clothes button.Mens clothes tend to button from the right,and womens from the left.Consideri
11、ng most of the worlds populationmen and womenare righthanded,the mens standard would appear to make more sense(更有道理) for women.So why do womens clothes button from the left?History really seems to matter here.Buttons first appeared only on the clothes of the rich in the 17th century,when rich women
12、were dressed by servants.For the mostly righthanded servants,having womens shirts button from the left would be easier.On the other hand,having mens shirts button from the right made sense,too.Most men dressed themselves,and a sword(剑) drawn from the left with the right hand would be less likely to
13、get caught in the shirt.Today women are seldom dressed by servants,but buttoning from the left is still the standard for them.Is it interesting? Actually,a standard,once it is set,resists change.At a time when all womens shirts buttoned from the left,it would have been risky for any single manufactu
14、rer to offer womens shirts that buttoned from the right.After all,women had grown so used to shirts which buttoned from the left and would have to develop new habits and skills to switch.Besides,some women might have found it socially awkward to appear in public wearing shirts that buttoned from the
15、 right,since anyone who noticed that would believe they were wearing mens shirts.【语篇解读】这篇文章主要讲述了男女服装的差别,并对其原因进行了分析。5What is surprising about the standard of the clothing industry?AIt has been followed by the industry for over 400 years.BIt is different for mens clothing and womens.CIt works better w
16、ith men than with women.DIt fails to consider righthanded people.B细节理解题。根据文章第一段前两句可知,服装业标准的奇怪之处在于男女服装上的差别。故选B。6What do we know about the rich men in the 17th century?AThey tended to wear clothes without buttons.BThey drew their swords from the left.CThey were mostly dressed by servants.DThey were in
17、terested in the historical matters.B细节理解题。根据第二段最后一句“Most men dressed themselves,and a sword(剑) drawn from the left with the right hand would be less likely to get caught in the shirt.”可知B项正确。7Womens clothes still button from the left today because Acustoms are hard to changeBmanufacturers should fol
18、low standardsCmodern women dress themselvesDusing mens style is improper for womenA推理判断题。根据最后一段中的“Actually,a standard,once it is set,resists change.”可知,标准一旦形成就很难改变。故选A。8The passage is mainly developed by Aanalyzing causesBmaking comparisonsCexamining differencesDfollowing the time orderA推理判断题。通读文章可知
19、,本文主要分析了男女服装的差别的原因。故选A。CWhen I was young,I read many kinds of books,including fairy tales.Most of the books described heroes who were handsome and heroines who were beautiful.So,I believed I had to be beautiful if I wanted to become a great person.As I grew up,I began to realize outer beauty was not
20、 so important to make someone good.I remember a friend of mine,Janie,who was so beautiful that every classmate wanted to talk with her,but she was very arrogant(傲慢的)She believed that she could do everything she wanted because she was so beautiful,but she lost friends one by one.My poor friend! But s
21、he learned a good lesson: inner beauty is more important than outer beauty.After she learned that,she changed her attitude and made friends again.Whenever I see TV advertisements,I feel that these things make us believe beauty is very importantespecially physical attractiveness.Although we say that
22、inner beauty is more valuable,we often look for plastic surgery to make us more beautiful.There seems to be a boom in plastic surgery.It is surprising to realize the number of people who try it is increasing day by day.We know goodlooking guys usually get higher scores on job interviews.So,what is r
23、eal beauty? I want to say that inner beauty is the real one because if someone has beauty in his soul,he looks like a really beautiful person.The beauty looked at with eyes doesnt last forever.Instead of concentrating on outer beauty,we should concentrate on inner beauty.The point is that inner beau
24、ty is more important than outer beauty.So,if we make the effort to make our minds beautiful,well be happier.【语篇解读】作者在本文中讲述了自己的观点:内在美才是真正的美,我们应该致力于加强内在美。9When the author was young,she thought if she wanted to succeed, Ashe must have good looksBshe must learn from the heroesCshe had to work hard at he
25、r lessonsDshe had to read many kinds of booksA细节理解题。根据第一段最后一句“So,I believed I had to be beautiful if I wanted to become a great person.”可知选A。10Why did Janie lose friends one by one?ABecause she was too shy.BBecause she wouldnt take their advice.CBecause she looked down upon others.DBecause she didnt
26、 study well at her lessons.C推理判断题。根据第二段中的“but she was very arrogant(傲慢的)”和第三段中的“She believed that she could do everything she wanted because she was so beautiful”可知,她失去了朋友,是因为她太傲慢,瞧不起别人。故选C。11What would be the best title for the passage?AThe Importance of BeautyBBeauty Makes One HappierCHow to Make
27、Oneself BeautifulDInner Beauty Is the Real BeautyD标题归纳题。文章在最后一段点出主题:“Instead of concentrating on outer beauty,we should concentrate on inner beauty.”故选D。DThanksgiving is an important festival in North America.We interviewed several students from the US and Canada.Here is what they have told us about
28、 their Thanksgiving experiences.Josie from New York,USA“In America,Thanksgiving is celebrated every year at the end of November.It is to remember the first group of people from Europe to live in America.When they first arrived,they found the environment strange.But they learned to survive after some
29、 native American friends showed them how to grow and find food.Thanksgiving is meant to be a traditional celebration.”Todd from California,USA“Thanksgiving is the first day of Christmas shopping.That means we have four weeks to buy Christmas presents for our families and friends.For my friends and m
30、e,the most important part of the festival is the big football game on TV.The match is watched by millions of people all over America.Thanksgiving is seen as an exciting day for football!”Ian from Saskatoon,Canada“In Canada,Thanksgiving is held on the second Monday in October.On the Sunday before Tha
31、nksgiving Day,many people go to church.Thanks is given for all the good things that happened to them during the year.I always give thanks for the nice big turkey Im going to have at the family dinner! Like all festivals,Thanksgiving is about food!”Katie from Maritimes,Canada“On Thanksgiving Day,we h
32、ave dinner with all our cousins,aunts and uncles.It is always very busy.Sometimes we have two Thanksgiving dinners because we go to both our grandparents houses.The dinner is usually attended by more than twenty people at each house! My mother and my aunts do all the cooking but the washingup is don
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
《新教材》2021-2022学年高一数学人教A版必修第一册课件:第一章 1-1 第1课时 集合的含义 .ppt
