2019-2020同步译林英语选修七新突破单元综合检测2 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020同步译林英语选修七新突破单元综合检测2 WORD版含解析 2019 2020 同步 英语 选修 突破 单元 综合 检测 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、单元综合检测(二).阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分)AMini Book Excerpts(节选)BiographyWhen Salinger learned that a car park was to be built on the land,the middleaged writer was shocked and quickly bought the neighboring area to protect it.The townspeople never forgot the rescue and came to help their most famous neighb
2、or.JD.Salinge: A Life by Kenneth Slawenski (Random House,$27)Mystery“Youre a smart boy.Bennys death was no accident,and youre the only one who saw it happen.Do you think the murderer should get away with it?” The boy was staring stubbornly at his lap again.A thought suddenly occurred to Annika,“Did
3、you.You recognized the man in the car,didnt you?”The boy hesitated,twisting his fingers.“Maybe,” he said quietly.Red Wolf by Liza Marklund (Atria Books,$25.99)Short StoriesShe wants to say to him what she has learned,none of it in class.Some women are born stupid,and some women are too smart for the
4、ir own good.Some women are born to give,and some women only know how to take.Some women learn who they want to be from their mothers,some who they dont want to be.Some mothers suffer so their daughters wont.You Are Free by Danzy Senna (Riverhead Books,$15)HumorDo your kids like to have fun? Come to
5、Fun Times! Do you like to watch your kids having fun? Bring them to Fun Times! Fun Timess “amusement cycling” is the most fun you can have in the United States right now.Why spend thousands of dollars flying to Disney World when you can spend less than half to that within a days drive in most cities
6、?Happy And Other Bad Thoughts by Larry Doyle (Ecco,$14.99)【语篇解读】本文向读者推荐了几种不同类型的书,并分别作了简要介绍。1What did Salinger do for his town?AHe built a car park.BHe tried to protect its land.CHe wrote some good novels.DHe rescued many townspeople.B细节理解题。根据Biography中的“When Salinger learned that a car park was to b
7、e built on the land,the middleaged writer was shocked and quickly bought the neighboring area to protect it.”可知选B。2The book You Are Free is mainly about Asmart childrenBhappy daughtersCdifferent womenDsuffering mothersC细节理解题。根据Short Stories中的内容可知,这是一本描述不同的女人的书。故选C。3Which book should readers choose,i
8、f they want to know something about Fun Times?ARed Wolf.BYou Are Free.CJ.D.Salinger: A Life.DHappy And Other Bad Thoughts.D细节理解题。根据Humor中的“Bring them to Fun Times! Fun Timess amusement cycling is the most fun you can have in the United States right now.”及“Happy And Other Bad Thoughts by Larry Doyle
9、(Ecco,$14.99)”可知,如果你想了解关于Fun Times的内容,应选择Happy And Other Bad Thoughts。故选D。BCustomers chat,read the newspaper and order sandwiches and drinks at August First Bakery & Caf in Burlington,Vermont,but theres something different here.“I was here working on my laptop when I looked over and saw that there w
10、as a sign that said laptopfree,” says Luna Colt,a student at the University of Vermont.During a recent visit,Colt was shocked that using her computer was against the rules.When owner Jodi Whalen first opened it four years ago,she offered free WiFi to customers.Students like Colt went there in large
11、numbers and started typing away and staying all day.“We saw a lot of customers come in,look for a table,not be able to find one and leave,” Whalen says.“It was money flowing out of the door for us.” Thats why Whalen decided thered be no more screens.It was a gradual move.She started by shutting down
12、 the WiFi two years ago.Then,the caf banned screens during lunch.“A lot of people were bummed out,” Whalen says.“But we actually saw our sales increase.”Whats socially acceptable when it comes to using a laptop in public? Luna Colt thinks its about how much money you spend.“You should buy something
13、every two hours if youre going to be here and just work all day,” Colt says.As long as youre being a good customer,she says,theres nothing wrong with working on a laptop.Not quite,according to Whalen.“Its less about how much a laptop user buys,and more about table space.Even if they think theyre a g
14、ood customer because they buy food,theyre still here for long hours,” she says.“To walk into a place and see people looking at their screens with a blank stare,it takes away the community aspect of itof you being in a place with other people,” Whalen adds.【语篇解读】一个咖啡店老板反其道而行之,禁止客人在店里使用电脑,这样做反而增加了店里的销
15、售额。4Why is August First Bakery & Caf different?ACustomers are not allowed to use their laptops.BThose who visit the caf are often very strange.CIt offers unusual sandwiches and drinks.DIt is only open to university students.A细节理解题。根据第一段中的“but theres something different here”和该段最后一句“During a recent v
16、isit,Colt was shocked that using her computer was against the rules.”可知,这个地方的不同之处是不准客人使用笔记本电脑。5The underlined words “bummed out” in Paragraph 2 probably mean “ ”AgratefulBfortunateCdisappointedDfrightenedC词义猜测题。根据第二段对客人情况的描述,再结合后一句“But we actually saw our sales increase.”可知,虽然很多客人很失望并离去,但是销售额却增加了。故选
17、C。6We can infer from the text that Luna Colt Aworks parttime in Jodi Whalens storeBmight not be popular with Jodi WhalenClikes the food in August First Bakery & CafDwill not work on a laptop in public any moreB推理判断题。根据第三段和第四段的内容,特别是第四段中的“Not quite,according to Whalen.”可知,两人的观点是对立的。故可推断出选B。7Whats the
18、 main idea of the text?AIt is good for our health to stay away from WiFi.BA caf owner improves sales by saying no to laptops.CA university student shows how to be a good customer.DPeople are efficient while working on a laptop in a caf.B主旨大意题。根据全文的介绍可知,咖啡店老板禁止客人在店里使用电脑,这样做销售额反而增加了。故选B。CHow soon will
19、 it be before robots become so intelligent that they will be able to do things,such as teaching languages or looking after patients in hospital? Some experts believe this will happen within twenty years while others disagree.One London company,UAS (University Automated Systems) has already developed
20、 some machines that can be used as “home helps” for old people unable to look after themselves and who are living on their own or in special homes.These machines can now do such things as cooking eggs and cleaning the floor,and the company says that future models will also accept simple voice instru
21、ctions and be controlled by a “brain” that is the equivalent(替代品) of the latest IBM microcomputer.The director of UAS,Mr Henry Jeffries,believes that in the next five to ten years companies will have developed even more sophisticated(复杂的) robots for use in industry.By that time,it is likely that the
22、y will also have begun to sell new forms of these machines into ordinary homes.Robots could do a wide range of household tasks,such as preparing meals,washing dishes,cleaning houses and so on.By then,the price of such machines may have come down to as little as $1,000.But Dr Sandra Lomax,who has don
23、e some research into artificial intelligence at Sussex University and MIT (Massachusetts Institute of Technology),believes we have a long way to go before we can develop truly intelligent machines.Preparing an omelette(煎蛋) may seem easy enough.But suppose one of the eggs has gone bad even the most “
24、intelligent” robot would probably still use it.If something slightly unusual needs doingsomething that requires a little of ordinary human imagination,a robot is useless.They need programming for even the simplest of tasks and are not able to learn from experience.“Teaching a robot how to recognize
25、a bad egg is far more difficult than teaching it to prepare the omelette,” she says.【语篇解读】本文通过分别描述UAS公司总裁和桑德拉洛马克斯博士的观点,得出结论开发出真正智能的机器人很难。8A London company called UAS has already developed a machine which Acan teach languages and care for patients in hospitalBcan help old people do certain jobs in th
26、e houseCis controlled by microcomputer “brain”Dcan accept simple voice instructionsB细节理解题。根据第二段前两句可知,UAS公司开发的这种机器人能够帮助老人们做一些家务活。9Dr Sandra Lomax thinks that Ano robot will ever be able to prepare an omeletteBa robot will soon be able to do all the unusual housework people cant doCwe can program a ro
27、bot to learn from experienceDmaking an omelette is easier for a robot than recognizing a bad eggD细节理解题。根据最后一段最后一句可知,对于机器人来说煎鸡蛋要比识别坏的鸡蛋更容易一些。10Which of the following statements is TRUE according to this passage?AAll experts agree that there will soon be robots that can teach languages and look after
28、patients in hospital.BDr Sandra Lomax believes that there are great problems in developing intelligent robots.CRobots have been a necessary part in peoples daily life.DSuch machines are already being sold into ordinary homes.B推理判断题。根据第三段的描述可知,桑德拉洛马克斯博士认为开发出真正的智能机器人存在着巨大的困难。11Which of the following i
29、s the best title for this passage?AServants of the FutureBHow to Make RobotsCDifficult to Develop Intelligent RobotsDThe Household Tasks in FutureC标题归纳题。本文通过分别描述UAS公司总裁和桑德拉洛马克斯博士的观点,得出结论开发出真正智能的机器人很难。DVinegar is great.It makes salad,fries and dumplings taste better,and you can even clean your window
30、s with it.And now,according to scientists,it may even help the planets population survive climate change.Researchers from the RIKEN Center for Sustainable Resource Science (CSRS) in Japan have found that growing plants in vinegar makes them more resistant to droughts.This could mean that in the futu
31、re,worries about climate change affecting the worlds supply of food will be much lower.The discovery was made after the researchers studied the Arabidopsis,a plant known for its ability to survive in dry weather.It was found that when the plant was placed in droughtlike conditions,it produced a chem
32、ical called acetate(醋酸盐)the main component of vinegar.After discovering this,the scientists experimented further by adding acetate to the soil of other plants,before they stopped giving them water completely.After leaving the plants for 14 days,they found that the ones treated with acetate had survi
33、ved,while the untreated plants had dried up and died.Its hoped that this simple method of survival could soon be used to help farmers in dry countries keep their crops alive.Jong Myong Kim,coauthor of the study,tells Popular Science magazine that hes already been in touch with people all over the wo
34、rld who are interested in trying this simple and costeffective method out for themselves from flower growing companies to amateur gardeners.Although at this point keeping thirsty plants alive isnt as easy as just pouring vinegar over them,Kim says he and his team are working on making the process as
35、 simple as possible.“Now we are trying to cooperate with some farmers,and also some companies,to make a method to apply this system,” he says.And for those of us who always forget to ask our neighbors to water our plants when we go away,hopefully this means the end of returning home from a trip to f
36、ind our favorite flowers have died.【语篇解读】本文主要讲述的是通过醋可以使植物在干旱的环境中生存,从而解决饥饿问题。12What is mentioned as a feature of the Arabidopsis?AIt produces acetate in wet conditions.BIt is mainly composed of acetate.CIt can survive in nowhere but desert.DIt can be tolerant of drought.D细节理解题。根据第三段中的“.Arabidopsis,a
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
河南省洛阳市汝阳县2020-2021学年高一上学期联考政治试题 PDF版含答案.pdf
