2019-2020同步译林英语选修六新突破单元综合检测1 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020同步译林英语选修六新突破单元综合检测1 WORD版含解析 2019 2020 同步 英语 选修 突破 单元 综合 检测 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、单元综合检测(一)(建议用时:35分钟)语言知识再落实.阅读理解AIn the early 1990s,Madan Kataria,an Indian doctor who worked in Mumbai,became interested in the growing body of scientific evidence showing that laughter is extremely beneficial to human health. He made a decision that more laughter was needed to improve health and d
2、eal with the stress of modern living.In 1995,while writing an article for a health journal,Dr.Kataria discovered many modern scientific studies describing the benefits of laughter on the human mind and body.In particular,he was impressed by Norman Cousins book Anatomy of an Illness and the research
3、work by Dr.Lee Berk.Then he began to fieldtest the effect of laughter on himself and others.Starting with just five people,on March 13,1995,at a public park in his neighborhood,Dr.Kataria started the first laughter club.They laughed together in the park to the amusement of bystanders,and the small g
4、roup quickly grew to more than 50 people within a few days. In the early meetings,they stood in a circle with one person in the center to tell a joke or a funny story.Everybody enjoyed themselves and felt good for the rest of the day.However,after two weeks,their jokes and stories ran out.Some compl
5、ained that it would be better to discontinue the club than to continue without any jokes.Dr.Kataria asked the club members to give him one day to develop a breakthrough that would solve the problem.That night,Dr.Kataria reviewed his research and finally found the answer.Our body cannot differentiate
6、 between pretend and genuine laughter. In fact,both produced the same effect. The next morning,the results were amazing. For some,the makebelieve laughter quickly turned into real laughter. Soon the group was laughing like never before.The hearty laughter that followed lasted for almost ten minutes.
7、This was the birth of Laughter Yoga.【语篇解读】本文是记叙文。文章主要讲述了大笑瑜伽的起源。1We can infer from Paragraph 2 that Madan Kataria Aused to be seriousBwas a man of actionCfound his life stressfulDwas an expert in laughingB推理判断题。由第二段中的最后一句“Then he began to fieldtest the effect of laughter on himself and others.”可知,Ma
8、dan Kataria是一位实干家,故选B项。2After a short period of time,the club members Adidnt know what to talk aboutBdoubted whether laughter would helpCcouldnt find any place to get togetherDshowed less interest in Dr.Katarias clubA细节理解题。由第三段中的“after two weeks,their jokes and stories ran out.to continue without an
9、y jokes”可知,两周后他们的笑话和故事都讲完了,不知道该谈论些什么了,故选A项。3The underlined part “a breakthrough”refers to the discovery that Apeople may laugh a lot after taking a new type of medicineBgenuine laughter works better than pretend laughterClaughing a lot is able to help us fight off illnessDpretend laughter is also he
10、lpful to our healthD词义猜测题。由最后一段中的“Our body cannot.produced the same effect.”可知,Dr.Kataria的突破性发现就是假笑和真笑一样有助于人体健康,故选D项。4What would be the best title for the text?ALaughter clubs in IndiaBBenefits of Laughter YogaCThe origin of Laughter YogaDLaughterthe best medicineC标题归纳题。由文章最后的“This was the birth of
11、Laughter Yoga.”以及文中相关的介绍可知,本文主要讲述了大笑瑜伽的起源,故选C项。BSan Francisco Fire Engine ToursSan Francisco Winery TourRunning:February 1st through April 30thThis delicious tour goes through the city on its way to Treasure Island where we will stop at the famous Winery SF.Here you can enjoy 4 pours of some of the
12、best wine San Francisco has to offer.(Included in ticket price)Departing from the Cannery:Tour times upon requestDuration(时长):2 hoursPrice:$90Back to the Fifties Tour Running:August 16th through August 31stThis tour transports you back in time to one of San Franciscos most fantastic periods,the 1950
13、s!Enjoy fun history as we take you through San Francisco for a free taste of ice cream.Departing from the Cannery:5:00 pm and 7:30 pmDuration:2 hoursPrice:$90Spooky Halloween TourRunning:October 10th through October 31stJoin us for a ride through the historical Presidio district.Authentic fire gear(
14、服装)is provided for your warmth as our entertainers take you to some of the most thrilling parts of San Francisco.Departing from the Cannery:6:30 pm and 8:30 pmDuration:1 hour and 30 minutesPrice:Available upon requestHoliday Lights TourRunning:December 6th through December 23rdThis attractive tour t
15、akes you to some of San Franciscos most cheerful holiday scenes.Authentic fire gear is provided for your warmth as you get into the holiday spirit.Departing from the Cannery:7:00 pm and 9:00 pmDuration:1 hour and 30 minutesAdvance reservations required.【语篇解读】本文是一篇应用文。文章介绍了美国旧金山的四条旅游路线。5Which of the
16、tours is available in March?ASan Francisco Winery Tour.BBack to the Fifties Tour.CSpooky Halloween Tour.DHoliday Lights Tour.A细节理解题。根据第一个标题San Francisco Winery Tour下的“February 1st through April 30th”可知,此项活动从2月1日持续到4月30日,所以如果3月份出游,要选择San Francisco Winery Tour,故选A项。6What can tourists do on Back to the
17、 Fifties Tour?AGo to Treasure Island.BEnjoy the holiday scenes.CHave free ice cream.DVisit the Presidio district.C细节理解题。根据第二个标题Back to the Fifties Tour下的“Enjoy fun history as we take you through San Francisco for a free taste of ice cream.”可知,游客在领略历史文化的同时,还有免费的冰激凌可吃,故选C项。7What are tourists required
18、to do to go on Holiday Lights Tour?ATake some drinks.BSet off early in the morning.CWear warm clothes.DMake reservations in advance.D细节理解题。根据最后一个标题Holiday Lights Tour下的“Advance reservations required.”可知,想参加这条路线,游客要预订,故选D项。CSomething that has always interested me about Abraham Lincoln is,not surprisi
19、ngly,his sense of humor.As far as I can tell,hes the first American President to have one.Thats because the term “sense of humor”really wasnt in common usage until the eighteensixties and seventies. In the eighteenforties and fifties,it was called “the sense of the ridiculous”,and didnt have the pos
20、itive connotations (隐含意义) that “sense of humor”has today.Back then,what was ridiculous was what invited ridicule (讥笑)Funniness and cruelty went hand in hand. Of course,they still do a lot of arminarm walking in our day as well.Lincolns humor was very different because,for one thing,it was actually “
21、humor”as what the word meant in his time.We dont make the distinction between “wit(风趣)” and “humor” any more;but in the nineteenth century people did.Wit was unpleasant and offensive while humor was pleasant and sympathetic.Its the difference we note now when we distinguish between “laughing with”an
22、d“laughing at”Lincoln was much more about “laughing with”than “laughing at”And when“laughing at”, it was often himself he was teasing.In the famous LincolnDouglas debates,when Douglas accused Lincoln of being twofaced,Lincoln replied,referencing his plain looking,“Honestly,if I were twofaced,would I
23、 be showing you this one?” And,in a way,Lincolns face itself tells us much about his sense of humor.You can comb through thousands of photographs of politicians,soldiers,and the like from Lincolns time and not find a single smile.True,the long exposures(曝光) required for photographs of that time made
24、 smiling difficult.Yet Lincoln alone,as far as I can tell,overcame that difficulty.Interestingly,while having a sense of humor,or at least the appearance of one provided by comedy writers has become a necessary characteristic for an American President in our time,in the nineteenth century,too much h
25、umor was considered a problem.And that was the case for Lincoln.A journalist covering the LincolnDouglas debates commented that “I could not take a real personal liking to the man,owing to an inborn weakness.that he was extremely fond of jokes,anecdotes and stories.”【语篇解读】本文主要介绍了林肯的幽默。8We can infer
26、from Paragraph 2 that Athe American President could influence the use of EnglishBthe term “sense of humor”wasnt invented until the 1860sCwhat is funny to someone might be offensive to someone elseDthe concept of humor remains the same despite the passing of timeC段落大意题。根据第二段可推知,对一些人来说是幽默,而对另外一些人来说可能就
27、是冒犯。9The underlined words “this one”in Paragraph 4 refer to “ ”ALincolns unattractive faceBLincolns sense of humorCthe debate they were havingDcruelty that went with funninessA词义猜测题。根据第四段画线部分所在句和后面的“And,in a way,Lincolns face itself tells us much about his sense of humor.”可知,画线词指的是林肯那张不吸引人的脸。故选A项。10
28、We rarely see people from Lincolns time wear smile in their photos because Abeing humorous was considered inappropriateBthey found it quite funny to smile before the cameraCnot smiling for photographs was the fashionDphotography technology then was not advancedD细节理解题。根据第六段第一句“True,the long exposures
29、(曝光)required for photographs of that time made smiling difficult.”可知,是因为拍照技术不先进,故选D项。11What might the writer think of the journalist covering the LincolnDouglas debates?AHis comment accurately reflected his time.BHe created a false picture of Lincoln.CHe was prejudiced and selfcentered.DHe was brave
30、 to point out Lincolns weakness.A推理判断题。根据最后一段首句中的“in the nineteenth century,too much humor was considered a problem”可知,那个记者的评论是对他那个时代的情况的反映。故选A。DIf you tell a woman a joke and get a blank look,dont immediately despair.Shes just taking her time to understand it.But if the joke does eventually make he
31、r laugh it will be worth the wait.Scientists have found that while women are slower than men at getting jokes,they enjoy them more.Research shows that women use their brain more than men to process quips(妙语) and have less expectation that they will be funny.When a joke does hit the right note,howeve
32、r,they derive(得到) more pleasure from it.Scientists asked ten men and ten women to look at dozens of black and white cartoons and rate them on a“funniness scale”During the process they underwent sophisticated (复杂) scans that mapped which parts of their brain were lighting up and timed how long it too
33、k them to respond to a joke.The women tended to use certain parts of their brain more than the menResearcher Professor Allan Reiss said:Our findings fit the stereotype of how men and women react to humour.We found that women tend to respond more to narrative and wordplay(双关语) than slapstick(闹剧)Canad
34、ian research has shown that men and women use humour for different ends.Men are more likely to use “hostile”humour to criticize each other and establish dominance,while women employ humour to maintain relationships and put each other at ease.【语篇解读】文章主要介绍了女人没有男人听笑话反应得快,但却比男人更喜欢笑话。12Which of the follo
35、wing is TRUE?AWomen tell more jokes than men.BWomen dont understand jokes.CWomen enjoy jokes more than men.DWomen are better at getting jokes.C细节理解题。根据文章第二段的内容可知,女人没有男人听笑话反应得快,但却比男人更喜欢笑话。故可得出答案为C项。13What does the underlined sentence in Paragraph 5 mean?AMen like jokes more than women.BWomen like jok
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2018年秋七年级语文上册人教版(江西专版)习题课件:第三单元 名著导读(共25张PPT).ppt
