2019-2020同步译林英语选修十一新突破课时分层作业4 WELCOME TO THE UNIT .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020同步译林英语选修十一新突破课时分层作业4WELCOME TO THE UNIT 2019 2020 同步 英语 选修 十一 突破 课时 分层 作业 WELCOME
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(四).单句语法填空1Have you anything (take)to your sister?2I was prepared the worst when I saw the wrecked car.3The new regulations will be benefit to everyone concerned.4The sea provides us a great many materials.5Knowledge is a treasure,but practice is the key it.6I cant tell you the answer the top
2、of my head.7Not only you but also Mr Zhang (teach)in this college.8You should follow your letter with a phone call.9Once (start),the clock will go half a month and keep good time.10She knew he was lying when he could not look her in eyes.【答案】1.to be taken2.for3.of4.with5.to6off7.teaches8.up9.started
3、10.the.翻译句子1我的理想是在一所大学里当一名教授。(dream) 【答案】My dream is to be a professor in a university.2她设法使她的孩子有饭吃,有衣穿。(provide) 【答案】She managed to provide her children with food and clothing.3准备是成功的关键。(key) 【答案】Preparation is the key to success.4对这位科学家来说,回答这个问题太容易了。(pie) 【答案】Its as easy as pie for the scientist t
4、o answer the question.5直视我,告诉我实话。(look) 【答案】Look me in the eye and tell me the truth.阅读理解AThe associates I hired in my bicycle and lawn mower shop like myself were never perfect;however,they were excellent.Working with them as they improved taught me new ways to show forgiveness,understanding,and pa
5、tience.One day the placement officer asked me to interview a young man who was having trouble finding a job.He told me that David was a little shy,did not talk much and was afraid to go on with interviews.He requested that I give David an interview just for practice.He plainly told David that I had
6、no positions open at the time and the interview was just for practice.When David came in for the interview,he hardly said a word.I told him what we did at the bicycle shop and showed him around.I told David to keep showing up because the number one thing an employer wanted in an associate was depend
7、ability.David was very quiet( he was evaluated as a slow learner in school)Every ten days or so,for weeks after the interview,David walked into the bicycle shop and stood by the front door.He never said a word,just stood by the door.One day,shortly before Christmas,a large truck came to the shop,pac
8、ked with 250 new bicycles.It had to be unloaded right away or the driver would leave.It was raining.Some of my workers(without physical limitations)chose not to brave the weather to get into work,so I was shorthanded.It seemed everything was going wrong and on top of it,David came in the front door
9、and just stood there.I looked at him and shouted,“Well,all right! Fill out a time card and help me unload this truck!”David worked for my bicycle shop for eighteen years.He came to work every day thirty minutes early.He could talk;however,he rarely chose to.He drove my truck and made deliveries.The
10、customers would praise David,saying,“He doesnt talk,but he really shows you how to operate a lawn mower!”【语篇解读】作者出于无奈雇用了沉默的大卫,但是大卫在工作中表现出来的勤劳和可靠使作者意识到员工不一定要完美。1The author gave David an interview to Afind a person who is reliableBfind a parttime worker in needCgive him some practiceDshow sympathy for
11、 him【解析】细节理解题。根据第二段“He plainly told David that I had no positions open at the time and the interview was just for practice.”可知,作者给大卫面试的机会仅仅想让他得到一定的锻炼,故选C。【答案】C2The author finally hired David because Athere were no other workers in the shop thenBhe needed someone who was willing to work thenCDavid ke
12、pt showing up Dhe realized David was dependable【解析】细节理解题。根据第六段提到“Some of my workers(without physical limitations)chose not to brave the weather to get into work,so I was shorthanded”可知一些工人不想冒雨干活,不得已雇佣大卫,故选B。【答案】B3We can infer from the last paragraph that Asome customers just play jokes on DavidBDavi
13、d has had his character changed through workCthe author prefers David to be more outgoingDthe author feels lucky to hire David【解析】推理判断题。根据最后一段提到“David worked for my bicycle shop for eighteen years.He came to work every day thirty minutes early.He could talk;however,he rarely chose to”大卫工作认真负责,赢得顾客尊重
14、,故选D。【答案】D4The authors tone in describing David is full of ApityBwonderCdisappointment Dappreciation【解析】细节理解题。根据最后一段提到对于大卫的描述以及顾客对他的评价,可知选D。【答案】DBBack in freshman,I found myself wondering whether it should really be called “volunteering” if students only do it because they have to.I ended up volunte
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-433342.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
高考英语一轮总复习课件:必修1 M6 THE INTERNET AND TELECOMMUNICATIONS(外研版山西专用).ppt
