2019_2020学年人教版高中英语必修一:UNIT4 EARTHQUAKES 课堂同步训练卷(一) WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019_2020学年人教版高中英语必修一:UNIT4 EARTHQUAKES 课堂同步训练卷一 WORD版含答案 2019 _2020 学年 人教版 高中英语 必修 UNIT4 课堂 同步 训练
- 资源描述:
-
1、此卷只装订不密封班级 姓名 准考证号 考场号 座位号 2019-2020学年高一上学期训练卷必修一 Unit4 Earthquakes英 语 (一)(本卷满分100分)一、单词拼写(每小题1.5分,共15分)1. The house (震动)when the earthquake started.【答案】shook2. The soldiers built many _ (避难所) for those who lost their homes.【答案】shelters3. His parents and his little brother lost their lives in the _
2、(灾难).【答案】disaster4. Alia was worried that the fires of war would _ (破坏) the books.【答案】destroy5They began to recover slowly from their nightmare of pain and _ (苦难)【答案】suffering6. They all b_ out laughing at the joke.【答案】burst7. Dont j_ a person by his appearance.【答案】judge8. The people trapped by the
3、fire in this building must be r_ as soon as possible.【答案】rescued9. With so many people b_ under the mine, none of the rescue workers would stop to have a rest.【答案】buried10Set a t_ for mice in the kitchen, please.【答案】trap二、单项选择(每小题1.5分,共15分)11. Peter was killed in the earthquake! _ I talked with him
4、last week. A. What a pity! B. I beg your pardon. C. Sorry to hear that. D. Is that so? 12. Well not attend the meeting _ we are invited.A. ifB. and C. unless D. once 13. They didnt attend the conference.They _ a long trip abroad.A. prepared B. were preparing forC. were preparing D. are preparing for
5、14. Wash your hands with soap _ the experiment.A. in the end of B. at the end of C. to the end of D. by the end of15. Ill spend my holiday in Shanghai, _ lies on the coast.A. whoB. which C. where D. that 16. On _ the bad news, she cried with her face _ in his hands.A. hear; bury B. hear; buriedC. he
6、ard; burying D. hearing; buried17. Not far from the club, there was a garden, _ owner was seated in it playing cards with his children every afternoon.A. its B. whose C. which D. of which18. The people there were greatly _ to see everything changed over a night. A. pleased B. shocked C. interested D
7、. moved 19. _ is no wonder the building is _.A. It; in ruins B. That; in ruinsC. This; in ruin D It; in ruin20. Do you mind if I open the window? _, but Ive caught a bad cold today. A. No, not at all B. Yes, of course notC. Yes, please D. Im sorry【答案】11-15 CCBBB 16-20 DBBAA三、翻译句子(每小题3分,共15分)21.许多记者正
8、在采访那位从矿井中被救出来的矿工。 【答案】A number of reporters are interviewing the miner who has been rescued from the mine.22.这次可怕的地震造成了巨大的损失。 【答案】This terrible/frightening earthquake did great damage.23.那位法官真诚地表达的感激之情。 【答案】The judge sincerely expressed his thanks.24.听到那个可怕的消息,那个女孩突然大哭起来。 【答案】The girl burst into tea
9、rs when she heard the frightening news.25.那个骑自行车人从车上摔下来,受了伤。 【答案】The cyclist fell from the bike and got injured.四、阅读理解(每小题2.5分,共10分)Earthquakes are something that people fear. There are some places that have few or no earthquakes. Most places in the world, however, have them regularly. Countries tha
10、t have a lot of earthquakes are usually quite mountainous.The most talked about earthquake in the United States was in San Francisco in 1906. Over 700 people died in it. The strongest one in North America was in 1964. It happened in Alaska.Strong earthquakes are not always the ones that kill the mos
11、t people. In 1755, one of the strongest earthquakes ever recorded was felt in Portugal. Around 2,000 people died.In 1923, a very strong earthquake hit the Tokyo, Yokohama area of Japan. A hundred and forty thousand people died. Most of them died in fires which followed the earthquake.One of the wors
12、t earthquakes ever was in China in 1976. It killed a large number of people. The worst earthquake ever reported was also in China, in which 400,000 people were killed or injured. This earthquake happened in 1556.Earthquakes worry people a lot. The reason is that we often do not know when they are co
13、ming. People can not prepare for them.26We can infer from the passage that _.Apeople are not afraid of earthquakesBonly strong earthquakes kill a large number of peopleCa large number of earthquakes often happen next to mountainsDearthquakes happen only in a few places along the coast【答案】C【解析】推理判断题。
14、根据文章第一句判断A项错误;由第三段第一句可知,强震不会造成数人死亡,B项错误;由第一段可知,地震不只发生在沿海地带,故D选项错误。根据第一段最后一句可知答案为C。27How many people died in the earthquake which happened in Portugal in 1755?A.500. B.140,000.C. 400,000. D. Around 2,000.【答案】D【解析】细节理解题。根据第三段最后两句可知答案为D。28When and where was the worst earthquake ever reported?A1967; Ala
15、ska. B1556; China.C1923; Japan. D1976; China.【答案】B【解析】细节理解题。根据倒数第二段的最后两句可知答案为B。29According to the passage, which of the following is NOT true?AThe stronger the earthquake is, the more people are killed.BEarthquakes often come unexpectedly (出乎意料地)CEarthquakes can cause fires.DPeople still dont know h
16、ow to tell when an earthquake will come.【答案】A【解析】细节理解题。根据第三段第一句可知,地震强度与伤亡人数不一定有直接关系,故A项错误。五、七选五(每小题3分,共15分)The earthquake is a kind of disaster, which can happen at any place and any time. So far scientists havent found a proper way to predict earthquakes. _30_ However, there are many things we can
17、do to help the earthquake hit areas after an earthquake.Donate money or other necessities (必需品)Not all of us can go to the earthquakehit areas after an earthquake. _31_Its a good idea to raise some money and donate what you have raised to the earthquakehit areas. Clothes, instant noodles, tents and
18、other necessities can also be donated._32_If you have received professional training, you can help the rescue workers to look for and save those who are buried. Nothing is more important than timely rescue. As we all know, the first seventytwo hours is the best time to find people who are still aliv
19、e. If you can, just go to the earthquakehit areas as soon as possible. The more help you give, the more trapped people can be rescued.Offer medical service.For you people who major in medicine, you can give medical service to the injured. _33_Nothing could be better if you can go to the earthquakehi
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-433510.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
