2019-2020学年外研版高中英语必修四同步作业:MODULE 3 BODY LANGUAGE 课后限时作业(八) WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年外研版高中英语必修四同步作业:MODULE BODY LANGUAGE 课后限时作业八 WORD版含答案 2019 202
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家课后限时作业(八)(见课时作业P15) 语言知识练.单句语法填空1Young though/as he is, he has been to many countries.2If she finishes(finish) work early,she will be allowed to watch TV.3However hard the condition is, you must work harder.4Unless youve experienced it, you cant understand how I felt.5While/Although/
2、Though I admit that there are problems, I dont agree that they cannot be solved.6As long as you work hard, you will succeed(succeed) sooner or later.7She wont lose weight unless she keeps a diet and takes exercise every day.8Would you like to go fishing with me tomorrow?Provided/Providing(provide) t
3、hat you give me a lift in your car.9Youd better take a magazine in case you have to wait for a long time.10While the news, up to now, has been good,there may be bad days ahead.句型转换1In case of rain, wed better take an umbrella.In case it rains, wed better take an umbrella.2I wont forgive her unless s
4、he admits her mistake first.I wont forgive her if she doesnt admit her mistake first.3No matter how hard he tried, he failed his examination again and again.However hard he tried, he failed his examination again and again.4Whoever telephones, just say Im out.No matter who telephones, just say Im out
5、.5Although he is handsome, he isnt proud.Handsome as/though he is, he isnt proud. 高考题型练.阅读理解Its late fall and the Indians on a remote reservation(印第安人居住地) in South Dakota asked their new chief if the coming winter was going to be cold or mild.Since he was a chief in a modern society, he had never be
6、en taught the old secrets. When he looked at the sky, he couldnt tell what the winter was going to be like.Nevertheless, to be on the safe side, he told his tribe(部落) that the winter was indeed going to be cold and that the members of the village should collect firewood to be prepared.But, being a p
7、ractical leader, after several days, he got an idea. He went to the phone booth, called the National Weather Service and asked, “Is the coming winter going to be cold?”“It looks like this winter is going to be quite cold,” the meteorologist(气象学家) at the weather service responded.So the chief went ba
8、ck to his people and told them to collect even more firewood in order to be prepared.A week later, he called the National Weather Service again, “Does it still look like it is going to be a very cold winter?”“Yes,” the man at National Weather Service again replied, “its going to be a very cold winte
9、r.”The chief again went back to his people and ordered them to collect every scrap(小块) of firewood they could find.Two weeks later, the chief called the National Weather Service again, “Are you absolutely sure that the winter is going to be very cold?”“Absolutely,” the man replied.“Its looking more
10、and more like it is going to be one of the coldest winters weve ever seen.”“How can you be so sure?” the chief asked.The weatherman replied, “The Indians are collecting a lot of firewood.”本文为一则幽默故事,讲述的是印第安部落为过冬做准备而造成的小误会。1When asked, why did the chief say it was going to be cold?ABecause he knew som
11、ething about the old secrets.BBecause he had consulted the meteorologist.CBecause he studied the sky carefully.DBecause he thought being well prepared was better.解析 D推理判断题。根据第二段最后一句可推知,首领为了安全起见,说这个冬天会很冷,让他们早做准备。故首领的回答依据是有备无患,他自己并不知道冬天是否会寒冷,故选D项。2How many times did the chief call the National Weather
12、 Service?AOnly once.BThree times.CFour times.DFive times.解析 B细节理解题。文章第三段、第六段和第九段都提到了他给National Weather Service打电话咨询天气情况,共三次,故选B项。3Which word can describe the chief best?ACareless.BPatient.CCautious.DHumorous.解析 C推理判断题。首领为了安全起见让部落人员为寒冬做准备,并且多次咨询National Weather Service,由此可见他是个非常谨慎的人,故选C项。.完形填空Communi
13、cation is an important part of any relationship. Many of us are 1 to share our experiences or emotions with our friends. But when its our turn to lend a(n) 2, we soon become bored or are short of ideas on how to 3 and offer advice.Thats because of what researchers call “listener burnout(精疲力竭)”. A fr
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-433655.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
牛津英语 8A Unit3 reading I 教学课件 (共32张PPT).ppt
