2019-2020学年外研版高中英语选修六同步课时作业:MODULE 6 WAR AND PEACE SECTION Ⅳ WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年外研版高中英语选修六同步课时作业:MODULE WAR AND PEACE SECTION WORD版含答案 2019 2020
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家Module 6 Section Introduction & Reading and SpeakingLanguage Points课时作业.单句语法填空1It is high time that we should_devote/devoted(devote) ourselves to environmental protection and ecological improvement.2The doctor ordered that the patient(should)_be_sent_(send) to hospital without delay.
2、3I would rather you_had_finished (finish) your homework yesterday.4How I wish I had_passed (pass) the exam!So youre sorry that you didnt work hard.5. Though his face suggested that there was (be) nothing serious, the doctor still suggested he_(should)_stay (stay) in bed for a few days.6John wants to
3、 see me now, but I have so much work on hand that I would rather he came (come) tomorrow than today.7It is requested that our teacher(should)_give (give) a performance at the party.8The two newcomers talked as if they had_known_(know) each other for ages.9It is strange that such bad things should_ha
4、ppen (happen) in our school.10If only I_had_read(read) the books on reading list before I attended the lecture. .阅读理解A(2019广东中山中学期末)Two people, father and son, who had lived in total isolation(隔离) from society for 40 years in a remote jungle in central Vietnam have been brought back to normal life.
5、To survive, they ate fruits, corn and only had cloths made of tree barks(皮). They even built a tree house.They are Ho Van Thanh, 82, and his son, Ho Van Lang, 42, who were found by some local people while they were travelling in a deep forest.Being very surprised by abnormal appearances, gestures an
6、d manners of the “jungle men”, these people reported their finding to the local government, who set up a team to look for them, and after five hours of search in the forest, caught the father and son staying in a small hut built on some branches of a large tree.Due to being isolated from social cont
7、act for a long time, both the father and the son could only speak a little of the language of the local place.After carrying out an investigation into the mens identity, they found that Thanh once lived a normal life with his family at a local village 40 years ago. But one day at that time, a bombin
8、g happened in the village, killing Thanhs mother and three of his four children on the spot. It is suspected that due to the shock, Thanh took his remaining son, 2 years old at the time, and ran away into this jungle. He and the son, now Ho Van Lang, had since lived their lonely life, without contac
9、t with anyone. Their daily foods were fruits and manioc they found in the forest. It is believed that they also planted corn for food.The district government has asked the local health agency to make medical checkups for the father and the son, the first in a process to get them back to society.【解题导
10、语】本文是一篇新闻报道,报道了一对越南父子为躲战乱,逃进森林,与外界失去联系四十年,最后被外界发现这一事件。1Which best describes the father and the son when they were found?AHungry.BFrightened.CSurprised. DStrangelooking. 解析:选D细节理解题。根据第三段中“Being very surprised by abnormal appearances, gestures and manners of the jungle men”可知当这对父子被发现时,他们的样子看起来比较奇怪。2Wh
11、at probably made the father run to live in the jungle with his son?AHe didnt want to contact anyone.BHe was frightened by the bombing. CHis village was destroyed.DThere was no food at his village.解析:选B推理判断题。根据第五段中的“But one day at that time, a bombing happened . into this jungle.”可知,四十年前,Thanh生活在当地的一
12、个村庄,当时正逢战乱,有一天,一颗炸弹炸死了Thanh的妈妈和他四个孩子中的三个。人们怀疑,受此惊吓,Thanh带着他剩下的两岁的儿子逃进了丛林中,故选B。3What can we know about the father and the sons life in the jungle?AThey didnt have normal clothes to wear.BThey enjoyed staying in their small hut. CThey got ill after living there so long.DThey found fruits, manioc and c
13、orn for food.解析:选A推理判断题。根据第一段中的内容可知,他们生活在丛林中长达四十年,用树皮当作衣物,他们没有正常的衣服可穿。 4What is the purpose of the passage?ATo show how to help isolated people.BTo report two men found in a forest. CTo talk about terrible influence of the war. DTo persuade people to help others.解析:选B主旨大意题。本文是一篇新闻报道,主要报道了一对父子与外界隔绝,在
14、丛林中生活长达四十年,最终被外界发现这一事件,并讲述了其中的原因和结局,故选B。BHappiness increases when we experience more positive emotions throughout the day.Fredrickson, a leader in the field of psychology, identifies 10 positive emotions, including joy, interest, hope, pride, amusement, inspiration, love and so on.How often we exper
15、ience these positive emotions compared to negative emotions in a day affects not only our mood, but also our physical health.She has discovered that those who have a 31 ratio of positive to negative emotions on a daily basis are happier and healthier.Sadly, most people, even those who consider thems
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-433673.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
