2019-2020学年人教新课标版高中英语必修三:UNIT 5 CANADA课后作业15 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年人教新课标版高中英语必修三:UNIT 5CANADA课后作业15 WORD版含答案 2019 2020 学年 新课
- 资源描述:
-
1、课后作业(十五).单句语法填空1One reason for her preference for city life is _ she can have easy access to places like shops and restaurants.2We have some doubt _ they can come on time.3I have no idea _ size of the shoes she wears.4Do you have any idea _ it means to be poor?5The fact _ the transport of the goods
2、costs too much was not discussed.6The question _ we need more time to do the work hasnt been discussed.7Ive come from Mr. Smiths with a message _ he wont be available this afternoon.8He gave orders that the book _(return) immediately.9I have some doubt _ he will come on time.10She had no idea _ she
3、thought of him suddenly.答案1.that2.whether3.what4.what5.that6whether7.that8.(should) be returned9whether10.why.单句改错1I have no idea if he will spare some time to keep me company._2Our English teacher gave us a suggestion that we made good use of our time._3The question that should be to blame for the
4、fire requires consideration._4Word came the famous singer would come to our city._5I have no doubt whether you will succeed in passing the exam._答案1.ifwhether2.mademake3.thatwho4came后加that5.whetherthat.阅读理解ANow many young people are travelling around the world on their own, not because they have no
5、one to travel with, but because they prefer to go alone.Kristina Wegscheider from California first travelled alone when she was at college and believes that it is something everyone should do at least once in their life. “It opens up your mind to new things and pushes you out of your comfort zone.”
6、Wegscheider has visited 46 countries covering all seven continents.In foreign countries, with no one to help you read a map, look after you if you get ill, or lend you money if your wallet is stolen, it is challenging. This is what drives young people to travel alone. It is seen as character buildin
7、g and a chance to prove that they can make it on their own.Chris Richardson decided to leave his sales job in Australia to go travelling last year. He set up a website, The Aussie Nomad, to document his adventures. He says he wished he had travelled alone earlier. “The people you meet, the places yo
8、u visit, or the things you do, everything is up to you and it forces you to grow as a person,” said the 30yearold man.Richardson describes travelling alone like “a shot in the arm”, which “makes you a more confident person that is ready to deal with anything”. He said,“The feeling of having overcome
9、 something on my own is a major part of what drives me each day when Im dealing with a difficult task. I walk around with my head up because I know deep down inside that nothing is impossible if you try.”The great 19th century explorer John Muir once said, “Only by going alone in silence can one tru
10、ly get into the heart of the wilderness.”语篇解读:本文提到现在年轻人流行的旅行方式,独自一人去,不是因为没有人做伴而是想独自一个人去面对旅行中遇到的种种问题,挑战自我,让自己变得更自信。1Which of the following will Kristina Wegscheider agree with?ATravelling alone is a necessary experience for everyone.BIt is more meaningful to travel in foreign countries.CIt is comfort
11、able to travel around without a friend.DTravelling abroad helps people to find new things.解析考查细节理解。根据第二段“Kristina Wegscheider from California first travelled alone when she was at college and believes that it is something everyone should do at least once in their life.”可知Wegscheider认为每个人一生中应该最少进行一次单
12、独的旅行,所以她认为独自旅行是必需的。选A项。答案A2Travelling alone is challenging because _.Ayou have to make things on your ownBit is hard for you to prove yourself to othersCyou can only depend on yourself whatever happensDit will finally build your character解析考查细节理解。根据第三段“In foreign countries,with no one to help you re
13、ad a map, look after you if you get ill, or lend you money if your wallet is stolen, it is challenging.”可知在外国,没有人帮助你看地图,生病了也没有人照顾,钱包丢了也没有人借给你钱,这是非常具有挑战的。所以独自旅行很有挑战性是因为无论发生什么事情你都得依靠自己,所以C项符合题意。答案C3What can we infer about Chris Richardson?AHe started travelling alone at an early age.BHe was once shot
14、in the arm.CHis website inspires others a lot.DHe used to work as a salesman.解析考查推理判断。根据第四段中“Chris Richardson decided to leave his sales job in Australia to go travelling last year.”可知Richardson决定放弃澳大利亚的销售工作去旅行,可推知他以前是做销售的,所以选D项。答案D4What is the best title for the passage?ATravel AbroadBTravel AloneC
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-433838.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
