2019-2020学年新培优同步人教版英语选修八练习:UNIT 2 单元检测(B) WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年新培优同步人教版英语选修八练习:UNIT 单元检测B WORD版含解析 2019 2020 学年 新培优 同步 人教版 英语 选修 练习 UNIT 单元 检测 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、第二单元检测(B)(时间:120分钟满分:150分)第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。W:Kate met Jack five years ago when she was 16 years old.M:Jack was only two years younger than Kate,but he seemed much younger.1.How old
2、is Jack now?A.16.B.19.C.21.答案:BW:This is the third time youve been late for work this week,Bob.Youll have to do better,or Ill have to let you go.M:It wont happen again,I promise.2.Who might be speaking to Bob?A.His boss.B.His teacher.C.His girlfriend.答案:AW:I havent seen you around for long!Have you
3、been on holiday?M:No,I have had a couple of conferences,one in Milan and the other in Yorkshire.3.Has the man been on holiday?A.Yes,he has.B.No,he hasnt.C.We dont know.答案:BM:Id like two tickets for the 8 oclock show this evening.W:Sorry,sir.They are sold out.But we have a few left for tomorrow.4.Wha
4、t do we learn from this conversation?A.There arent any tickets left for tonights show.B.There arent any tickets left for tomorrows show.C.The man doesnt want to attend tomorrows show.答案:AM:Whats Cathy been up to?Ive seen her at the school of music several times.W:Can you believe that she has taken u
5、p singing at her age?5.What does the woman mean?A.Cathy likes to sing old songs.B.Cathy wants to perform on the stage.C.Its unusual to start singing at Cathys age.答案:C第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。
6、每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6、7题。W:Hi,Mr.Harry!Whats the rush?M:The bank closes in 30 minutes and I need to cash a check.W:No hurry.You may cash it tomorrow,and I can lend you some money.M:Thanks,but its necessary for me to buy a computer.6.What is the most probable relationship between the speakers?A.Taxi
7、 driver and passenger.B.Bank clerk and customer.C.Friends.答案:C7.How is the man going to the bank before the conversation takes place?A.In a hurry.B.In an idle(休闲的)way.C.In a usual manner.答案:A听第7段材料,回答第8、9题。M:Oh,Lucy,its you.Where have you been?I havent seen you for ages.W:Hello,Richard.Glad to see y
8、ou here.I went to Japan in 2007 and have been working there since.M:I see.What are you reading?A novel?W:Yes,just for fun.Its too boring to sit on the train for hours so I usually take a book with me to read.M:Youre quite right.Reading books is a good way to kill time.8.Where does the woman work?A.I
9、n Italy.B.In Japan.C.In America.答案:B9.Where does the woman read?A.On the bus.B.In the car.C.On the train.答案:C听第8段材料,回答第10至12题。M:Have you by any chance ever been to Hong Kong?W:Yes,I have.Why?M:Im going there with my family for a vacation next month.Can you tell me what its like there?W:Well,its a ve
10、ry exciting place,I think.As a matter of fact,its probably one of the most exciting places I know.M:Really?Thats good to hear.Can you tell me anything else?W:Well.What else would you like to know?M:How about the weather and the people?W:The weather at this time of year is usually cool and wet,and in
11、 my opinion,the people there are very interesting.M:It sounds like a wonderful place.W:It is.Im sure you will have a good time there.10.Why is the man going to Hong Kong?A.Hes moving there.B.Hell go there for business.C.Hell spend holidays with his family.答案:C11.What does the text mainly talk about?
12、A.A visit to Hong Kong.B.The weather in Hong Kong.C.The people in Hong Kong.答案:A12.What is the weather like in Hong Kong at this time of year?A.Cool and dry.B.Cool and damp.C.Hot and wet.答案:B听第9段材料,回答第13至16题。M:Have you noticed the new dustbin downstairs?W:Yeah.It looks like a battery.Whats it for?Is
13、 it really for garbage?M:Not really.Actually its a dustbin for used batteries.W:Used batteries?Why do we need it?M:Well,you know there are still heavy metals left in used batteries,so by recycling the batteries,we cannot only make full use of the metals left,but prevent the environment from being po
14、lluted.W:Oh,I see.M:The Students Union is having a one-month program called “Green Movement”.It is aimed at making more students aware of serious environmental problems.W:Sounds interesting“Green Movement”.What can I do?M:Well,a lot.For example,stop using plastic and metal boxes.They really do great
15、 harm to the environment.Well,there will be a lecture tomorrow afternoon at three oclock.Are you interested?W:Tomorrow afternoon.Yeah,Im free then.I will go with you.13.What is the battery-shaped dustbin used for?A.For garbage.B.For batteries.C.For used batteries.答案:C14.What are the two speakers doi
16、ng?A.They are discussing the protection of environment.B.They are describing a new box.C.They are collecting used batteries.答案:A15.What is the purpose of the “Green Movement”?A.To make full use of the metals left.B.To awake people to the environmental problems.C.To protect the forest resources from
17、being destroyed.答案:B16.What will the woman do tomorrow afternoon?A.She will attend the lecture.B.She is not sure what she will do.C.She will join in the “Green Movement”.答案:A听第10段材料,回答第17至20题。It is strange that so many of the important meetings in peoples lives take place quite by chance.I could hav
18、e sat anywhere on the train to London on the day I left university because it was almost empty.However,I didnt want to be alone.Instead,I sat opposite a man who was reading a newspaper.After a few minutes he put the newspaper down.Then he glanced at me and said,“End of term?” “The end of university
19、for me,” I said.“Well,I expect youre looking forward to a long summer break.” “Not exactly,” I said.“The first thing I must do is to look for a job.”For the rest of the journey,we talked about my studies.Now that I know Mr.Merrick well,I know he never asks questions to pass the time.By the time we r
20、eached London,he knew almost all about me.As I was saying goodbye,he handed me a business card with his name on it and the address of Merrick Enterprise Ltd.in the city.“If you run out of ideas during the summer,” he said,“give me a ring.”17.How did the speaker go to London?A.By rail.B.By air.C.By b
21、us.答案:A18.Why did the speaker sit opposite the man?A.Because he wanted to read the newspaper too.B.Because he wanted to find a job in the mans company.C.Because he didnt want to be alone.答案:C19.What are the two speakers talking about?A.Talking about studies.B.Talking about the places that “I” want t
22、o travel to.C.Talking about “my” first job.答案:A20.Why did Mr.Merrick give the speaker a business card?A.He needed his new ideas.B.He might employ him in the future.C.He wanted to make friends with him.答案:B第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共12小题;每小题2.5分,满分30分)阅读下面短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AThe United Nations
23、 Environment Programme is calling for urgent action to reduce growing risks from chemicals.Better management of chemicals could save millions of lives and billions of dollars.As estimated,143,000 chemicals are now produced.Yet the report says only a small number of these chemicals have been studied
24、for their effects on human health and the environment.It says death and disability rates are high from the unsafe use of chemical products.Sylvie Lemmet,director of the United Nations Environment Programme,says poor management of chemicals has a high economic cost.For example,she says the cost is hi
25、gher than the amount of overseas development aid,or ODA,for health care in sub-Saharan Africa.She says,“Look at the estimated cost of poisoning from pesticide in sub-Saharan Africa,only the injury and the loss of working time is estimated to be 6.3 billion USA dollars in 2009.This is higher than the
26、 total ODA that is going to the health sector in the same area.”The United Nations Environment Programme estimates that chemical sales worldwide will increase by around three percent a year until 2050.Chemical production is moving quickly from developed to developing countries.By 2020,chemical produ
27、ction is expected to increase by 40 percent in Africa and the Middle East and 33 percent in Latin America.One of its biggest concerns is pollution of rivers and lakes by pesticides and fertilizers.Other major concerns are heavy metal pollution from the production of cement and textiles,and dioxin po
28、llution from mining.The UN report urges the chemical industry and governments to work together to develop safety policies.It says preventing harm costs less than fixing it.21.The purpose of Paragraph 3 is mainly to indicate that.A.the use of pesticide causes a great lossB.Africa needs more developme
29、nt aidC.chemicals have a high production costD.the estimated cost of poisoning from pesticide is inaccurate答案:A解析:推理判断题。根据第三段的内容可知,Sylvie Lemmet是在说杀虫剂中毒给人类的身体和经济带来巨大的损失。故选A项。22.Which of the following is NOT a source of danger according to the text?A.Pesticides. B.Fertilizers.C.Heavy metals.D.Mineral
30、s.答案:D解析:细节理解题。根据倒数第二段后两句的内容可知,A、B、C三项均是危害的来源,而D项文中没有提及。23.According to the text,what is the main reason for the risks from chemicals?A.Poor management of chemicals.B.Lack of research funds on chemicals.C.The mass production of cement and textiles.D.Contradictions between chemical producers and gove
31、rnments.答案:A解析:细节理解题。根据第一段中的“Better management of chemicals.”和第二段中的“Sylvie Lemmet,director of the United Nations Environment Programme,says poor management of chemicals has a high economic cost.”可知应选A项。24.What would be the best title for the text?A.The truth in Sylvie Lemmets commentsB.A UN warning
32、about chemical dangersC.The unpredictable future of chemical industryD.Preventing is much better than fixing答案:B解析:主旨大意题。本文讲的是联合国环境规划署号召我们要采取行动来减少日益增加的化学产品给人类带来的危害。故B项做本文的标题最合适。BThe personal computer has overtaken the family dog as mans best friend,according to a study.Researchers found that just 6
33、percent of us believe that “most people rely more on their dog than they do on their PC”,while 67 percent think the opposite to be true.Even 38 percent of dog owners admit relying more on their PC than on their dog,although 36 percent disagreed.And 71 percent of 18 to 24-year-old dog owners said the
34、y relied more on their computer.Paul Allen,editor of Computer Active Magazine,which conducted the poll with the Royal Society For The Protection Of Cruelty to Animals,said,“These days you can even take your PC for a walk,provided you have a laptop or tablet.”“Its only a matter of time until the firs
35、t PC that fetches your slippers.”Researchers questioned 2,000 British adults to find out about the change modern technology has brought to their home life.They found that male dog owners are almost twice as likely as female owners to rely on their computer than a canine companion.Mr.Allen said,“With
36、 broadband bringing them global news and newspaper sales falling,the family dog even misses out on the pleasure of taking the paper to his owner.”But its not all bad news for honest dogs.“The family PC has given dog owners access to a wealth of resources and information that can help with the long-t
37、erm care that a dog needs,” Mr.Allen said.25.According to the statistic, rely more on their computers.A.dog owners aged from 18 to 24B.female dog ownersC.British adultsD.36% of the people答案:A解析:细节理解题。从文章第四段“And 71 percent of 18 to 24-year-old dog owners said they relied more on their computer.” 可以知道
38、,18岁至24岁的宠物狗主人中,有71%表示更依赖电脑。 26.Which of the following is the advantage that computers have brought to dogs?A.They can go out for a walk with their owners.B.They can be better looked after.C.They wont have to take paper to their owners.D.They can get on well with their owners.答案:B解析:细节理解题。文章的最后一段向我们
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-434373.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
