2019-2020学年新培优同步人教版英语选修六练习:模块综合检测B WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年新培优同步人教版英语选修六练习:模块综合检测B WORD版含解析 2019 2020 学年 新培优 同步 人教版 英语 选修 练习 模块 综合 检测 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、模块综合检测(B)(时间:120分钟满分:150分)第一部分听力(共两节,满分30分)第一节(共5小题;每小题1.5分,满分7.5分)听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。M:Its a beautiful day,isnt it?W:Yes,nice and sunny.1What is the weather like?A.Cloudy.B.Nice and sunny.C.Neither hot nor cold.答案:BW:Are yo
2、u catching the 1:15 p.m.flight to New York?M:No,I will leave this evening.2What are the two persons talking about?A.New York City.B.An air trip.C.The mans job.答案:BW:Jack,I cant find Volume Ten.Could you check for me who borrowed it?M:Here it is,on the upper shelf,next to Volume Two.3Why cant the wom
3、an find the book?A.It has been borrowed by someone.B.It has been misplaced.C.It is missing.答案:BW:Whats the most embarrassing experience that youve ever had?M:I invited a friend to a meal in an expensive restaurant and I left all my money at home.4What word can we describe the man?A.Poor.B.Greedy.C.F
4、orgetful.答案:CM:Excuse me.Can I change this green sweater I bought this morning for a blue one?W:Yes.The blue sweater is 17 dollars 20 cents.And the green one is only 10 dollars.5How much does the man need to add for the blue sweater?A.$16.80.B.$7.20.C.$27.20.答案:B第二节(共15小题;每小题1.5分,满分22.5分)听下面5段对话或独白。
5、每段对话或独白后有几个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项,并标在试卷的相应位置。听每段对话或独白前,你将有时间阅读各个小题,每小题5秒钟;听完后,各小题将给出5秒钟的作答时间。每段对话或独白读两遍。听第6段材料,回答第6至8题。M:Rose,what are you going to wear at the Christmas party?W:I havent decided yet.How about you,Mike?M:My brother gave me a hat.Im going to be a cowboy.W:Thats a good idea.You will
6、 be the most handsome boy at the party.M:Thank you.Well,do you think Mr Brown is coming,too?W:Yes.We can enjoy ourselves then.6What are the two speakers talking about?A.The evening dress.B.The dance.C.The Christmas party.答案:C7Who will be a cowboy at the party?A.Mr Brown.B.Mike.C.Mikes brother.答案:B8W
7、hat can we learn from the conversation?A.Mike will not wear a hat at the party.B.Mike will dance with Rose at the party.C.Mr Brown will go to the party.答案:C听第7段材料,回答第9至11题。W:Have you handed in your exercise book,Jack?M:Im sorry I havent,Mrs Smith.Ive already finished the exercises,but I cant find my
8、 exercise book anywhere now.W:Really?I dont understand why you are always forgetting to hand in your exercise book.You are lying.M:Mrs Smith,Im not lying this time.W:Im really angry with you.If you dont tell me the truth,Ill have to call your parents after class.M:Im sorry my parents have gone to Be
9、ijing.Theyll be back in half a month.W:I dont believe you.It was yesterday that I saw your parents in the supermarket.Youre very clever,but you never spend your time doing your maths exercises.Sit down,please.Lets get down to business.9Whats the possible relationship between the two speakers?A.Headm
10、aster and parent.B.A girl and a boy.C.A teacher and a student.答案:C10What do we know about the man?A.He seldom hands in his homework on time.B.He often forgets to bring his exercise book.C.He went to Beijing with his parents last week.答案:A11What does the woman think of the man?A.He is a good student.
11、B.He is not honest.C.He is not bright.答案:B听第8段材料,回答第12至14题。W:Oh,my God!Ive been cheated!M:What?What did you buy?W:Its a fake product!I cant believe how stupid I was.Damn it!M:What is it?Why did you buy a fake?W:There was a guy on the sidewalk.He had three new boxes,Panasonic video camera boxes.He sa
12、id he had to get rid of them quickly.M:And?W:So he said hed sell me one for twenty dollars.A four-hundred-dollar camera for twenty bucks.M:And its a fake one?W:Yes.M:I cant believe how stupid you are.Why didnt you open the box?W:I wanted to.But he said,no,the box is still in its plastic wrap from th
13、e store.If its opened,other people wont believe its new.M:So he had the boxes wrapped in plastic.W:Yes,it was the kind of perfect plastic wrap that comes with new products.Look,it even had a bar code price sticker on it!It looked brand new.12What did the woman buy?A.A video recorder.B.A video camera
14、.C.A CD-player.答案:B13Why did the woman buy the fake product?A.To be cheated.B.To help the guy.C.To save money.答案:C14What is the sellers excuse for not opening the box?A.Its the store rule.B.If opened,nobody will buy.C.If opened,other people wont believe its new.答案:C听第9段材料,回答第15至17题。M:Well,weve now h
15、eard some different views about transportation.Susan,when I mention the word “transportation” to you,what comes to mind?W:Oh,a car.Most Americans think that.M:Right.An automobile.Have you done a lot of driving through the United States?W:Yes.I have.I actually started driving when I was 13,I got my l
16、icense when I was sixteen.M:I see.W:In a very small town,my brothers took me out to the local square and I learned to drive there.I guess they felt it was safer there.M:I see,so you are from a very small town in the United States?W:Yes,in Missouri.M:I see.What kinds of transportations did they have
17、there in your town?W:Only cars.M:Oh,I see.W:I mean,there were no buses there.Well,of course there were buses and trains that passed through to other cities,but the town itself was too small.M:I see.By the way,have you been on a long journey or on a big ship?W:Ive crossed the Pacific from Honolulu to
18、 Tokyo once on the old ship President Wilson,and the most unforgettable trip I guess was from London to New York on the Queen Mary.Im so glad we had a chance to do that.The travels were really wonderful.15Why does Susan think a car is the symbol of transportation?A.Because most Americans think so.B.
19、Because she likes cars better.C.Because she lives in a city.答案:A16When did Susan start driving?A.At the age of 30.B.At the age of 16.C.At the age of 13.答案:C17How did Susan feel about her trips by ship?A.Comfortable.B.Wonderful.C.Just so-so.答案:B听第10段材料,回答第18至20题。Hello and welcome to the Book Talk.Tod
20、ay Im going to talk about a couple of books you can read during the holidays.I have three suggestions for you this week.First,if you enjoy reading science fiction,theres an exciting new book by Alan Cooper called Shallow Earth.It takes place in the future when the Earth has almost been destroyed.The
21、 main characters are a group of soldiers who are fighting to save the Earth from total disaster.If youre in the mood for something romantic,theres Give Me Shelter,by Kathleen Wang.Its a historical novel set in China,and tells a story of two teenagers growing up in Shanghai in the 1930s.They decided
22、to run away together after their families tried to stop them from seeing each other.Finally theres Jump for the Stars,a biography of one of Houston Rockets most popular players Tracy McGrady.Find out how he started his NBA career,who had the greatest effect on his life,and how hes made his fortune b
23、y doing what he loves.Thats all for Book Talk this week.See you next week and keep reading!18Who are the main characters of the science fiction book?A.A group of soldiers.B.A group of sailors.C.Two young people.答案:A19Where and when does the romantic book set?A.In the 1920s in China.B.In the 1930s in
24、 China.C.In the 1930s in England.答案:B20What type of book is the third one?A.A biography.B.A historical novel.C.A sports novel.答案:A第二部分阅读理解(共两节,满分40分)第一节(共12小题;每小题2.5分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。ASince the first Earth Day in 1970,Americans have gotten a lot “greener” toward the environmen
25、t.“We didnt know at that time that there even was an environment,let alone that there was a problem with it,”says Bruce Anderson.But what began as nothing important in public affairs has grown into a social movement.Business people,political leaders,university professors,and especially millions of g
26、rass-roots Americans are taking part in the movement.“The understanding has increased many,many times,”says Gaylord Nelson,the former governor from Wisconsin,who thought up the first Earth Day.According to US government reports,emissions(排放)from cars and trucks have dropped from 10.3 million tons a
27、year to 5.5 million tons.The number of cities producing CO beyond the standard has been reduced from 40 to 9.Although serious problems still remain and need to be dealt with,the world is a safer and healthier place.A kind of “green thinking” has become part of practices.Great improvement has been ac
28、hieved.In 1988 there were only 600 recycling programs;in 1995 there are about 6,600.Advanced lights,motors,and building designs have helped save a lot of energy and therefore prevented pollution.Over twenty years ago,there were hardly any education programs for environment.Today,its hard to find a p
29、ublic school,university,or law school that does not have such a kind of program.“Until we do that,nothing else will change!”says Bruce Anderson.21.According to Anderson,before 1970,Americans had little idea about .A.the social movementB.recycling techniquesC.environmental problemsD.the importance of
30、 Earth Day答案:C解析:细节理解题。由第一段布鲁斯安德森所说的话“We didnt know at that time that there even was an environment,let alone that there was a problem with it.”可推知答案为C项。22.Where does the support for environmental protection mainly come from?A.The grass-roots level.B.The business circle.C.Government officials.D.Univ
31、ersity professors.答案:A解析:细节理解题。由第二段第二句“Business people,political leaders,university professors,and especially millions of grass-roots Americans are taking part in the movement.”可知答案为A项。23.What have Americans achieved in environmental protection?A.They have cut car emissions to the lowest.B.They have
32、 settled their environmental problems.C.They have lowered their CO levels in forty cities.D.They have reduced pollution through effective measures.答案:D解析:推理判断题。由第三段和第四段可知,美国通过一系列有效措施,减少了污染,更好地保护了环境。故选D项。24.What is especially important for environmental protection according to the last paragraph?A.Ed
33、ucation.B.Planning.C.Green living.D.CO reduction.答案:A解析:推理判断题。由最后一段中的“education programs”可推知,本段主要介绍了教育对于保护环境的重要性。故选A项。BStarting in 1972,the National Park Service established a policy for forest fires called Natural Burn.It was acknowledged that some forest fires,such as those caused by lightning, we
34、re necessary for forests to maintain balanced ecosystems,so the fire should be allowed to burn.However, a big fire in Yellowstone National Park in 1988 caused this policy to be abandoned since the fire was initially allowed to burn yet soon out of control.As a result,the fire of 1988 destroyed much
35、of Yellowstone,which is Americas oldest and most beloved national park.Massive areas of plants were destroyed,and large empty spaces and acres of burned and blackened trees greeted visitors.The rivers and streams were choked with ash,and the ecosystem of the park was changed beyond repair.In additio
36、n,great numbers of animals were killed by the fires that burned out of control.The fires were driven by high winds,moving as many as ten miles a day.Many small animals died in the flames.The fires rapid advances gave the wildlife little chance to escape.Even today,few of these small forest animals h
37、ave returned to live in the park.In the years immediately following the fires, the numbers of visitors declined rapidly.No one was interested in seeing a blackened and treeless park on vacation.Yellowstone had previously been famous for its amazing views and unique geological formations such as the
38、geyser Old Faithful.But now its reputation as Americas wonder is damaged permanently.25.Natural Burn was adopted because some forest fires were .A.hard to put outB.started by lightningC.good for the balance of natureD.approved by National Park Service答案:C解析:细节理解题。根据第一段第二句“It was acknowledged that so
39、me forest fires,such as those caused by lightning,were necessary for forests to maintain balanced ecosystems,so the fire should be allowed to burn.”可知,美国国家公园管理局认为一些由闪电引起的森林火灾对森林来说是必要的,可以保持森林的生态系统平衡,故答案为C项。26.The big fire in Yellowstone in 1988 .A.became out of control at firstB.destroyed the park co
40、mpletelyC.was allowed to burn continuouslyD.brought the natural burn policy to an end答案:D解析:细节理解题。根据第一段第三句“However,a big fire in Yellowstone National Park in 1988 caused this policy to be abandoned since the fire was initially allowed to burn yet soon out of control.”可知,1988年发生在黄石国家公园的森林大火使得这个政策被停止了
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-434381.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
