2019-2020学年新培优同步人教版高中英语必修一练习:UNIT 3 SECTION Ⅲ— USING LANGUAGESUMMING UP&LEARNING TIP WORD版含答案.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年新培优同步人教版高中英语必修一练习:UNIT SECTION USING LANGUAGESUMMING UP&LEARNING
- 资源描述:
-
1、Section Using Language, Summing Up & Learning Tip课时过关即时巩固一、用所给短语的正确形式完成下列句子rely onas usualput upat midnighttake carefeel like1.Though he was sick,the boy went to school . 答案:as usual2.The girl often wakes up and then she cant sleep. 答案:at midnight3.All of us you to finish the task. 答案:rely on4.The b
2、oys their tents and then had lunch.答案:put up5.I a little girl at his bedside;I wasnt able to talk to him yet again.答案:felt like6.They not to make her angry any more.答案:took care二、完成句子1.和往常一样,她早餐吃面包和鸡蛋。 ,she had bread and eggs .答案:As usual;for breakfast2.我发现张先生是一个很可靠的商人。 I found Mr Zhang to a very .答
3、案:be;reliable businessman3.我昨天在午夜才回到家里。 was not until that I arrived home yesterday.答案:It;midnight4.你什么时候离开北京去上海?(用现在进行时)When you Beijing Shanghai?答案:are;leaving;for5.我们可以依赖这位女士完成这件事情。We can the woman .答案:rely on/depend on;to finish the work6.我们等不及回家再切蛋糕!We to get home to cut the cake!答案:could/can h
4、ardly wait/could not wait7.我躺在床上,想着我们已经走了多远。As I lay in bed,I thought about we had already .答案:how far;travelled8.当他苏醒过来时,发现自己躺在医院里。When he came to life,he in hospital.答案:found himself lying三、阅读理解If you walk slowly through downtown Helsinki(赫尔辛基) during the day,taking in the splendid 19th century bu
5、ildings,white boats and noise of passing trams(有轨电车),you will start to understand why it is called a city of two colours:white and blue.The sea is always present in Helsinki.When you take a walk over the great open space of the central square,you will hear seabirds screaming.When you take the tram,s
6、uddenly and unexpectedly,you are faced with a calm,shining blue sea.You may notice that people in Helsinki do not rush about as in other cities.Instead,walk along the roads,politely letting other people by.A usual way to see Helsinki for the first time is to start out by the boats.You will walk by t
7、he elderly women selling fish and vegetables in the market square and find yourself in front of a beautiful park.You may enjoy a pleasant walk in the park for a few hours and then take the tram.Trams are the perfect way to get around in Helsinki.Watching the old houses,parks,theatres,churches,shops,
8、restaurants and people in the streets,you may have a slightly sad film feeling to it.The pale summer nights are another wonder in the city.Following waterfront(滨水区) of the city after sunset,you couldnt help stopping and listening to the sweet silence,interrupted only by the screaming seabirds and le
9、aving fishing boats.However,in some way,Helsinki is also the most modern city in northern Europe.You will surely want to visit the white Glass Palace,the art museum,all those extremely popular cafes and design stores.1.Helsinki is called a city of two colours mainly because of the colours of its .A.
10、19th century buildings,boats and parksB.19th century buildings,parks and seabirdsC.old houses,parks and tramsD.old buildings,boats and the sea答案:D解析:细节理解题。联系上下文可知赫尔辛基之所以被称作是两种颜色的城市是因为它的古老建筑、船和海的颜色。2.The best way to see most of Helsinki is to go .A.by boatB.by busC.by tramD.on foot答案:C解析:细节理解题。根据文章第三
11、段第四句“Trams are the perfect way to get around in Helsinki.”可知参观赫尔辛基最好的方法是乘坐有轨电车。3.The 19th century buildings,the white Glass Palace,popular cafes and design shops in Helsinki all show that Helsinki is .A.both splendid and traditionalB.both quiet and noisyC.both historical and modernD.both old and new
12、答案:C解析:推理判断题。根据第一段和最后一段可以推断出赫尔辛基是一个既古老又现代的城市。4.This passage is most likely to be found in .A.a storybookB.a geography textbookC.a research reportD.a travel magazine答案:D解析:推理判断题。这篇短文介绍了赫尔辛基的建筑和旅游胜地,应该是一篇刊登在旅游杂志上的文章。四、完形填空We were about to gather up our things and return to our car when a man came up.H
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-434382.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
四年级下语文课件(A)-三借芭蕉扇_湘教版.ppt
