2019-2020学年人教版英语选修九新素养同步练习:UNIT 5 INSIDE ADVERTISING 3 UNIT 5 SECTION Ⅲ 课时作业 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年人教版英语选修九新素养同步练习:UNIT INSIDE ADVERTISING 3UNIT 5SECTION 课时作业 WORD版含答案 2019 2020 学年 人教版
- 资源描述:
-
1、课时作业14 单句语法填空1Considering war preparation,the government lifted _ ban on the import for arms.答案:the2He told me to beware _ the icy road because wheels wont bite on a slippery surface.答案:of3Because of the snowstorm,the sheep that the old man _(raise) died off one by one.答案:raised4I got _ (promote) af
2、ter many years hard work.答案:promoted5Much to my regret,Im unable to accept your kind _(invite)答案:invitation6The Pope just died in Rome.There was great doubt among the cardinals(红衣主教) as to whom they should appoint _ his successor.答案:as7George is organized,easygoing,hardworking and intelligent._ a wo
3、rd,I cant speak too highly of him.答案:In8This company was accused of using _ (mislead) advertisements in its promotion of the weightloss pills.答案:misleading9Ill go with you _ possible.答案:if10Farmers will have a good harvest,_ (assume) that the weather is favourable.答案:assuming 阅读理解AThe loneliest chim
4、p(黑猩猩) in the world just got the best surprisea hug from a new friend. Ponso has been by himself for nearly three years, finding himself alone after his wife and children died on the island where they were abandoned by a medical testing company many years ago.For years a nearby villager named Germai
5、n has been Ponsos only company, visiting him so often to bring bananas and breadthe chimps only source of food on the tiny island. It was clear how much Ponso missed companionship when he was recently visited by Chimpanzee Conservation Centre Director Estelle Raballand. The chimp immediately embrace
6、d Estelle Raballand in a huge hug and laughed as she reached out for him,with his smile from ear to ear.For those who know Ponsos backstory, his immediate ease and trust in humans might be surprising. Ponso was one of 20 chimps, all between the ages of 7 to 11 years old, relocated to an island off t
7、he Ivory Coast after being used for testing. After the tests were completed,the lab reportedly transferred the chimps to a string of islands,occasionally dropping off food and water because there was none in the chimps new homes.Disease and hunger soon left only Ponso, his mate and their two childre
8、n standing. But at the end of 2013 they died within days and Ponso is now completely alone.A group called SOS PONSO is trying to raise money for the poor lonely chimp, already achieving its goal of 20,000all of which will be used for Ponsos care.【解题导语】本文主要讲述了一只用于实验但最后被抛弃在荒岛上的一只孤独的黑猩猩的故事。1What do we
9、know about the chimp Ponso?AHe was deserted by his family.BHe found many sources of food.CHe came to the island for a test.DHe suffers from loneliness greatly.D解析:推理判断题。根据第一段的第一句“The loneliest chimp(黑猩猩) in the world just got the best surprisea hug from a new friend.”并结合全文的整体内容可推知,Ponso很孤独。2How did
10、Ponso feel about the visit of Estelle Raballand?AExcited.BFrightened.CEmbarrassed.DConfused.A解析:细节理解题。根据第二段的最后一句“The chimp immediately embraced Estelle Raballand in a huge hug and laughed as she reached out for him, with his smile from ear to ear.”可知,Estelle Raballand看望Ponso时,Ponso很激动,笑得合不拢嘴。3What i
11、s Paragraph 3 mainly about?AThe chimps new settlements.BHow Ponso came to the island.CWhy Ponso was used for a test.DThe medical test about chimps.B解析:段落大意题。根据第三段的“For those who know Ponsos backstory”以及本段的整体内容可推知,本段主要讲述了大猩猩Ponso是如何来到这个岛上的。4What can be inferred from the text?AGermain wont visit Ponso
12、 anymore.BA new lab will be built on the island.CMany people show concern for Ponso.DMore chimps will be brought to the island.C解析:推理判断题。根据最后一段的整体内容可知,帮助Ponso的筹款项目目标已经完成,由此可推知,人们对Ponso的状况很关心。BWhen was the last time you did something really fun with one of your parentsjust the two of you?Parents who
13、take their young children to music,swimming and art classes often stop arranging such activities once their kids are older and in school all day.But it doesnt have to be that way.Doing something enjoyable with your kids just might make you look at each other in a whole new way,especially if you do i
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-434807.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
三年级下语文课件-一面五星红旗_人教新课标.ppt
