云南省曲靖市宣威市民族中学2019-2020学年高一下学期第一次月考英语试卷 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 云南省曲靖市宣威市民族中学2019-2020学年高一下学期第一次月考英语试卷 WORD版含答案 云南省 曲靖市 宣威
- 资源描述:
-
1、英语一、阅读理解(本大题共4小题,共8.0分)A I always dreamed of studying abroad, to learn at a world-class university while further exploring the grounds on which these nations achieved new milestones of development with each passing day. To study abroad after my graduation, I could not stop seeking my dream. To take
2、the first step, I did some brainstorming and explored opportunities on the Internet and finally decided to go for China. There were a number of reasons behind itits advanced education system and thousands of centuries of rich culture inspired me to study there. The primary one was my curiosity how a
3、 nation has left many nations behind in a short time at its fast pace of development. So just like that, I applied, along with some of my friends, for a masters degree program at Communication University of China. I was the only one who got selected in the said program and in addition, the Chinese S
4、cholarship Council sponsored all of my expenses. This good news was welcomed by my family. This is my seventh month in Beijing. In my experience so far, one thing that appeared to be missing was the internship (实习) which I tried to find because I want to work here after completion of my studies. Aft
5、er some struggles I was lucky enough to get the opportunity to work as an intern with the Center for China and Globalization (CCG). Its very exciting to work on their team as a researcher. Now I can proudly say that my decision to choose China as a study destination was the best decision I have ever
6、 made.1. The writer writes the first paragraph mainly to _?A. Encourage people to pursue dreamsB. Summarize the main idea of the textC. Explain the reason for writing the passageD. Add some background information2. What is the most important reason for the author coming to China?A. Chinas rich cultu
7、reB. His curiosityC. Chinas advanced education systemD. His familys support3. What can we learn about the author from the last paragraph?A. He is most proud of studying in ChinaB. He wants to be a researcher in the futureC. He plans to work in China after graduationD. He found a job upon arriving in
8、 Beijing4. What can be a suitable title for the text?A. Learning and working in ChinaB. Travel experiences in ChinaC. Realization of dreams in ChinaD. Importance of having dreams【答案】【小题1】D【小题2】B【小题3】C【小题4】C【解析】【文章大意】本文作者写了一直梦想着出国留学,在世界一流的大学学习,最终在中国找到了学习的机会并决定在这里工作的故事。1.推理判断题。根据第一段的描述我一直梦想着出国留学,在世界一流
9、的大学学习,同时进一步探索这些国家每天都取得新的发展里程碑的原因。作者在第一段中主要是为了介绍一些文章的背景信息,故选D。2.细节理解题。根据第二段句子There were a number of reasons behind itits advanced education system and thousands of centuries of rich culture inspired me to study there. The primary one was my curiosity how a nation has left many nations behind in a sho
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-434821.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
五(上)第1单元(看拼音写词语).pdf
