2019-2020学年人教版高一英语单元测试卷:必修2 UNIT 2 (解析版).doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年人教版高一英语单元测试卷:必修2 UNIT 解析版 2019 2020 学年 人教版高一 英语 单元测试 必修 解析
- 资源描述:
-
1、Unit 2 第一节阅读理解阅读下面的短文,从每题所给的A、B、C和D项中选出最佳选项。AOn a hot evening in September, the Highland High School team was pronouncing to win its first game of the season. “I was really excited,” said Highlanders linebacker Ryan Ferrini. “This was the game when it finally came together.” With several seconds lef
2、t in the fourth quarter and the Tompkins High School team up 2928, all the Highlanders had to do was go one yard for a touchdown to seize a dramatic comefrombehind victory. On the previous play, after the Highlanders had driven the ball deep into the Tompkins territory (防守区), quarterback Will Gentry
3、 had connected with receiver Austin Brauweiler at the threeyard line. As Brauweiler turned upfield, a Tompkins defender delivered a hit, knocking them both to the ground at the oneyard line.“There was a huge force, as if a truck had hit me,” said Brauweiler, who suffered from the collision (撞击). But
4、 it was the Tompkins player who got the worst of it. He lay still on the ground and a doctor had been called. Thats when the Tompkins coach walked across the field and told Highlanders coach Colschen that his players were too upset to finish the game and they would lose the game.“In life, the wellbe
5、ing of others is whats important, not the scoreboard,” said Colschen. He gathered his Highlanders and told them it was time to support their grieving (悲伤的) competitors. They agreed.After the injured player was airlifted to a hospital, the two teams took the field again. The Highland teams teammates
6、took a knee and didnt start any action, only waiting for the game clock to strike zero. Game over.“What my players did was amazing,” said Colschen. “I was surprised and encouraged that they were thinking not about themselves but about others.”【语篇解读】本文是一篇记叙文,主要讲述了在一场比赛中发生了双方队员相撞事件后,其中一方的队员为了尊重对方队员将最后
7、的比赛时间耗尽的故事。1What can we learn from Paragraph 1?AThe match was coming to an end.BThe match would end the football season.CThe Highlanders is a difficult team to beat.DThe Tompkins was confident of victory in the final.【答案】A【解析】根据第一段中的“With several seconds left in the fourth quarter and the Tompkins H
8、igh School team up 2928”可知,比赛快要结束了,故选A。2Who was most injured in the collision?AA Highlanders player.BA Tompkins defender.CAustin Brauweiler.DWill Gentry.【答案】B【解析】根据第二段中的“a Tompkins defender delivered a hit, knocking them both to the ground at the oneyard line”以及第三段中的“it was the Tompkins player who g
9、ot the worst of it”可知,是Tompkins的防守队员受伤最为严重,故选B。3Why did the Highlanders take no action until the end of the game?ABecause they had already won it.BBecause one of their players got injured.CBecause they were given an unfair judgment.DBecause they cared and respected their competitors.【答案】D【解析】根据第四段、第
10、五段的内容以及最后一段中的“I was surprised and encouraged that they were thinking not about themselves but about others”可知,在相撞事件发生后,Highlanders的队员们认为在比赛中身体健康才是最为重要的,所以Highlanders的队员们在比赛结束前任凭时间一分一秒过去而不采取任何行动,这也是为了安慰因队友受伤而伤心的对方队员们,表示对对手的尊重。故选D。4What message is conveyed in the passage?AMore haste, less speed.BAll m
11、en cannot be first.CBetter to be safe than sorry.DFriendship first, competition second.【答案】D【解析】根据倒数第二段中的“The Highland teams teammates took a knee and didnt start any action, only waiting for the game clock to strike zero”和最后一段中的“they were thinking not about themselves but about others”可以看出,在双方的竞争中,
12、Highland高中的队员们没有一味地为了追求成功而不顾对方的感受,相反,他们把对对手的尊重置于个人的荣誉之上,这传达出的正是“友谊第一,比赛第二”的精神,故选D。A项意为“欲速则不达”;B项意为“不可能人人得第一名”;C项意为“安全胜过遗憾”。BIf your friends are happy, it turns out youre more likely to be happy too. If your friends are overweight, that too ups the chances youll gain weight. Those effects have been s
13、hown in studies. And now researchers have identified another seemingly contagious quality: exercise.The researchers analyzed the running activity of more than a million people worldwide who used an exercise tracking device (装置) for five years. And they used weather patterns as a way to randomly exam
14、ine different parts of that global network.“Cities have different weather patterns,” Sinan Aral, a computational social scientist at MIT says. This experiment allowed them to ask: Does a rainy day in New York affect running in San Diego? If the weather in New York causes changes in the running behav
15、ior in San Diego, it can really only be happening through the influences of the friends who live between New York and San Diego.And that is exactly what he and his colleague saw: that the behavior of one citys runners could indeed affect the behavior of runners in another socially connected city. Wo
16、men tended to be influenced more by the female runners in their networks. And less active runners tended to influence more active runners to run more, but not so much the other way around.Still, this could be valuable for health professionals. “We have to start thinking of consumers and citizens as
17、networked consumers and citizens. Where they are influenced by and influence their social network in very strong ways, that will change the way a particular intervention (干涉) succeeds or fails.”In other words, if your prescription is more exercise, the doctors might want to write a prescription for
18、your friends and family, too.体裁:说明文题材:调查研究主题:锻炼也会传染【语篇解读】本文主要介绍了锻炼也会传染。【熟词生义】up常用义:adv.向上地本句义:vt.提高,增加【难句分析】If the weather in New York causes changes in the running behavior in San Diego, it can really only be happening through the influences of the friends who live between New York and San Diego.分析
19、:这是一个复合句。If引导条件状语从句,主句中含有who引导的定语从句,who指代先行词the friends,并在定语从句中作主语。译文:如果纽约的天气造成圣地亚哥人的跑步行为改变,那么这种改变真的只能通过住在纽约和圣地亚哥之间的朋友的影响来实现。5Which does the underlined word “contagious” in Paragraph 1 mean?AInfectious. BExcellent.CBeneficial. DDifferent.【答案】A【解析】根据画线词前的“If your friends are happy. youll gain weight”
20、可知,这些具有传染的特征。故画线词的词义是“传染性的”,故选A项。6What can we conclude from the experiment?AWeather changes peoples feelings.BPeoples behavior affects each other.CExercise has something to do with weather.DPeoples connection depends on distance.【答案】B【解析】根据第四段中的“that the behavior of one citys runners could indeed af
21、fect the behavior of runners in another socially connected city”可推知,人们的行为是互相影响的,故选B项。7What does “this” in Paragraph 5 refer to?AWomen are easier to be influenced by male runners.BPeople in the same city affect each other more.CFriends tend to influence each other in exercising.DA rainy day in one ci
22、ty affects running in another.【答案】C【解析】根据第四段的最后两句“Women tended to be influenced more by the female runners in their networks. And less active runners tended to influence more active runners to run more, but not so much the other way around”并结合第五段内容可推知,this指代的是第四段最后两句的内容,即朋友在锻炼时往往是互相影响的,故选C项。8Which o
23、f the following can be the best title for the text?AThink twice before runningBMore exercise benefits healthCWeather patterns affect running behaviorDHealthy behavior can spread like illness【答案】D【解析】本篇文章开篇提到如果你的朋友快乐,那你也快乐的可能性很大;如果你的朋友体重超重,那你体重增加的概率也会上升,这些效应已经被研究证明。现在研究人员证实了另一个似乎具有传染性的东西:锻炼。故D项最适合作本文
24、的标题。 CIn ancient Egypt,a shopkeeper discovered that he could attract customers to his shop simply by making changes to its environment.Modern businesses have been following his lead,with more tactics (策略)One tactic involves where to display the goods.For example,stores place fruits and vegetables in
25、 the first section.They know that customers who buy the healthy food first will feel happy so that they will buy more junk food(垃圾食品) later in their trip.In department stores,the womens shoe section is generally next to the womens cosmetics (化妆品) section:while the shop assistant is going back to fin
26、d the right size shoe,bored customers are likely to wander over and find some cosmetics they might want to try later.Besides,businesses seek to appeal to customers senses.Stores notice that the smell of baked goods encourages shopping,so they make their own bread each morning and then fan the bread
27、smell into the store throughout the day.Music sells goods,too.Researchers in Britain found that when French music was played,sales of French wines went up.When it comes to the selling of houses,businesses also use highly rewarding tactics.They find that customers make decisions in the first few seco
28、nds upon walking in the door,and turn it into a business opportunity.A California builder designed the structure of its houses smartly.When entering the house,the customer would see the Pacific Ocean through the windows,and then the pool through an open stairway leading to the lower level.The instan
29、t view of water on both levels helped sell these $10 million houses.1Why do stores usually display fruits and vegetables in the first section?ATo save customers time.BTo show they are high quality foods.CTo help sell junk food.DTo sell them at discount prices.2According to Paragraph 3,which of the f
30、ollowing encourages customers to buy?AOpening the store early in the morning.BDisplaying British wines next to French ones.CInviting customers to play music.DFilling the store with the smell of fresh bread.3What is the California builders story intended to prove?AThe house structure is a key factor
31、customers consider.BThe more costly the house is,the better it sells.CAn ocean view is much to the customers taste.DA good first impression increases sales.4What is the main purpose of the passage?ATo explain how businesses turn people into their customers.BTo introduce how businesses have grown fro
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-435019.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2018八年级语文上册第3单元12唐诗五首作业课件新人教版20180611115.ppt
