2019-2020学年人教版高中英语必修四同步作业:UNIT 5 THEME PARKS课后限时作业14 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年人教版高中英语必修四同步作业:UNIT THEME PARKS课后限时作业14 WORD版含答案 2019 2020 学
- 资源描述:
-
1、课后限时作业(十四)限时/40分钟(见课时作业P27).单句语法填空(建议用时:7分钟)1The necklace that she lost is very expensive. Its of great _value_(valuable)解析be of great value具有很大价值。2Most members of the group supported the suggestion; only a _minority_(minor) were against it.3To everyones _satisfaction_(satisfy), the American boy fin
2、ished the job quite well.解析to ones satisfaction令某人满意的是。4His job is to represent the views of the _majority_ (major)解析majority大多数。5You feel so hurt because you are too _sensitive_(sense). In fact, his words didnt mean anything.解析句意:你感觉如此受伤是因为你太敏感了。事实上,他的话没什么含义。sensitive敏感的。6The great millionaire gave
3、 away all his fortune to the charity and lived a simple life, happy and _content_(contentedly)解析句意:这位百万富翁捐献了他所有的财产给慈善机构,然后过着简朴的生活,既幸福又满足。根据and前的happy可知,此处也应用形容词content与之并列。7Mr Williams got _close_ to the spaceship to have a look at it _closely_.(close)解析get close to靠近;第二空用副词closely作状语修饰look。closely仔
4、细地。8He has been _variously_(various) described as a hero, a genius and a bully.解析句意:他被描述为英雄、天才和恶霸,不一而足。此处应用副词作状语修饰动词described。9The police are responsible for the _preservation_(preserve) of public order and security.10The pets gained _admission_(admit) to the club only recently. .阅读理解(建议用时:7分钟)When
5、I was nine years old, I loved to go fishing with my dad. But the only thing that wasnt very fun about it was that he could catch many fish while I couldnt catch anything. I usually got pretty upset and kept asking him why. He always answered, “Son, if you want to catch a fish, you have to think like
6、 a fish.” I remember being even more upset then because, “Im not a fish!” I didnt know how to think like a fish. Besides, I reasoned, how could what I think influence what a fish does?As I got a little older I began to understand what my dad really meant. So, I read some books on fish. And I even jo
7、ined the local fishing club and started attending the monthly meetings. I learned that a fish is a coldblooded animal and therefore is very sensitive to water temperature. That is why fish prefer shallow water to deep water because the former is warmer. Besides, water is usually warmer in direct sun
8、light than in the shade. Yet, fish dont have any eyelids(眼皮) and the sun hurts their eyes. The more I understood fish, the more I became effective at finding and catching them.When I grew up and entered the business world, I remember hearing my first boss say, “We all need to think like sales people
9、.” But it didnt completely make sense. My dad never once said, “If you want to catch a fish you need to think like a fisherman.” What he said was, “You need to think like a fish.” Years later, with great efforts to promote longterm services to people much older and richer than me, I gradually learne
10、d what we all need is to think more like customers. 语篇导读本文为夹叙夹议文,主要讲述了“我”从父亲那里学到的钓鱼智慧。1. Why was the author upset in fishing trips when he was nine?AHe could not catch a fish.BHis father was not patient with him.CHis father did not teach him fishing.DHe could not influence a fish as his father did.解
11、析A细节理解题。根据第一段第二句可知,作者对自己没有捕到鱼这件事感到沮丧,故选A项。2. What did the authors father really mean?ATo read about fish.BTo learn fishing by oneself.CTo understand what fish think.DTo study fishing in many ways.解析C推理判断题。根据第二段的内容可推知,父亲说那句话的真正含义是让作者了解鱼的习性,故选C项。3According to the author, where are fish most likely to
12、be found?AIn deep water on sunny days.BIn deep water on cloudy days.CIn shallow water under sunlight.DIn shallow water under waterside trees.解析D细节理解题。根据第二段倒数第二、三、四句可知,鱼喜欢待在浅水、背对阳光的地方,故选D项。4After entering the business world, what did the author find?AIts easy to think like a customer.BHis fathers fis
13、hing advice is inspiring.CHis first bosss sales ideas are reasonable.DIts difficult to sell services to poor people.解析B推理判断题。根据最后一段作者回忆起父亲教导他的话可推知,作者发现父亲的钓鱼建议在商界也很有启发,故选B项。.七选五(建议用时:8分钟) When I was 13 years old, a boy gave me an important gift. _1_It was the early autumn of my first year at a junior
14、 high school, and my old school was far away. _2_ I was very lonely, and afraid to make friends with anyone. Every time I heard the other students talking and laughing, I felt my heart break. I couldnt talk to anyone about my problem, and I didnt want my parents to worry about me.Then one day, my cl
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-435188.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
