2019-2020学年人教版高中英语选修8同步 课时跟踪训练 UNIT 5 MEETING YOUR ANCESTORS 课时跟踪训练5-1 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年人教版高中英语选修8同步 课时跟踪训练 UNIT MEETING YOUR ANCESTORS 课时跟踪训练5-1 WORD版
- 资源描述:
-
1、课时跟踪训练51.选词填空alternative, assume, tentative, regardless of, at most, cut up, sharpen, starvation, analysis, ripen1His_were always so convincing.2Ill take the job_the pay.3It will take two hours_to get there,so you neednt be too worried.4Her voice_as she became impatient.5We are waiting for the first
2、 fruits to_6It is reasonable to_that the economy will continue to improve.7_the meat before you put them into the pot.8Since the old woman had nothing to eat for several days, she died of_finally.9If you dont like to eat food of the school dining hall,you have the _of bringing your own.10The day was
3、 so dark that each step he took was slightly_答案1analyses2.regardless of3.at most4sharpened5.ripen6.assume7.Cut up8starvation9.alternative10.tentative.阅读理解阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。AJust in time for National Popcorn Day, a new study shows that people in whats now Peru were eating the snack a
4、bout 2,000 years earlier than we thought.Coastal peoples were preparing cornbased foods up to 6,700 years ago, according to analysis of remains of the ancient corn recently discovered at the Paredones and Huaca Prieta archaeological sites on Perus northern coast.Previously, evidence of corn as a foo
5、d about 5,000 years ago had mostly come from what are called microfossilsmicroscopic remains that do not offer information on the size and shape of the corncobs (玉米棒). But the newly found corn remains revealed a lot, via radiocarbon dating and other tests. The people who lived in Paredones and Huaca
6、 Prieta probably cooked corn in several ways: Wrapping a corncob and resting it on coals, roasting a corncob directly over a flame, or cooking a corncob in an earthen oven. In this culture, corn was a delicious food or a minor supplement to the dietarchaeological evidence shows they did not eat it i
7、n large amounts. Corn was first grown in Mexico about 9,000 years ago from a wild grass called teosinte, according to Piperno, whose research has been published in the journal Proceedings of the National Academy of Sciences. A few thousand years later, corn was brought to South America, where farmer
8、s bred the plant crop into hundreds of varieties.Indeed, what surprised Piperno most about the new research was the diversity of cornfrom corncob shapes to kernel (玉米粒) colors discovered in the newfound remains. “Farmers like to experiment and grow cool things,” she said.1What would be the best titl
9、e for the passage?AAncient popcorn was eaten about 2,000 years earlier than thought in Peru.BA new discovery revealed the mystery about corn.CHow was corn cooked in ancient Peru and South America?DNational Popcorn Day and the newfound corn remains in Peru.2From the passage we can learn that microfos
10、sils of corn _ .Ashowed that people began cooking corn about 5,000 years agoBoffered detailed information on the size of the ancient corncobsCshowed the specific shape of the ancient corncobsDwere analyzed by scientists via radiocarbon dating3What can we know about the newly found corn remains?AThey
11、 revealed people in Paredones and Huaca Prieta never roasted a corncob directly over a flame.BThey revealed people in Paredones and Huaca Prieta lived mainly on cornbased foods.CThey showed us how ancient farmers bred corn from a wild grass.DThey offered more information on ancient corn than microfo
12、ssils of corn.4What can we know from the last paragraph?ARemains of ancient corn were found in different places of the world.BVarious kinds of corn were discovered in the newfound corn remains.CAncient corncob shapes and kernel colors are quite different from those of today.DPiperno likes to experim
13、ent and grow cool things.答案与解析语篇导读:本文是一篇说明文。一项新的考古研究发现人类在距今约6 700年前已开始食用玉米,比之前所认为的时间提前了约两千年。1A标题判断题。由文章主旨段第一段并纵观全文可知,文章讲的是新的研究发现,人类开始食用玉米的时间比我们认为的还要早大约2 000年,故选A。2A细节理解题。根据第三段第一句话中的“Previously, evidence of corn as a food about 5 000 years ago had mostly come from what are called microfossils”可知,玉米微化
14、石显示人们在大约5 000年前已开始以玉米为食物。3D推理判断题。根据第三段第一句话中的“.microscopic remains that do not offer information on the size and shape of the corncobs”和第二句话“But the newly found corn remains revealed a lot .”可知,新发现的玉米遗迹能够比玉米微化石提供更多的关于古代玉米的信息。4B推理判断题。根据最后一段第一句中的“what surprised Piperno most about the new research was t
15、he diversity of cornfrom corncob shapes to kernel (玉米粒) colors discovered in the newfound remains”可知B项正确。BIn Canada and the United States, there is a new group of children called “satellite kids”, who live in one place but whose parents live in another place. Asians are immigrating (移民) to Canada an
16、d the United States in larger numbers than ever before.Most Asians immigrate because they believe that they can give their children a better education in the West. In Asia, especially in China, Japan, and Korea, it is difficult to go to university. Students must first pass the strict national examin
17、ation. However, in Canada and the United States, it is easy to go to university, and anyone who wants to go can go. As a result, Asian parents decide to leave their countries so that their children can go to university. The problem is that when Asians arrive, they discover that finding a job and mak
18、ing money are more difficult in the West than in the East. Also, they find that they are very lonely, and that they miss their homes. For these two reasons, most Asian parents decide to go back to work while their children study in the West. Therefore, these children become “satellite kids”, and mos
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-435223.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2022四年级语文上册 第三单元 习作:写观察日记第1课时上课课件 新人教版.pptx
