分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 7

类型2019-2020学年人教版高中英语选修七同步作业:UNIT 1 LIVING WELL课后限时作业1 WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:435227
  • 上传时间:2025-12-01
  • 格式:DOC
  • 页数:7
  • 大小:66KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019-2020学年人教版高中英语选修七同步作业:UNIT LIVING WELL课后限时作业1 WORD版含答案 2019 2020 学年
    资源描述:

    1、课后限时作业(一)限时/40分钟(见课时作业P1).单句语法填空(建议用时:7分钟)1It is bad manners for people to make fun of the disabled. We should be aware that they are in great need of our understanding.2Though a little noisy(noise), the concert still appealed to me very much.解析 句意:尽管有点吵闹,但是音乐会仍然非常吸引我。3The boss had promised that hed

    2、 have a word with me about my career plan, but he did not keep his word(word)4One of her ambitions(ambitious) is to become an excellent doctor in the near future.解析 句意:她的抱负之一是在不远的将来成为一名出色的医生。one of后接可数名词的复数形式。5.The young man has been dreaming to live as wonderful a life as his father. He believes th

    3、at he will make it sooner or later.6When the girl woke up, she found herself locked(lock) up in the car. Luckily, a passerby helped her out.解析 句意:女孩醒来时发现自己被锁在车里了。幸运的是,一个过路人解救了她。find sb done表示“发现某人被”,过去分词作宾补。7My parents always give me some encouragement(encourage) when I am in trouble.解析 句意:当我遇到麻烦时,我

    4、父母总是给我一些鼓励。encouragement此处意为“鼓励”,是抽象名词,不可数。8When you go to a new country, you must adapt yourself(you) to new customs.解析 句意:当你去一个陌生的国家时,你必须让自己适应新的风俗。adapt (oneself) to 使适应于。9The famous musician, as well as his students, was_invited(invite) to perform at the opening ceremony of the 2012 Taipei Flower

    5、 Expo.解析 句意:这位著名的音乐家和他的学生们被邀请在2012年台北花展开幕式上演出。as well as连接两个并列主语时,谓语的人称和数应和前面的主语保持一致。主语The famous musician是单数,谓语应用单数形式。10It is worthwhile taking/to_take(take) the trouble to explain a job fully to new employees.解析 句意:不厌其烦地给新员工详细解释工作是值得的。it is worthwhile doing sth/to do sth做某事是值得的。.阅读理解(建议用时:14分钟)ATh

    6、e number of people in my house has grown from six to seven recently. A young man from Spain has come to spend six weeks with us. He is no ordinary young man; hes actually my second cousin, and is here to spend time with this side of the family, and of course, to learn English.Thankfully, he is the s

    7、ame age as my youngest son, and is very funloving. Im sure that he will pick up a lot of English while he plays with my kids. That was actually how I picked up a lot of Spanish when I was a child. My mother would take me to Mallorca in Spain, to spend about a month in the summers. Because children p

    8、lay so much, and are less inhibited(羞涩的) than adults, they absorb language like little sponges(海绵). Well, thats what happened to me, and Im very thankful for the experience.So far, we have taken my cousin to Seattle for a couple of days, and down to a local river to look for gold. Today, I plan on t

    9、aking him to the museum in the town of Cashmere which is excellent. He will get his first view of native American life, and be able to walk through some of the original pioneer houses of this area. Like most boys who are thirteen, he is very curious and constantly asks questions. Of course, I dont a

    10、lways have the answers! Coming to the US. is a big step for him, especially being so young. Mind you, he is a world traveller. His mother is an air hostess and is able to get cheap airline tickets, so they travel internationally all the time. So he is extremely comfortable in airports, and understan

    11、ds the routines of getting from one place to another. I hope that his being here will encourage my children to spend time in Spain, and also become international travelers.语篇导读本文为记叙文。作者的小表弟从西班牙到美国学习英语,让作者对生活有了一些思考。1How old is the writers youngest son?A11 years old. B13 years old.C15 years old. D16 y

    12、ears old.解析 B细节理解题。根据第二段第一句和第三段第四句可知,作者最小的儿子是13岁,故选B项。2What does the writer think of her Spanish experience?AComfortable. BInteresting.CUnforgettable. DGrateful.解析 D细节理解题。根据第二段最后一句可知,作者对她在西班牙的经历是非常感激的,grateful感激的,故选D项。3What can we know from the last paragraph?AThe young mans mother is a pilot.BThe y

    13、oung man often travels by plane.CThe writers children enjoy traveling to Spain.DThe young man has ever seen native American life before.解析 B推理判断题。根据最后一段倒数第三句可知,这个男孩经常与他的母亲乘飞机旅游,故选B项。BLeon McCarthy, 12, was born without fingers on his left hand.That didnt stop him from being able to do many tasks.But

    14、 Leon could not grasp more than one object at a time.So Leons father, Paul, created a prosthesis(假肢), using a 3D printer.Now Leon has fingers that can open and close.“It was a doityourself, fatherandson adventure,” says Paul.When Leon was a baby, his doctor advised his parents not to give him a pros

    15、thetic hand until he was in his early teens.“The doctor said Leon should first learn to get full use of the hand he was born with,” says Paul.As Leon got older, his father looked into buying a prosthetic hand, which can cost as much as $30,000.Paul found a more affordable solution.One day, Paul disc

    16、overed a video on the Internet about Robohand, a prosthesis created with a 3D printer.He downloaded the free instructions and called Robohands creators for advice.They told him all he needed was a 3D printerwhich costs around $2,000and some materials.Luckily, Leons school had recently purchased a 3D

    17、 printer and it offered to help Paul build the hand for Leon.“We used a soccer shin guard (护胫), a cardboard, and a tape.They cost about $10,” says Paul.With his new hand, Leon can do things better.“I can help my mom more, because now I can carry two grocery bags,” he says.Leons father has already bu

    18、ilt several hands for Leon.Leon helps design each one.He says theres one thing in particular that he wants to do with a future prosthesis.“The goal,” he says, “is to be able to tie my shoelaces(鞋带)”语篇导读本文为记叙文,讲述了一位父亲用3D打印技术为儿子制作假肢的故事。4Why did Leons doctor disagree about his using a prosthesis in his

    19、 childhood?AThe prosthetic technology was underdeveloped then.BA prosthesis was very expensive at that time.CTo master the disabled hand was important.DThe original hand could do many tasks.解析 C细节理解题。根据第二段中Paul说的话可知,医生之所以不建议Leon在孩童时期就安装假肢是因为先学习使用那只有残疾的手是很重要的,故选C项。5How did Leons father manage to get

    20、Leon a new hand?ABy collecting money on the Internet.BBy buying a prosthetic hand.CBy purchasing a 3D printer.DBy printing a hand.解析 D细节理解题。根据第四段第一句可知,Leon的学校买了3D打印机,它帮助Leon的父亲Paul为Leon打印了一只假肢,故选D项。6What can we know about the materials used for Leons hand?AThey are cheap and common.BThey are strange

    21、 and valuable.CThey are personal and lovely.DThey are basic and solid.解析 A推理判断题。根据第四段中提到的a soccer shin guard (护胫), a cardboard, and a tape以及They cost about $10可知,这些用来打印假肢的材料很常见且很便宜,故选A项。7Whats the best title for the text?AA DIY Enthusiast BA Helping HandCA Great Adventure DA Lucky Escape解析 B标题归纳题。通读

    22、全文可知,Leon生下来左手就有残疾,通过父亲和身边其他人的帮助安装了一只特别的假肢。有了这只假肢,Leon可以做更多的事情。B项概括了文章主旨,故选B项。.七选五(建议用时:8分钟)Watermelon is one of the most popular and delicious summer fruits that almost everyone loves. 1 Watermelon is also rich in dietary fiber (膳食纤维) and potassium(钾)While theres a strong debate over whether waterm

    23、elon is a vegetable or a fruit, many of us consider watermelon to be both. If you want to learn a few amazingly interesting facts about watermelon, keep reading.Did you know that watermelon can help you increase your brain power? The thing is, watermelon is an excellent source of Vitamin B6. 2 Moreo

    24、ver, the water percentage in this delicious fruit is similar to the water percentage in the brain.*It has a high water content.3 According to the USDA, watermelon is 91.5 percent water, which means that this fruit can help you stay hydrated(含水的) throughout the day.Eating watermelon or drinking water

    25、melon juice each day is one of the most delicious ways to stay hydrated during this season, isnt it?*Its good for your eyes.Watermelon is packed with Vitamin A, which is great for your eyes.It helps to boost your eyesight power.4 Consume about 100 grams of watermelon each day to keep your eyes healt

    26、hy and your eyesight sharp.*5Eating watermelon is a tasty and cheap way to clear your body and drop a few unwanted pounds.As I mentioned above,watermelon is low in calories and high in water and this helps with weight loss.Watermelon makes a great base for homemade smoothies(果汁) and the perfect snac

    27、k between meals as it provides the body with lots of minerals and water.AIt is vital for normal brain function.BWatermelon comes in different varieties.CIt helps with weight loss.DIt protects your eyes from various infections.EWatermelon is an awesome fruit that has plenty of incredible health benef

    28、its.FWatermelon has an extremely high water content.GWatermelon is low in calories and high in Vitamins A andC语篇导读本文为说明文,向读者介绍了吃西瓜的好处。1解析 G并列关系。根据空后一句可知,空处讲西瓜内含有的物质,故选G项。2解析 A递进关系。It指代上文中的Vitamin B6,A项中的brain和下文中的brain对应,故选A项。3解析 F总分关系。根据小标题中的关键词water content可知,此处应讲西瓜的含水量,故选F项。4解析 D并列关系。根据小标题中的关键词ey

    29、es以及下文中的eyes可知,本段介绍了吃西瓜对眼睛的好处,故选D项。5解析 C总分关系。本段介绍了吃西瓜有益于减肥,故选C项。.语法填空(建议用时:8分钟)Chinese brush calligraphy or “shufa” in Chinese is one of 1._ most important art forms in China. Many Asian cultures have originated their own calligraphy styles, but Chinas is unequaled(无与伦比的) because of 2._(it) beauty,

    30、grace(优雅), and history. The 3._(origin) of Chinese brush calligraphy are unknown, but local tales say it goes back over 4,000 years to the time of the legendary(传说的) Yellow Emperor. At that time characters were carved(雕刻) on animal bones or tortoise shells. Only after Emperor Qin Shi Huang united Ch

    31、ina under his rule 4._ one country did it really gain popularity as a common art form.He simplified Chinese characters and regular rules were set, 5._(make) it easier for people to learn and master. This Chinese art form continued to progress and during the Tang Dynasty a new type of cursive script

    32、(草书) was formed and standardized. It is written 6._(free), but its not as easy to read. Today Chinese calligraphy is once again a subject in schools and an art form highly 7._(appreciate) across the world. Anyone can practice it and 8._ is required is a simple set, including brush, ink, and paper. I

    33、ts fun for amateurs(业余爱好者) to try, but to become good at it, not only years of practice but also natural talent 9._(need). Practicing this art consistently can develop personal character and is of great 10._(beneficial) to health.语篇导读本文为说明文,介绍了中国书法的历史、意义和现状。1the解析 考查冠词。根据语境可知,此处讲在中国,毛笔书法是最重要的艺术形式之一。

    34、“one of the形容词最高级可数名词复数”为固定用法,意为“最的之一”。2its解析 考查代词。beauty, grace, history都是名词,所以前面要用形容词性物主代词。3origins解析 考查名词的数和主谓一致。origin在此为可数名词,在句中作主语;谓语是复数are,所以主语也应是复数。4as/into解析 考查介词。此处指“秦始皇把中国统一成一个国家”,故可填介词as或into。5making解析 考查非谓语动词。make的逻辑主语是逗号前所说的事情,两者之间是主谓关系,故用现在分词作状语表示自然而然的结果。6freely解析 考查词性转换。空处作状语修饰谓语is w

    35、ritten,应用副词形式。7appreciated解析 考查非谓语动词。句中已有谓语动词is,且空前无连词,因此空处应用非谓语动词;appreciate与an art form为动宾关系,故用过去分词作后置定语。8what解析 考查引导词。空处引导主语从句,且从句中缺少主语,指“的东西”,故填what。9is needed解析 考查时态、语态和主谓一致。在not onlybut also结构中,谓语动词遵循就近原则,故此处谓语用单数;此处描述的是客观事实,应用一般现在时;主语natural talent和need之间是动宾关系,故用一般现在时的被动语态。10benefit解析 考查词性转换。句意:持续练习这项艺术能够培养个性,对健康也有很大的好处。be of great benefit to对很有益。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019-2020学年人教版高中英语选修七同步作业:UNIT 1 LIVING WELL课后限时作业1 WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-435227.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1