2019-2020学年人教版高中英语选修七课时作业:UNIT 1 LIVING WELL SECTION Ⅲ WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年人教版高中英语选修七课时作业:UNIT LIVING WELL SECTION WORD版含答案 2019 2020 学年 人教版 高中英语 选修 课时 作业 UNIT WORD
- 资源描述:
-
1、Unit 1Living wellSection Learning about Language & Using Language课时作业.单句语法填空1Im sure her knowledge of English is adequate for the job.2The poor children should have access to the good library.3I am for the opinion that Mr. Lee should resign from this position.4If you ever want me,come to my assistan
2、ce.5For the first time since 2004,all three automakers are at a profit.6Let me congratulate you on/upon having passed the examination.7Im afraid they wont approve of your going there.单句改错1You cant imagine what difficulty we had walked home in the snowstorm.walkedwalking2We turned on the light so tha
3、t we see what it was.see前加might/could3It was suggested that we left as early as possible.left(should) leave4You must take the whole project more seriously if you are succeed.are后加to5What you think todays developments will mean for him?What后加do.阅读理解AWhen a customer came into a Mexican restaurant in G
4、eorgia with an unusual request,a selfless waiter didnt hesitate(犹豫) to help him out.A disabled man with no hands who ordered a meal at Cincocle Mayo Mexican Grill in Douglasville on Sunday afternoon hoped someone might be able to help him eat his lunch.Server Alex Ruiz,22,was more than happy to help
5、 as he sat opposite from the man and helped him enjoy his meal.The heartwarming moment was captured in a photo by one of Ruizs workmates,Crystal Figueroa.She posted it on the restaurants Facebook page.“Hes a great person,”Figueroa,24,whose father manages the restaurant,said.Hes always so nice,and th
6、e fact that he just came out of nowhere and helped a man he doesnt even know have a meal says everything.That just shows the person that he is.One of Figueroas friends,Reginald Widener,also witnessed the moment and posted the photo on his Facebook page.“This seriously hit me right in the soul,” Wide
7、ner wrote.The waiters did not get the name of the man.He had never eaten in the restaurant before,according to Figueroa.But Ruiz jumped at the chance to help.“I just feel like people should see that therere still good people out there,” Figueroa said.“It was just a happy moment.”【解题导语】本文主要讲述了一个没有双手的
8、残疾人在点餐吃饭时,饭店的服务员Alex Ruiz很热心地帮助了他。Alex Ruiz的行为感动了很多人,并且让很多人相信好人还是有的。1Why did Alex Ruiz help the man eat his lunch?AThe man was rich.BThe man had no hands.CThey knew each other.DHe is Alex Ruizs father.解析:选B细节理解题。根据文中第二段“A disabled man with no hands who ordered a meal at Cincocle Mayo Mexican Grill i
9、n Douglasville on Sunday afternoon hoped someone might be able to help him eat his lunch.”可知,这个人没有双手,所以他帮助这位残疾人吃午饭。故选B。2How many people posted the photo on the Internet?ATwo.BOne.CNo one.DMany.解析:选A细节理解题。根据第四段“The heartwarming moment was captured in a photo by one of Ruizs workmates,Crystal Figueroa
10、.She posted it on the restaurants Facebook page.”和第七段“One of Figueroas friends,Reginald Widener,also witnessed the moment and posted the photo on his Facebook page.”可知,有两个人把Ruiz帮助残疾人时的照片发布到了网上。故选A。3Whats the relationship between Alex and Figueroa?AThey are friends.BThey are family.CFigueroa is Alexs
11、 boss.DThey are workmates.解析:选D细节理解题。根据第四段“The heartwarming moment was captured in a photo by one of Ruizs workmates,Crystal Figueroa.She posted it on the restaurants Facebook page.”可知,他们两个是同事关系。故选D。4What kind of person is Alex?AHe hopes people to find something good in life.BHe likes working on Sun
12、days.CHe is ready to help others.DHe likes to post photos on Facebook.解析:选C推理判断题。根据文中“The waiters did not get the name of the man.He had never eaten in the restaurant before,according to Figueroa.But Ruiz jumped at the chance to help.”可知,Ruiz是乐于助人的。故选C。BThe International Day of Disabled Persons,an i
13、nternational observance declared by the United Nations since 1992,is observed on December 3,aiming to promote an understanding of disability issues and get support for the rights of people with disabilities.The day takes place annually and focuses on a different issue each year.In South Africa,Decem
14、ber 3 also marks the beginning of the Disability Awareness Month.Since the first celebration,people with disabilities have gained recognition of their rights by states across the globe and of their rightful place in society.But there is still much work ahead of us to turn those legal rights into a t
15、rue revolution,in which diversity is fully accepted and lived.The estimated one billion people living with disabilities worldwide face many obstructions of inclusion in many key aspects of society.As a result,people with disabilities cant enjoy the equal rights as normal people,which include employm
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-435262.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
