2019-2020学年人教版高中英语选修七课时作业:UNIT 1 LIVING WELL SECTION Ⅳ WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年人教版高中英语选修七课时作业:UNIT LIVING WELL SECTION WORD版含答案 2019 2020 学年 人教版 高中英语 选修 课时 作业 UNIT WORD
- 资源描述:
-
1、Unit 1Living wellSection Grammar & Writing课时作业.单句语法填空1We will be more than happy to receive (receive) materials,such as clothes,quilts and school supplies.2Their activities will provide you with a platform to improve (improve) your communication skills.3The aim of this visit is to give (give) us a r
2、eal experience of how to practice organic farming.4Some students even dont know how to communicate (communicate)with their classmates face to face.5Sometimes we may find it difficult to follow (follow) the teacher.6Thousands of words are not enough to express (express) how grateful we are to you.7Na
3、ture seems to be woken (wake)from a deep sleep.8He pretended to be doing (do) his lessons when his mother came in.9She is said to have been (be) an actress about twenty years ago.10The most important thing is to put (put) theory into practice.阅读理解AJust because you are in a wheelchair doesnt mean you
4、 cant enjoy the competitivenessthe allaround fun that playing sports offers you.More and more wheelchair users are playing sports every daysome even on a professional level.The following information is just a few examples of what game opportunities you have.Wheelchair basketball is a very common whe
5、elchair sport.It was started over forty years ago as a medical recovering program,and over the years has grown rapidly.Today wheelchair basketball is a professional sport that offers more than 180 teams across the United States.In order to play wheelchair basketball,it is essential to have a lightwe
6、ight wheelchair.Several sports wheelchairs are on the market today just for sports enthusiasts.Another wheelchair sport,quad rugby,was specifically designed for quadriplegics (四肢瘫痪者)who are unable to play wheelchair basketball.It is a mixture of wheelchair basketball and ice hockey.To play the game
7、you must have two teams of four players each.Each player is classified based on impairment(损伤)Power soccer is another fun wheelchair sport that can be very fun and exciting.Players in power soccer must have an electric wheelchair.Two teams have two 30minute halves to push the soccer ball over the ot
8、her teams goal line.The first team to reach the other teams goal line most frequently wins.And finally,based on the sport you choose to participate in,there are several wheelchair sports accessories available for you,including belts and harnesses,gloves,bags for carrying items,drink holders and spec
9、ial back supports.【解题导语】本文是向整日坐轮椅的残疾人推荐几种运动,鼓励他们从运动中获得乐趣。1In the beginning,wheelchair basketball was first started for the purpose of _.Aholding professional games around the USBspreading the sport all over the USChelping the patients restore a normal lifeDincreasing peoples sense of taking up sport
10、s解析:选C细节理解题。根据第二段中的“It was started over forty years ago as a medical recovering program.”可知,轮椅篮球最初是为了让病人进行康复治疗而创办的。2In the wheelchair sport,quad rugby,players are divided according to _.Atheir experience and skillBtheir age and heightCthe strength of the sportDthe level of their disease解析:选D细节理解题。根据
11、第三段中的“Each player is classified based on impairment(损伤)”可知,在四轮橄榄球这种运动中,运动员是按照身体受损伤的程度来分组的。3To play power soccer, _.Athere should be two teams of four players eachBwheelchair users have to equip electric wheelchairsCwheelchair users have to equip lightweight wheelchairsDwheelchair users have to be pr
12、ofessional players解析:选B细节理解题。根据第四段中的“Players in power soccer must have an electric wheelchair.”可知B项正确。4What is the main idea of the passage?ATo introduce some possible sports to wheelchair users.BTo introduce some products to the wheelchair users.CTo encourage wheelchair users to take up sports.DTo
13、talk about the differences among these sports.解析:选A主旨大意题。根据文章第一段中的“The following information is just a few examples of what game opportunities you have.”可知,文章的目的在于说明整日坐轮椅的人一样可以从运动中获得乐趣,为此介绍了几种常见的坐在轮椅上就可以进行的运动。BWhen asked about happiness,we usually think of something extraordinary,an absolute delight
14、,which seems to get rarer the older we get.For kids,happiness has a magical quality.Their delight at winning a race or getting a new bike is unreserved (毫无掩饰的)In the teenage years the concept of happiness changes.Suddenly its conditional on such things as excitement,love and popularity.I can still r
15、ecall the excitement of being invited to dance with the most attractive boy at the school party.In adulthood the things that bring deep joylove,marriage,birthalso bring responsibility and the risk of loss.For adults,happiness is complicated (复杂的)My definition of happiness is “the capacity for enjoym
16、ent”The more we can enjoy what we have,the happier we are.Its easy to overlook the pleasure we get from the company of friends,the freedom to live where we please,and even good health.I experienced my little moments of pleasure yesterday.First I was overjoyed when I shut the last lunchbox and had th
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-435263.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
