2019-2020学年人教版高中英语选修八同步作业:UNIT 4 PYGMALION课后限时作业10 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年人教版高中英语选修八同步作业:UNIT PYGMALION课后限时作业10 WORD版含答案 2019 2020 学年
- 资源描述:
-
1、课后限时作业(十)限时/40分钟.单句语法填空(建议用时:7分钟)1If you think Im going to help, youre sadly _mistaken_(mistake)解析句意:如果你认为我会帮忙,很遗憾你错了。mistaken(见解或判断上)错误的,不正确的。2People often look at me in _amazement_(amaze) when I say I teach yoga to kids as young as three, because they consider yoga to be for adults only.3He passed
2、 a neighbour _off_ as his father when being asked to bring his parents by the teacher.4We usually classify types of character _as_ good or bad.5Generally _speaking_(speak), those who pay close attention to physical exercise are in good health.6His occupation condemned him _to spend_(spend) long peri
3、ods of time away from his family. 解析句意:他的工作迫使他长期远离家人。condemn sb to (do) sth使某人接受困境(或不愉快的状况)。7I am a newcomer and not acquainted _with_ the rules and regulations here.解析句意:我是新来的,还不熟悉这里的规章制度。be acquainted with对熟悉;与相识。8The news that he _has been betraying_(betray) state secrets for years is made known
4、to the public.解析句意:他多年来出卖国家机密的消息被公之于众。根据for years可知,应用现在完成进行时表示从过去某一时间的动作开始一直延续到现在且可能继续下去。9Tom arrived at school late again, which made him feel awkward and _uncomfortable_(comfort)10Seeing a poor girl begging by the road, the old man gave her a _handful_(hand) of coins.阅读理解(建议用时:14分钟)AIn many ways,
5、 Providence Mount St Vincent in Seattle is a typical senior living community. It is home to about 400 elderly residents and provides them with different types of assistance. However, it is also the Intergenerational Learning Centera preschool where children and seniors have the chance to bond.Establ
6、ished in 1991, the ILCs purpose is to allow kids to learn about acceptance while they are also being nurtured(培养;养育). It also aims to help seniors develop a greater sense of selfworth and strengthen social interactions. Babies to prekindergartenaged children are placed into six different classes at
7、the ILC.The kids attend art and music classes, as well as story time and exercise time with the seniors.Marie Hoover, ILC director, said that interacting with the seniors has proven beneficial for the young ones, making them more openminded.“For the ILC children, interacting with the residents is si
8、mply part of their daytoday life here and the way aging is normalized, which may be the most important benefit they receive,”Hoover said.“Ive had parents call me years after their children have graduated from our program to let me know about some incidents when their child was the first to warmly gr
9、eet someone who happened to be in a wheelchair.”As for the seniors, theyre delighted by the companionship the children provide. The children bring so much energy and joy to our residents. Many of the residents are widows or widowers and can become lonely. Their adult children may still be working, s
10、o they may not get to see them as often as they would like. Having the children stay with the old makes our residents feel they are still part of a community. The young and the old connect and learn from one another at this unique facility.语篇导读本文为说明文,主要介绍了一个为老年人和孩子所设立的学习中心:ILC。1What is ILC intended
11、to do?ABuild a typical senior living community.BTake good care of the children.CBenefit both the children and the seniors.DRid the seniors of loneliness.解析C细节理解题。根据第二段第一、二句可知,ILC的宗旨是让老年人和孩子双方都受益,故选C项。2What does the last paragraph mainly tell us?AThe benefits the seniors receive.BThe situation of the
12、 seniors.CChildrens company.DThe interaction between the children and the seniors.解析B细节理解题。根据第三段第一句可知,在ILC,孩子们已经逐渐认识到变老是生命中一种正常的现象,故选B项。3What may the underlined phrase “this unique facility” refer to?AA special building.BA typical family.CA typical teaching program.DA special learning center.解析D推理判断
13、题。根据前两段对ILC的介绍及其对孩子们的积极影响和最后一段阐述的ILC对老年人的积极意义可以推断出,画线短语指的是ILC这一特殊的学习中心,故选D项。BReuel Tolkien (18921973), the British linguist, writer.He created a fantasy novel The Lord of the Rings, the wellknown trilogy(三部曲)Tolkien was born in Bloemfontein, South Africa.When he was 4 years old, his father died and
14、his family moved back to England.Tolkien graduated from Oxford University when he was 23 years old,and participated in the First World War.During the war, Tolkien suffered from “trench fever” and stayed in the hospital until the end of World War IIt was during the days in the hospital that he began
15、his writing career first.After the war, Tolkien became a linguist.He was an editor of the New English Dictionary of 19181920.However, he was more researching to AngloSaxon language which makes his extensive contacts in Britain and the Nordic spread all over the folklore and mythology.In 1937, Tolkie
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-435282.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2022版新高考语文一轮总复习A版课件:专题九现代文阅读Ⅰ&实用类 —方法技巧 .pptx
