2019-2020学年人教版高中英语选修八同步练习:UNIT 5 MEETING YOUR ANCESTORS课时跟踪训练5-3 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
5 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年人教版高中英语选修八同步练习:UNIT MEETING YOUR ANCESTORS课时跟踪训练5-3 WORD版含答案 2
- 资源描述:
-
1、课时跟踪训练53.用所给单词的正确形式填空1I_(wait) for you for two hours.2We_(know) each other since childhood.3Be careful! John_(paint) the door.4She has a headache because she_(read) too long. She ought to stop.5She_(lie) in bed for a week.6Both of them_(be) in Hong Kong for ten days.7She_always_(work) like that.8I_
2、(not finish) my homework. Can you help me?9My father_(read) this book since yesterday.10I_(write)the letter all the morning.答案1have been waiting/have waited2.have known3has been painting4.has been reading5has been lying6.have been7has;been working8.havent finished9has been reading10.have been writin
3、g.阅读理解阅读下列短文,从每题所给的四个选项(A、B、C和D)中,选出最佳选项。AMy son has poliomyelitis (小儿麻痹)and he suffered from it a lot. When he was young, my wife and I took him to see so many doctors and got different kinds of treatments. But still, he couldnt walk like a normal kid.So he was laughed at by his peers for his walki
4、ng style. His tears burnt our eyes like sulphuric acid (硫酸 ). Then, he became afraid of going to school. He wouldnt go anymore.One night, my wife had a breakdown and shouted at him, “I tell you, my kid, you might be like this forever. You are a freak in other peoples eyes, and perhaps it would never
5、 change. But in my eyes, in your dads eyes, you are not a freak! You are not! Even if you are, we love you and we will love you forever!” My son spoke nothing for two days. He didnt eat or sleep. We could read he was hurt. We hoped something wonderful would fall in our family. On the third morning,
6、he struggled to walk to my car, with his school bag in his hand of course. He raised his head high and hugged me, saying “I want to go to school. Nothing will beat me.”You know, from then on, he was never afraid of being mocked or despised anymore. If he couldnt avoid these looks, he chose to look a
7、t them in the eyes. Later, something nice really happened and my son went to MIT. When he was asked how he managed to bear the pressure, he said, “Because of my parents.”My dear fellows, if you care too much about how other people look at you or what their opinions are, you will never become what yo
8、u want to be.1The authors son was laughed at by his peers, because_Ahe didnt do well in his lessonsBhe walked in a strange wayChe was from a poor familyDhe often burst into tears2After hearing what the mother said, the son_Aquarreled with his mother and left home angrilyBwent to school unwillingly w
9、ithout speaking anythingCburst out crying complaining about his bad experienceDdidnt say anything without eating or sleeping for two days3Which of the following is NOT right according to the passage?AThe boy was brave to face any difficulty after being encouraged by his mother.BThe boy achieved succ
10、ess and was admitted to a famous university.CThe boy finally could walk like a normal child after some treatments.DThe boy owed his success to his parents and was grateful to them.4From the passage we can say the boy is_Aconfident and outgoingBbrave and hardworkingCwise and easygoingDdetermined and
11、brave答案与解析语篇导读:本文是一篇记叙文。作者儿子因患有小儿麻痹症而受到同龄人的嘲笑,然而在作者妻子的鼓励之下,儿子最终获得了成功。1B细节理解题。根据文章第一段中的he couldnt walk like a normal kid和第二段中的So he was laughed at by his peers for his walking style可得知,儿子由于患有小儿麻痹症,他不能够像别的孩子一样正常走路,因此被同龄人嘲笑。故选B。2D细节理解题。根据文章第三段中的My son spoke nothing for two days.He didnt eat or sleep可知,
12、听了妈妈的话之后,儿子两天不吃不睡,也不说话。故选D。3C细节理解题。根据文章第四段可知,在母亲鼓励儿子之后,儿子敢于正视别人异样的眼光,克服困难,最终取得成功,被麻省理工学院录取,而他把自己的成功归功于父母的鼓励和帮助。因此A、B、D项正确,C项在文中没有提及。4D推理判断题。通读全文,从这个励志小故事中能够看出作者的儿子是一个勇敢、意志坚定、有决心的人。故选D。BWhen was the last time you used plastic plates? Next time, why not try some edible ones? Youll help the environment
13、 and your guests wont go hungry.“I used to work in school catering and saw a lot of money being thrown away. I thought that was criminal, so I decided to do something about it,” said Italian school chef Tiziano Vicentini.Now, Vicentini has an amazing range of edible plates for schools. The plates ar
14、e made out of bread dough, so you can eat them afterwards. “These dishes cost a few pennies each and are either eaten by the kids, or go into recycling bins for animal food,” explained Vicentini, 50, of Milan.But now other companies are developing edible plates, too. The Edible Plate Company offers
15、edible plates, bowls, trays and cups. Their products are environmentallyfriendly, 100% biodegradable and can be used for all types of catering and home use. And theyre made from a natural plant. After use, they can be fed to animals or left to degrade naturally. They also have a range of cutlery (餐具
16、)made from corn and potato starch (淀粉)These plates will also help reduce the amount of plastic we create. Waste from plastic causes a lot of damage to the environment, as well as costing governments millions in waste management. Plastic bags often end up in landfill sites or on the street. And the b
17、urning of plastic waste causes toxic gases that pollute the air.In response to this,_governments around the world are introducing tough recycling regulations. And many shops are offering biodegradable plastic bags and ecosafe packaging on their products. To help matters, the International Organizati
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-435307.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
四年级上册英语课件-M5U2 Can Sam play-football|外研社(三起) (共22张PPT).ppt
