2019-2020学年英语人教版必修4习题:听说训练6 WORD版含解析.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年英语人教版必修4习题:听说训练6 WORD版含解析 2019 2020 学年 英语 人教版 必修 习题 听说 训练 WORD 解析
- 资源描述:
-
1、高考资源网() 您身边的高考专家听说训练6Part A模仿朗读听录音,模仿朗读短文,注意画线单词的发音。短文读两遍。Using too much water or throwing rubbish into our rivers is a clear way that humans can put our water supply in danger,but we also affect our water supply in less obvious ways.You may wonder how paving a road can lead to less usable fresh wat
2、er.A major part of the water we use every day is groundwater.Groundwater does not come from lakes or rivers.It comes from underground.The more roads and parking lots we pave,the less water can flow into the ground to become groundwater.Using too much water or throwing rubbish into our rivers is a cl
3、ear way that humans can put our water supply in danger,but we also affect our water supply in less obvious ways.You may wonder how paving a road can lead to less usable fresh water.A major part of the water we use every day is groundwater.Groundwater does not come from lakes or rivers.It comes from
4、underground.The more roads and parking lots we pave,the less water can flow into the ground to become groundwater.答案rubbish rbIsupply splaIobvious bvIspaving peIvIusable juzblmajor meIdgroundwater randwt(r)Part B听录音回答问题1.听第一段对话,并回答录音提问的第12题。对话仅播放一遍。注意做好记录。W:Which one hurts,the left or the right one?
5、M:The left one.Its really painful.I can hardly hear with it.W:Dont go swimming for the next two days.If it doesnt get better by tomorrow,you should see the doctor.M:I guess so.Maybe I should get something from the drugstore right now.提示:两人就耳朵疼的事进行的谈话。听提问,回答第1个问题。提问读两遍:Question 1:Which part of the ma
6、ns body hurts?Question 1:Answer 1:听提问,回答第2个问题。提问读两遍:Question 2:What does the woman advise the man to do if he doesnt feel better?Question 2:Answer 2:答案Question 1:Which part of the mans body hurts?Answer 1:An ear./His left ear.Question 2:What does the woman advise the man to do if he doesnt feel bett
7、er?Answer 2:Go to see the doctor.2.听第二段对话,并回答录音提问的第35题。对话播放两遍。注意做好记录。W:What are you going to do in Canada?M:Im going to do some research.W:How long will it take?M:Three months,probably.Itll depend on how everything goes.W:Its cold there.You may need some heavy clothes.Oh,this suitcase is probably to
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
