2019-2020学年北师大版英语必修五练习:UNIT 14 CAREERS 4 SECTION Ⅳ 知能演练轻松闯关 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年北师大版英语必修五练习:UNIT 14 CAREERS SECTION 知能演练轻松闯关 WORD版含解析 2019 2020
- 资源描述:
-
1、 品句填词1In my _(判断),we should accept their apology.答案:judgement2Since the new traffic rules were made,the number of traffic accidents has _ (减少)答案:decreased3Four _(乘) by seven is twentyeight.答案:multiplied4The bank has _(分支) all over the country.答案:branches5The machine is not _(运转) properly.答案:operatin
2、g6Has she _(回复) to your letter yet?答案:responded7We need a foreign policy that is more _(灵活的)答案:flexible8The naughty boy has been _(烦扰) me for weeks.答案:bothering9There are seven _(洲) in the world.答案:continents10He spoke a few words of _(安慰) to me before leaving.答案:comfort 单句改错1Not the boy but you is
3、responsible for the terrible accident._答案:isare2I have no doubt whether the haze will be under control. _答案:whetherthat3Take a book with you in case of you have to wait there. _答案:去掉of4The average house prices decreased in 13% last year._答案:inby5The expert gave a speech in response for the issue. _答
4、案:forto 课文语篇改错The speed of change is becoming increasingly fast. How should we do to keep up with it?Lets take deep breath and try to sense the good things the future offer. The job areas will be most affected by technological change. Jobs in farming and heavy industry are decreasing when the servic
5、e industry, the media and information technology are rising up. Without doubts, the number of jobs in IT will multiply. There are also many other important changes take place. The job is getting more and more flexible. Similar, companies will change to be more various. Good communication skills will
6、 be extremely importance. New technology is the driving force, but dont get left behind.答案:The speed of change is becoming increasingly fast. should we do to keep up with it?Lets take deep breath and try to sense the good things the future . The job areas will be most affected by technological chang
7、e. Jobs in farming and heavy industry are decreasing the service industry, the media and information technology are rising . Without , the number of jobs in IT will multiply. There are also many other important changes place. The job is getting more and more flexible. , companies will change to be m
8、ore various. Good communication skills will be extremely. New technology is the driving force, dont get left behind.A卷 单句语法填空1The actor wrote a letter in _(respond) to our questions.答案:response2She may miss the train,in _ case she wont arrive on time.答案:which3The sand and the sunshine will make you
9、feel more _(comfort)答案:comfortable4The fierce dog panicked the man _ throwing his goods away.答案:into5The number of students who are crazy about games is _ the decrease.答案:on6There is no doubt _ we will find a way to fight against the cancer.答案:that7Not Mary but her friends _(be) planning to go abroa
10、d to experience life.答案:are8The ceremony had to be put off due _ the heavy fog.答案:to9They had much bother _(find) the old mans house that day.答案:finding10He struck off the rotten _(branch) from the trunk with an axe yesterday.答案:branches 阅读理解Moving can bring out the best and the worst in people, Im
11、finding. And Ive discovered where a very generous spirit lives: Defiance, Ohio.After suffering through many months of unemployment, my wife and I had to move this week from Colorado to Ohio, where she would work as a sales assistant. Not knowing anyone there, we were pretty concerned about all the w
12、ork, including how wed get all things unloaded without killing ourselves.We decided to pay a couple of college students to help with all the heavy lifting once we got there. But one neighbor after another stopped by and joined in.“What? Have we moved to some other country? Maybe weve died and gone t
13、o heaven!” I thought.Unloading actually became fun as we connected with so many wonderful new friends as we worked. The more people that helped, the easier the work became. A job that we were afraid might take days for the two of us alone was finished in a few hours. Many total strangers would eithe
14、r walk by or drive by to ask us if we were moving in. Many were delighted that this fine old house that had sat empty for so long was coming to life again. We were invited to an outdoor meal last night by neighbors on the same street.All the while, my brain was on this new sense of hope that people
15、could be outgoing and kind to strangers. Among all the conversation were lots of offers to be of help to one another in a variety of ways. Its wonderful to live in such a kind little town.I feel so grateful to be here, and wish the rest of the world could see how an entire society can be a model for
16、 what its like to look out for one another. I used to stay away from friendships with strangers, but now I live in Defiance!【解题导语】作者介绍了搬到一个新地方受到的友好帮助和对待,使作者从一个远离朋友的人变成喜欢和人交往的人。1The author and his wife moved to Defiance because_Afor them,moving often brings out the bestBhis wife had found a betterpai
17、d jobCthey liked this little townDhis wife got a job thereD解析:细节理解题。根据第二段的“my wife and I had to move this week from Colorado to Ohio, where she would work as a sales assistant”可知,选D项。2When offered help, the author at first felt _AgratefulBsurprisedCashamed DexcitedB解析:推理判断题。根据第三段的“What? Have we move
18、d to some other country? Maybe weve died and gone to heaven! I thought.”可知,作者感到惊讶。3The neighbors did all of the following EXCEPT_. Ahelp them unloadBinvite them to a dinnerCoffer to drive them aroundDwelcome their comingC解析:细节理解题。根据第四段的“Unloading actually.new friends as we worked.”和“Many were ing to
19、 life again.”及“We were invited.on the same street.”可知,ABD项内容都是邻居们做的事情,而没有提及C项,故选C项。4What can we know about the authors past life?AHe hated to live in a little town. BHe was used to outgoing strangers.CHe usually offered some help to others.DHe refused to make friends with strangers.D解析:推理判断题。根据最后一段的
20、“I used to stay away from friendships with strangers, but now I live in Defiance!”可知,作者过去不喜欢跟陌生人交朋友。故选D项。 完形填空I was recently invited to dinner by a friend. During the meal, the manager of the restaurant came _1_ and said our meal was free. He stood there _2_ at me and he seemed a little _3_ to me bu
21、t I couldnt quite place him._4_ I asked him if he knew me. He laughed and said Id probably _5_him, but that Id changed his life. My friend was quite _6_and asked him how Id done this.He said that twelve years ago he _7_ a stress management class I was giving. I asked the group what their greatest _8
22、_ was and most, including him, said it was their bosses.He said I listened _9_ and then took a chair and placed it in the center of the room. I _10_ on the chair for a few moments and then I _11_ everyone to come and do the same. I wanted them to look at the room from up there. After everyone had do
23、ne it, I asked the group to_12_ how the room looked different when they changed their perspectives.Then I asked them to _13_ their bosses. Was this the same person who had seen their good _14_ and hired them? Did they remember how happy they were to be _15_ for the job? But how did these wonderful p
24、eople become terrible bosses?He said I looked at him and asked if he had _16_ said thank you to his boss for the _17_ to earn a living. He answered he hadnt. Then I asked him why he hadnt tried being_18_ to his boss.He told us his _19_ changed that night. He went back to work the next day with a tha
25、nkyou card to his boss. He said Id _20_ him to look at life from different perspectives and express gratitude.1A.out BbackCover DonC解析:结合语境和常识可知,经理应该是向我们走过来告诉我们这一餐免费。come over意为“走过来”,符合语境。2A.smiling Bglaring Cknocking DshoutingA解析:根据经理的言行再结合下文语境可判断,经理对我们的态度应该友善,故应是对作者“微笑(smiling)”。3A.similar Battrac
26、tive Cstrange DfamiliarD解析:根据“but I couldnt quite place him”和下文内容可推断此处是说作者好像见过他,即他对作者来说有一种熟悉的感觉,故选D项。4A.Immediately BFinallyCSuddenly DFirstlyB解析:根据上一句可推断作者见到经理后并未马上问他,而是先尽力去回忆在哪里见过他,最后才问他们是否见过面,故选B项。5A.disliked Bknown Cignored DforgottenD解析:根据上文“I asked him if he knew me”可推断经理是笑着说作者可能已经忘记他了,故选D项。6A
27、.curious BanxiousChappy DcalmA解析:根据“asked him how Id done this”可推断出作者的朋友对此非常好奇,故选A项。7A.missed BpreparedCattended DheardC解析:根据“most,including him,said it was their bosses”可推断,他听了作者的课,故选C项。8A.hero Bstress Cliking DtroubleB解析:根据上文的“a stress management class”可知,这是一堂有关压力调节的课,再结合下文的描述可推断作者是在问大家最大的压力来自哪里。9
28、A.regretfully Bdisappointedly Cdoubtfully DcarefullyD解析:由下文的描述可知作者是在认真听大家的回答,故选D项。10A.stood Blay Csat DrestedA解析:根据下文“I wanted them to look at the room from up there.”可推断,此时我是站在椅子上的,故选A项。11A.forced BforbadeCinvited DwarnedC解析:根据下文的“to come and do the same”及“I wanted them to look at the room from up
29、there.”可判断选C项,作者也让大家站到椅子上。12A.work on Bthink about Clook into Dfill outB解析:作者让大家通过站到椅子上的体验,请他们考虑一下换另一种角度看房间时的不同感觉,故选B项。13A.remember BcompareCrespect DconsiderD解析:通过这样的体验及下文的描述可知,作者让大家也考虑一下他们的老板,故选D项。14A.qualities Bpersonalities Cexperiences DlooksA解析:由常识可知老板雇请员工是因为他们良好的品质,故选A项。15A.meant Brefused Cch
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-435688.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
六年级上册英语课件-Unit 3 What.ppt
