2019-2020学年北师大英语必修三新素养同步练习:UNIT 8 ADVENTURE SECTION Ⅱ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年北师大英语必修三新素养同步练习:UNIT ADVENTURE SECTION 知能演练轻松闯关 WORD版含答
- 资源描述:
-
1、 品句填词1Keeping a house is a _(令人疲倦的) job答案:tiring2That hard chair is _(不舒服的) to sit on答案:uncomfortable3We werent sure about which _(路线) we should take答案:route4You are only allowed one piece of hand _(行李)答案:luggage5A terrible accident happened in the _(较重要的) road yesterday答案:major6Each of us goes _(疯狂
2、的) with joy at the news答案:wild7I want some ice waterIs it at _(额外的) charge?答案:extra8She is _(焦急的) to know what happened to the new manager答案:anxious9The use of the word “cost” _(有区别) from the word “spend”答案:differs10After all,school is not a race but an _(冒险) in learning答案:adventure 单句改错1Most of the
3、 people are tired from such films_答案:fromof2As a matter of fact, he had no option but leave the city_答案:leave前加to3It is said that the young man majored maths while at college_答案:majored后加in4The manager as well as the employees are waiting for the result_答案:areis5The mother was anxious with her sons
4、safety_答案:withabout 完成句子1告诉正在外面玩耍的孩子不要弄出太多噪音。Tell the children _ not to make too much noise答案:playing outside2冬天的风会很冷的。In winter the winds _答案:can be very cold3横穿街道时务必小心。Be careful _答案:when crossing the street4她听到可怕的声音,这让她把心都提到嗓子眼了。She heard a terrible noise,_ into her mouth答案:which brought her hear
5、t5我喜欢在这家出版社出版的大部分图书。I like most of the books _答案:published in this publishing house 课文语法填空Hiking trips can be 1_(comfort) and even dangerousHowever,at Adventure 2000 the people there understand the needs of 2_(hike)All the guides have much experience and they know all the best routes and best places
6、 3_(camp)As well as the group guide, all teams have cooks and porters 4_ carry your luggage which means that you can 5_(simple) enjoy the experienceThe people there also think good 6_(arrange) are importantIn Beijing and Lhasa,they have accommodation in 7_(comfort) hotels You have optional 8_(choose
7、)There is a trip to Western China or you can spend some time 9_ the coastThere is a Class A hikeyou have to be fitThere are walks of six to eight hours,10_ a maximum altitude of 5,545 metresHikes are between October and May and maximum group size is 15 people答案:1uncomfortable2hikers3to camp4who5simp
8、ly6arrangements7comfortable8choices9on10withA卷 单句语法填空1Unless _(ask) to answer questions, the students were not supposed to talk in class答案:asked2Charlie, _(live) in Paris for years, decided to return to London答案:having lived3I as well as my parents _(be) fond of music答案:am4I dont wonder you were anx
9、ious _(avoid) the conflict答案:to avoid5Whether it rains or not makes no _(differ) to me答案:difference6Do you prefer _(stay) at home or going out with me?答案:staying7We all went to Shanghai, _(include) my mother答案:including8We have shared the same historical _(experience)答案:experiences9Its very _(tire)
10、after a long ride in the train答案:tiring10I major _ engineering, but this machine is hard to handle答案:in 阅读理解I liked adventure Once I decided to climb a mountain and asked my uncle for advice He said,“Unfortunately, I am so busy these days But if no one leads, you are likely to be lost”I said,“What a
11、m I afraid of? If lost, I will call you for help” He said with a smile,“Well, I hope you will not get lost Good luck” I confidently said,“I think Ill certainly be able to return safely”I finally set off by myself Everything was very smooth at first When I came close to the top, a sudden strong wind
12、burst I had to find a shelter to hide my sleeping bag inside An hour later, I crawled(爬) out and looked around All the places were so familiar and those roads appeared to extend in all directions What should I do? I decided to call for help, but except the sleeping bag, there was nothing left Going
13、on in my despair(绝望), suddenly I found a map from the sleeping bag Could that be put by Uncle? Anyway, I followed the directions on the map and succeeded in finding a smooth way home Stepping into the house, I was pleased to see Uncle again and said excitedly,“Today, thanks to your map, or I really
14、could not return home My baggage, including my mobile phone, was blown away”Strangely Uncle asked,“The map?”I said,“The one you put in my sleeping bag” Seeing the map, Uncle suddenly laughed again, “This is your 4yearold cousin Lindas painting of a Super SpiderMan”I was surprised, “However, I really
15、 got this map to find it down the road”Uncle said,“You can come down the mountain successfully, not due to the map, but due to your strong will to deal with the problem!”【解题导语】作者去探险,迷路了,靠着包里的地图最后回到了家。后来才知道那张地图是叔叔家孩子Linda 画的蜘蛛侠。作者原来是靠着坚强的意志回到了家。1According to the passage, the writer climbed the mounta
16、in alone because _Ano one wanted to go with himBhis uncle encouraged him to do soChe wanted to try an unusual and exciting experienceDhe had a map in his bagC解析:推理判断题。根据第一段可知,叔叔不赞成作者去探险,排除B项;由下文可知,书包里不是地图,排除D项;A项文中未提及;所以根据作者的特点可以推知,是想尝试一次不寻常的和令人兴奋的经历。2How did the writer protect himself from the sudd
17、en wind?AHe hid himself in the sleeping bagBHe could do nothing but call for helpCHe crawled to the top of the mountainDHe hurried to search for a place to hide inD解析:细节理解题。根据文中的I had to find a shelter to hide my sleeping bag inside An hour later, I crawled(爬) out and looked around可知,作者找了一个地方藏了起来。3W
18、ith _, the writer returned home smoothlyAthe map his uncle put in his sleeping bagBhis determinationCthe painting his cousin prepared for himDhis uncles instructionB解析:推理判断题。根据文中的but due to your strong will to deal with the problem可知,是作者坚强的意志帮助他回到了家。4From the passage we learn that the author is _Ath
19、oughtfulBstrictCwarmhearted DadventurousD解析:推理判断题。根据第一段可知,作者的叔叔警告过作者,作者还是去了,说明作者具有冒险精神。故选D项。 完形填空13yearold Frank had received many presents he wantedBut Frank was not_1_because this was his first Christmas without his brotherFrank said to his parents that he would_2_to see a friend_3_it was cold out
20、side, Frank put on his new jacket and took presents on his new sled(雪橇)As Frank walked, he saw a house with the_4_hanging over a fireplaceA woman was seated near them_5_The stockings reminded Frank of the ones beside him and his brotherA sudden thought_6_FrankSo he knocked on the door“_7_?” the sad
21、voice of the woman answered“May I come in?” “Please,” she said, seeing his_8_full of gifts, and thinking he was making a collection, “but I have no food or gifts for youI even have_9_for my own children” “Thats not why I am here,” Frank replied“Please_10_any present you like for your children from t
22、his sled” “Why, God bless(保佑) you!” the_11_woman answeredShe chose until the stockings were full“Wont you tell me your_12_?” she asked“Just call me the Christmas Scout,” Frank repliedThe visit_13_the boy touched, with an unexpected_14_in his heartHe understood that his sorrow(悲伤) was not the only so
23、rrowHe_15_all the gifts, including the new jacket“Where are your presents, Frank?” asked his father as he_16_the house“I handed them out to other children” “Frank, how could you do so?” his mother asked in angerThe next morning, he came downstairs and_17_his parents listening to Christmas news on th
24、e radioThen the announcer spoke: “Merry Christmas! Several families_18_their children were made happy by the gifts from a boyNo one could_19_him” Frank felt his fathers arms go around his shoulders, and he saw his mother smiling_20_her tears【解题导语】13岁的弗兰克在圣诞节得到了很多礼物,但是他不快乐,因为他失去了弟弟。弗兰克出门去把礼物分给了几个买不起圣
25、诞礼物的家庭,给别人带去了快乐,也使自己变得快乐了。1AlovelyBastonished Clonely DhappyD解析:由该空后“this was his first Christmas without his brother” 可知, 弗兰克不高兴。2Aleave BturnCgrow Dbecome A解析:leave“离开”。弗兰克想离开家去看望朋友。由后面的准备可知。3AWhen BSinceCWhere DThough B解析:since“因为; 由于; 既然”。因为外面很冷, 他穿上了新夹克, 把礼物放到了雪橇上。4Apresents BlightCstockings Dt
26、ree C解析:stockings“长筒袜”。该空与下文的The stockings对应, 也符合圣诞节的习俗。5Asleeping BcryingCsmiling Dlaughing B解析:由下文的“the sad voice” 可知, 此处是cry。6Aappeared BworriedCoccurred Dstruck D解析:strike“突然想到; 一下子想起; 猛地意识到”。此处指弗兰克突然有了一个想法。7AWhy BWhatCYes DWhenC解析:由该空前后语境可知, 该处是那位女士的应答之语, 所以选C项。Yes?表示礼貌地应答呼唤。8Astocking BpocketC
27、sled Dbag C解析:由该空后的full of gifts联系到上文的sled。9Aanything BnothingCsomething Deverything B解析:我没有食物, 也没有礼物给你。我甚至“没有什么” 给自己的孩子们。10Abuy BborrowCbring Dchoose D解析:choose“挑选”。该空与下文的“chose” 对应。11Aamazed BencouragedCtired Dbored A解析:amazed“吃惊的”。听到有人来送礼物, 该女士很吃惊。12Aaddress BnameCnumber Dschool B解析:由该空后的答语“Just
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-435896.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
译林牛津版七年级英语上 Unit 8 welcome 教学课件 (共40张PPT).ppt
