2019-2020学年北师大英语选修八新素养同步练习:UNIT 23 CONFLICT SECTION Ⅱ 知能演练 轻松闯关 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
7 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年北师大英语选修八新素养同步练习:UNIT 23 CONFLICT SECTION 知能演练 轻松闯关 WORD版含
- 资源描述:
-
1、 品句填词1It is said that priceless (古董) were destroyed in the fire.答案:antiques2The next procedure is to (分类) the information.答案:classify3The government opened up the policy on (移民)答案:immigration4The young man has had three accidents in the past (两周)答案:fortnight5He said that room was (配有家具的) with beauti
2、ful pictures.答案:furnished6She felt (被出卖) when she found out the truth.答案:betrayed7He didnt want to (暴露) his fears to the children.答案:expose8Their decision was based on ignorance and (偏见)答案:prejudice9We are not prepared to (妥协) on safety standard.答案:compromise10Marriage is, first of all, a contract w
3、hich must be governed by (公平)答案:justice 单句改错1He was extremely angry, for he betrayed by his fellow. 答案:betrayed前加was2The foreign ministers didnt come a compromise yesterday. 答案:come后加to3Exposing to the cold wind, they were eager for warm clothes. 答案:ExposingExposed4He held off his depart until his s
4、ister had come. 答案:departdeparture5Im a stranger here and I dont know whom I can turn for help. 答案:for前加to 完成句子1我们刚离开村子, 天就下起雨来了。 the village than it began to rain.答案:No sooner had we left2我晚上很少一个人出去散步。 in the evening by myself.答案:Seldom do I go for a walk3尽管我同意你的理由, 但我不能允许这样做。 I agree with your rea
5、sons, I cant allow it.答案:While4他不但是一位作家, 而且是一位画家。He is a writer, a painter.答案:not only; but also5他不但认识她而且他们还是好朋友。 but also they are good friends.答案:Not only does he know her 课文语法填空(一) Drummer hits the roadYang Ming, 1. drummer and bachelor, held parties every night, which 2. (cause) many 3. (complai
6、n) from his neighbours about loss of sleep. They say they were being driven mad being 4. (expose) to such noise.Since they 5. (move) into the building, they have rarely got a full nights sleep.They even couldnt get 6. (relax) or read without 7. (plug) their ears.Moreover, one neighbour thinks Yang i
7、s an alcoholic and had a bad influence 8. his son.Finally, the local council took action.Yang Ming had to leave his 9. (furnish) apartment.His departure has made his neighbours life return 10. normal.答案:1.a2.has causedplaints4.exposed5moved6.relaxed7.plugging8.on9.furnished10.to(二) Grandpa jailed af
8、ter one shower too manySmith, a keen gardener and fish collector, lives above the McKays.1. (unfortunate), the water he sent over his balcony every day 2. (drop) on the McKays, or too often, on the McKays 3. (them)It was not so much the water falling onto their balcony 4. the way he cleaned his fish
9、 tanks that bothered them.They were sitting there happily 5. (read) their newspapers 6. so much water would come from above so that they got wet all over.On Saturday evening, when it was James McKays 7. (eighty) birthday, Smith emptied one of his larger tanks and both the McKays and the cake were we
10、t through.James, who is usually a 8. (peace) person, couldnt tolerate it any more.He was up there in a flash and hit Smith on 9. head with his walking stick.As a result, James McKay spent Saturday night in jail but he said it was definitely the most 10. (excite) birthday ever.答案:1.Unfortunately2.dro
11、pped3.themselves4.but5reading6.when7.eightieth8.peaceful9.the10.excitingA卷 单句语法填空1Not only he but also his brothers (be) coming to see you.答案:are2Some people have naturally beautiful voice others need to be trained.答案:while3The policeman arrived in time and caught the thief a flash.答案:in4He made a b
12、ig mistake because of his (ignore)答案:ignorance5The millionaire has handed 50 percent of his stock to his first son.答案:over6She turned her teacher for advice.答案:to7Her sudden (depart) has disarranged my plans.答案:departure8For convenience, we may classify the students four groups.答案:into9They were (ex
13、pose) to enemy attack on all sides.答案:exposed10He seems to be very much of a gentleman in the public, but when he is alone, his behavior betrays (him)答案:himself 阅读理解We know that everything in the universe was created in a moment because of the Big Bang.Of course there werent any humans around to see
14、 how the universe started.But what would it have been like if we could see and feel it?Now new research has offered some clues.In the Big Bang,space was filled with light.In a moment after the event,the universe was over a million trillion times smaller than an atom.It was also a septillion (one fol
15、lowed by 24 zeroes) times hotter than the center of the sun.From this beginning,the expansion and cooling started.In this early stage,the universe was bright,though there were no stars,only a formless soup of particles(微粒)While opening your eyes to the night skyif such a thing were possibleyou would
16、 have been instantly blinded by the light(even light outside visible frequencies could harm our eyes)After about 1.2m years,the sky would have glowed (发光) with the color and temperature of a candle.Then the sky would slowly become dimmer and redder for another 4.6m years,before finally becoming blac
17、k to human eyes.There were still no stars,so the night sky would have been totally dark.However,it would have still been very hot and baked any human observer.As the universe continued to expand,it would take another 4.3m years,until the universe was about 10m years old,for the temperature to become
18、 bearable.Then it would take about another 1m years to reach the temperature of a warm bath.You could have worn summer clothes.But it would have started to get a bit chilly around 15m years after the Big Bang.Freezing temperatures began at about 16m years.After several hundred million years the univ
19、erse became cooler and the night sky changed.Matter was slowly gathering together,because of gravity,in the dark.This was when the first stars began to form,and our familiar night sky was born.Now as the universe continues to expand at an everincreasing rate,the light will dilute(稀释) away and the te
20、mperature will slowly approach the coldest possible temperature of 273.【解题导语】本文是一篇说明文。宇宙始于大爆炸,它由热变冷并不断膨胀。1We can learn that the light in the early stage of universe Acame from the starsBwas extremely strongCwas less bright at nightDhad done harm to human eyesB解析:推理判断题。根据第三段you would have been instan
21、tly blinded.could harm our eyes可推断,宇宙初始阶段时光线十分强烈。2Whats the meaning of the underlined word “dimmer” in Paragraph 4?ABrighter.BSofter.CClearer. DDarker.D解析:词义猜测题。根据第四段before finally becoming black to human eyes.been totally dark可推断,这一阶段的天空会越来越暗淡和发红直到变为漆黑一片,由此可知dimmer意为“更加暗淡的”。3How old was the univers
22、e when it had the heat of summer?A4.3 million years old.B5 million years old.C11 million years old.D15 million years old.C解析:推理判断题。根据第五段until the universe was about 10m years old.take about another 1m years to reach the temperature . 可推断,宇宙在1000万年时气温变得可以忍受,再过100万年达到人类夏天的温度,可推测宇宙在1100 万岁时热度达到了夏天的水平。4
23、What does the passage mainly talk about?AThe formation of stars.BThe temperature of the Earth.CThe development of the universe.DThe achievements in space exploration.C解析:主旨大意题。本文主要讲述了宇宙从大爆炸开始逐步由热变冷的发展变化过程。 完形填空A 92yearold gentle but proud man moved to a nursing home.Each morning,he is fully 1 by eig
24、ht oclock,with his hair 2 combed and his face perfectly shaved,even though he is legally blind.His 75yearold wife recently 3 ,making the move necessary.After many hours of 4 patiently in the rest room of the nursing home,he smiled sweetly when told his room was 5 As he moved his walker to the elevat
25、or,I provided a visual description of his tiny room, 6 the curtain hanging before his window.“I 7 it”,he stated with the joy of an eightyearold child having just been 8 with a new toy.“Mr.Jones,you havent 9 the room yet,just wait.”I said.“That has 10 to do with it,” he replied.“Happiness is somethin
26、g you decide on 11 time.Whether I like my room or not doesnt 12 on how the furniture is arranged;its how I arrange my 13 ”“I have already decided to like it.Its a 14 I make when I wake up every morning.I have a choice;I can spend the day in bed thinking of the 15 I have with the parts of my body tha
27、t no longer work, 16 I can get out of bed and be thankful for the ones that still work.”“Each day is a gift,and as long as my eyes open,Ill enjoy the new day and all the 17 memories I have stored away.”“Old age is like a bank account.You 18 from what youve put in.”“So,my 19 to you would be to deposi
28、t(存放) a lot of happiness in the bank account of memories!Thank you for your part in 20 my memory bank.I am still depositing.”【解题导语】一位92岁的老人住进养老院,他把每一天看成是一份礼物,储存在记忆中的都是快乐的东西。1A.wokenBunderstoodCdressed DacceptedC解析:根据后文with his hair . face perfectly shaved可知,每天早上八点,老人就已经完全穿戴整齐。2A.fashionably Bnormall
29、yCcasually DstrangelyA解析:虽然他看不见,但他把头发梳理得很时尚,脸刮得很干净。3A.turned back Bleft offCwent out Dpassed awayD解析:他七十五岁的妻子最近去世了,这让他很有必要搬到养老院。4A.laughing BwaitingCwalking DthinkingB解析:根据前面的After many hours可知,他在养老院的休息室耐心地等候了几个小时。5A.popular BemptyCextra DreadyD解析:当被告知房间已经准备好了,他甜甜地笑了。6A.including BexceptCthrough Dwi
30、thoutA解析:我给他描述了他不大的房间,包括挂在窗前的窗帘。7A.remember BloveCrespect DfindB解析:根据后文的with the joy可知,老人很高兴地说:“我喜欢这个房间”。8A.combined BoccupiedCpresented DdealtC解析:老人高兴得像一个刚被赠送了一个新玩具的八岁小孩子一样开心。9A.known BobtainedCseen DchosenC解析:根据上文语境可知,老人还没有到达房间就说很喜欢自己的房间,故作者内心存在疑惑,告诉老人:“您还没看过房间呢,稍等”。10A.much BmoreCsomething Dnothi
31、ngD解析:老人回答:“看没看过房间和自己是否喜欢这个房间之间并没有任何关系”。11A.in case of Bin favor ofCahead of Dregardless ofC解析:根据语境可知,老人认为快乐是自己事先已经决定好了的。12A.focus BdropClook DdependD解析:老人说:“我是否喜欢这个房间不是取决于房间内的家具是如何摆设的”。13A.mind BtimeCwork DmoneyA解析:“而是取决于我如何安排我的想法”。下文即是他的想法。14A.comment BdecisionChabit DplanB解析:根据语境可知,快乐是老人每天早晨醒来所做的
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-435998.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
