分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 14

类型2019-2020学年北师大英语选修八新素养同步练习:UNIT 24 SOCIETY SECTION Ⅳ 知能演练 轻松闯关 WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:436005
  • 上传时间:2025-12-02
  • 格式:DOC
  • 页数:14
  • 大小:516KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019-2020学年北师大英语选修八新素养同步练习:UNIT 24 SOCIETY SECTION 知能演练 轻松闯关 WORD版含答案 2019 2020 学年 北师大 英语 选修 素养 同步
    资源描述:

    1、 品句填词1 (判决) means the punishment given by a court of law.答案:Sentence2The government (废除) the old traffic law in 2015.答案:abolished3He had been ill for a long time and (因此) he was behind in his work.答案:consequently4The children were (摇动) happily on the rope.答案:swinging5I care more about the (精神的) life

    2、 than the material life.答案:spiritual6His father works as a (商人) so he has no time to look after his family.答案:merchant7Some little children have the habit of (吸吮) their thumbs in their mouths.答案:sucking8The next day she went to the shop to buy another (平底锅)答案:pan9Her (祈祷) was answered and her son ca

    3、me back safely.答案:prayer10The composition is not well written, and (而且), there are many spelling mistakes in it.答案:moreover 单句改错1If you break the traffic rules, you may be fine. 答案:finefined2Her son was sentenced for four years for the accident. 答案:第一个forto3He was often late for work. Consequent, he

    4、 was fired. 答案:ConsequentConsequently4Most of us think that the government should have the rule abolish. 答案:abolishabolished5You should hand the money in on the principle. 答案:去掉第二个the 完成句子1她爸爸告诉她过马路时要小心。Her father told her to be careful 答案:when crossing the street2他张了张嘴好像有话要说。He opened his lips 答案:a

    5、s if to speak3为朋友而放弃生命的人的爱是最伟大的爱。 that of a man who lays down his life for his friends.答案:There is no greater love than4为什么住在宿舍的学生打电话都打那么久? everyone at the dorm talks on the phone so long?答案:How come5他的书法跟我的书法一样差。His handwriting is mine.答案:no better than 课文语篇改错In the first letter the author thinks t

    6、hat many people are losing faith to the British system of justice, because drug dealers and robbers can be out only a few weeks or months after commit their crimes. Some murderers are let out of prison after three or four years. Much hard sentences should be brought back, for criminals are made to p

    7、ay for that they have done. This is the only way of protecting society but preventing your people from leading a life of crime. Therefore, the death penalty should brought back to this country. When a person has killed somebody they dont deserve for live.We also have to take into the account the wis

    8、hes of the families and friends of murder victims.In the second letter the author thinks that the primary goal of punish should be to reform the criminals and the death penalty should be abolished, for the death penalty is against human dignity. The death penalty also affects some sections of the co

    9、mmunity much than others.答案:In the first letter the author thinks that many people are losing faith the British system of justice, because drug dealers and robbers can be out only a few weeks or months after their crimes. Some murderers are let out of prison after three or four years. Much sentences

    10、 should be brought back, for criminals are made to pay for they have done. This is the only way of protecting society preventing your people from leading a life of crime. Therefore, the death penalty should brought back to this country. When a person has killed somebody they dont deserve live.We als

    11、o have to take into account the wishes of the families and friends of murder victims.In the second letter the author thinks that the primary goal of should be to reform the criminals and the death penalty should be abolished, for the death penalty is against human dignity. The death penalty also aff

    12、ects some sections of the community than others.A卷 单句语法填空1Dont be proud so early. You are no (good) than me.答案:better2While (cross) the street, he looked right and left.答案:crossing3I must do away the notion that only by working alone can I ensure quality. 答案:with4They had to take the baby account wh

    13、en they wanted to go out.答案:into5He should have met you at the station principle.答案:on6She broke with some ideas of her own.答案:in7As a (consequent) of smoking, my father coughs frequently.答案:consequence8The price is too high, and , the house isnt in a suitable position.答案:moreover9If you do wrong, y

    14、ou deserve (punish)答案:punishing/punishment/to be punished10The criminal was (sentence) to one years imprisonment.答案:sentenced 阅读理解You get anxious if theres no wifi in the hotel or mobile phone signal up the mountain. You feel upset if your phone is getting low on power and you secretly worry things

    15、will go wrong at work if youre not there. All these can be called “always on” stress caused by smart phone addiction.For some people, smart phones have set them free from the ninetofive work. Flexible working has given them more control over their working lives and enabled them to spend more time wi

    16、th their friends and families. For many others though, smart phones have become cruel masters in their pockets, never allowing them to turn them off and relax.Pittsburghbased developer Kevin Holesh was worried about how much he was ignoring his family and friends in favor of his iPhone. So he develo

    17、ped an appMomentto monitor his usage. The app enables users to see how much time theyre spending on the device and set up warnings if the usage limits are broken. “Moments goal is to promote balance in your life,” his website explains. “Some time on your phone, some time off it enjoying your loving

    18、family and friends around you.”Dr. Christine Grant, an occupational psychologist at Coventry University, said, “The effects of this always on culture are that your mind is never resting, and youre not giving your body time to recover, so youre always stressed. And the more tired and stressed we get,

    19、 the more mistakes we make. Physical and mental health can suffer.”And as the number of connected smart phones is increasing, so is the amount of data. This is leading to a sort of decision paralysis(瘫痪) and is creating more stress in the workplace because people have to receive a broader range of d

    20、ata and communications which are often difficult to manage. “It actually makes it more difficult to make decisions and many do less because theyre controlled by it all and feel they can never escape the office,” said Dr. Christine Grant.【解题导语】本文描述了手机上瘾的症状,为了控制人们使用手机,平衡生活,Kevin Holesh开发了一个app来控制人们使用手

    21、机的时间。1Whats the first paragraph mainly about? AThe popularity of smart phones. BThe progress of modern technology.CThe signs of “always on” stress. DThe solutions of smart phone addiction. C解析:段落大意题。第一段最后一句All these can be called “always on” stress caused by smart phone addiction.是对前面内容的总结,说明了社会上由于手

    22、机上瘾而造成的“在线”压力现象。2Kevin Holesh developed Moment to Aresearch how people use their mobile phonesBhelp people control their use of mobile phonesCmake people better use mobile phonesDincrease the fun of using mobile phonesB解析:细节理解题。根据第三段第一、二句话可知,他是出于对那些对手机上瘾而忽略他们的家人和朋友的担忧而发明的。可知选B项。3Whats Dr. Christine

    23、Grants attitude towards “always on” culture?AConfused.BPositive.CDoubtful. DCritical.D解析:态度观点题。根据第四段可知Dr. Christine Grant说的话:这种“总是在线”文化使你的大脑得不到休息,不能给你的身体时间去恢复,所以你总是处于紧张状态。这样有损你的身心健康。可知他抱有批判的态度。故选D。4According to the last paragraph, a greater amount of data means Awe will become less productiveBwe can

    24、 make a decision more quickly Cwe will be equipped with more knowledgeDwe can work more effectivelyA解析:推理判断题。根据文章最后一段This is leading to a sort of decision paralysis(瘫痪) and is creating more stress in the workplace because people have to receive a broader range of data and communications which are of

    25、ten difficult to manage.可推断出,大量数据表明我们的生产率更低。故A正确。 完形填空Ever since I was old enough to dream, I have imagined myself flying like an eagle.My love of flying has 1 the way I live and the person I have 2 Two years ago, that passion 3 to new heights when I had the opportunity to visit Embry Riddle Aeronau

    26、tical University in Arizona.For a whole 4 , I lived in a college dorm, roomed with a total stranger, but the 5 of all was that I flew!When my group took part in activities about the history of aviation(飞行), I 6 myself to one of the worlds best training aircrafts at least once a day, the Cessna 182.N

    27、ot only did I 7 thorough ground instruction, but I also got to fly.In that one joyous and short week, my passion for aviation grew even stronger.Now, whenever I see a(n) 8 flying overhead, I feel a sense of 9 , thinking Ive also done that.During my time in and above the Arizona desert, I learned not

    28、 only about the techniques of aviation, but also about myself and how I see the world.As I 10 in that seemingly endless sea of air, I began to think about the variety and complexity of the humanity 11 On the roadway, each tiny car 12 people with hopes and dreams.I clearly remember thinking:I wonder

    29、if any of those people has ever 13 to fly like an eagle? Then I realized that each person must have his or her own 14 and aspirations(抱负)Thats what makes us 15 We should try to respond to something special inside us.I also realized that I was especially 16 to be making my own dream come true.Everywh

    30、ere I go, I hear, “Do what makes you happy, 17 you will be happy.” It sounds like standard advice, 18 , Ive really thought about it and taken it to heart.I dont 19 about how much money I make or how many 20 I receive.I know that I am in pursuit(追求) of my dreams.【解题导语】作者自幼就有飞翔的梦想, 借助于一次去大学参加飞行培训项目的机会

    31、, 这一梦想得以实现。1A.madeBhiddenCcleared DstoppedA解析:根据语境可知, 作者对飞翔的热爱形成了目前的生活方式。2A.liked BbecomeChelped DmetB解析:根据语境及上文可知, 拥有了这样的生活方式使得作者成为现在这样的人。3A.agreed BstartedCappeared DrocketedD解析:根据语境可知, 当作者有了去大学学习飞行的机会时,他对飞行的热情到达了新的高度。4A.summer BholidayCweek DtermC解析:根据第二段In that one joyous and short week.可知,作者在大学

    32、宿舍里和一个陌生人住了一周。5A.best BmostCworst DstrongestA解析:根据语境可知, 飞行是作者住在大学宿舍的那一周发生的最好的事情。6A.forced BdevotedCencouraged DturnedB解析:作者将时间倾注在对他而言最好的飞行培训项目上,至少每天一次。7A.create BselectCreceive DchangeC解析:根据语境可知, 作者不仅接收了完整的地面训练,而且飞了起来。8A.aircraft BeagleCpilot DcloudA解析:根据语境可知,每当作者看到飞机飞过上空时,作者会有一种自豪感。9A.confidence Bp

    33、rideCluck DhumorB解析:根据语境及上文可知, 作者会很自豪地想,他也做到了。10A.learned BgrewCtrapped DfloatedD解析:当作者在如同无边无际的大海一样的空中飞翔时,作者开始思考。这里用float表示飞翔。11A.nearby BoutsideCbelow DbehindC解析:根据上一句可知,当在空中飞翔时,作者开始思考地面上人类的多样性和复杂性。12A.provided BcarriedCgreeted DdelightedB解析:根据语境可知, 这里指每辆载有行人的汽车。13A.wished BtriedCplanned DpromisedA

    34、解析:根据语境可知, 作者想知道是否这些人也希望像雄鹰一样飞翔。14A.jobs BhobbiesChabits DdreamsD解析:根据下文可知,作者觉得每个人都会有自己的梦想和抱负。15A.unique BseriousCsensitive DgenerousA解析:根据上文及语境可知是这些梦想与抱负让我们变得独特。16A.nervous BfortunateCsmart DtoughB解析:根据语境可知,作者感到自己尤其幸运可以实现自己的梦想。17A.if BbutCor DandD解析:做自己喜欢做的事情,然后你就会感到开心。18A.however BotherwiseCtheref

    35、ore DbesidesA解析:根据本段内容可知这里表示转折,虽然这是一条普通建议,但作者还是把它记在了心里。19A.worry BthinkCcare DargueC解析:根据语境及上下文可知,作者不在乎能赚多少钱。20A.suggestions BlessonsCinstructions DbenefitsD解析:根据how much money I make可知,这里指的是“利益,好处”。作者既不在乎赚多少钱,也不在乎能得到些什么好处。 短文改错Dear Jeremy and Alice,Although weve been delighted to have you as neighb

    36、ors, were hoping to settle something that bothers to us. In a word, your dogCleo.Weve called several time about Cleos early morning barking. It is difficult to understanding why she barks every minute shes outside. The early morning barking have been disturbing as we are often up all night with the

    37、baby. Beside, Cleo tends to bark a average of six hours a day. This morning she starts barking even before 5 oclock. That is too much for us, considering how closely our houses are.We appreciate our apologies and goodwill, but we hope that you can figure a good way of settling the matter.Sincerely,L

    38、i Hua答案:Dear Jeremy and Alice,Although weve been delighted to have you as neighbors, were hoping to settle something that bothers us. In a word, your dogCleo.Weve called several about Cleos early morning barking. It is difficult to why she barks every minute shes outside. The early morning barking b

    39、een disturbing as we are often up all night with the baby. , Cleo tends to bark average of six hours a day. This morning she barking even before 5 oclock. That is too much for us, considering how our houses are.We appreciate apologies and goodwill, but we hope that you can figure ,out) a good way of

    40、 settling the matter.Sincerely,Li HuaB卷 阅读理解ANo matter what your advertising medium is, you should always make your message easy to be understood by making it personal.Suppose you are in real estate(房地产). You are running an ad for a neighborhood. Tell your readers the benefits of living there as if

    41、you are having a onetoone conversation. For example, your ad can read, “You wont have to mow(修剪) the lawn ever again! All of our properties are right on the beach. A breathtaking view without a grassy yard makes Grand Island the place youll want to call home. Its your dream house.” Limit commas in y

    42、our ad. Commas everywhere really distract readers attention. Your message gets lost because your readers are trying to understand your long sentences. Keep your sentences short enough.You probably have learned in elementary school that you cant use “and”, “but” or “because” to start a sentence. Your

    43、 teachers lied to you. Its perfectly all right to use them to begin a sentence in an ad. You were taught that because your teacher didnt want you to make an incomplete sentence by starting it with“and”, “but” or “because”. However, remember that it is advertising so anything goes! Relax and pretend

    44、you are talking to a friend. One way to make it easier is to just forget it. Thats right. Forget that you are writing an ad, your company needs this ad to be successful and so on. Throw out all the pressures and sit down with your computer or pen. Now, write a letter to a friend. Tell your friend ab

    45、out your product. When you are finished, you will have a lot of material you can use in your ad. It is a great mental trick that can help you a lot.【解题导语】本文通过举例子说明了制作广告时, 应该注意使广告容易被人们理解。1What is the authors attitude towards the ad in the second paragraph? AIt is complete and complicated. BIt is like

    46、 talking to a friend.CIt is breathtaking.DIt is formal.B解析:推理判断题。根据文中第二段的Tell your readers the benefits of living there as if you are having a onetoone conversation.可知, 作者认为广告词应该和朋友进行交谈时的语言那样,让人觉得亲切并且容易理解。2According to the passage, which of the following is NOT the authors opinion? ARelax when writi

    47、ng an ad.BWrite an ad in a formal way.CLong sentences are not welcome.DYou can start a sentence with “and” in advertising.B解析:细节理解题。根据文中第三段的Keep your sentences short enough.和第四段的Its perfectly all right to use them to begin a sentence in an ad.以及第五段的Relax and pretend you are talking to a friend.可以排除A

    48、、C、D项。3What does the author think of the elementary teachers“lie” that is used in an ad? AIts stupid.BIts unusual.CIts reasonable. DIts unbelievable.C解析:推理判断题。根据文中第四段的You were taught that because your teacher didnt want you to make an incomplete sentence by starting it with “and”, “but” or “because”

    49、可知, 作者认为老师们这样做是合理的。4In the authors opinion, a good ad should be Afunny BdescriptiveCinformative DunderstandableD解析:推理判断题。根据第一段内容可知, 在作者看来, 一则好的广告应该易于理解。BYellowstone National Park became Americas first national park in 1872.The National Park Service was formed 44 years later.Yellowstone, which is mos

    50、tly in the state of Wyoming, is considered as a great example of the National Park System.Humans have been present in Yellowstone for more than 11,000 years.The first organized exploration of the area which lies close to the Continental Divide of North America took place in 1870.Those first organize

    51、d explorers must have seen right away how special the land was.Yellowstone contains beautiful mountains, deep canyons, lakes and rivers.The name Yellowstone comes from the river running through the area.At first known as Rock Yellow River, later it became known as the Yellowstone River.Yellowstone i

    52、s home to many different species of plants.However, the park is most special because of what lies underneath it.It sits on top of an ancient super volcano.And it remains an active volcano.It is believed that the last time the volcano erupted was a half million years ago.The area has had three major

    53、eruptions in the last three million years.Experts say it may erupt again in another 1,000 to 10,000 years.But each year, there are thousands of earthquakes at Yellowstone.Most are too wee to be felt by people visiting the park.Yellowstone is filled with the beauty of many hot water springs.Of all th

    54、e geothermal(地热的) places in the world, half are in Yellowstone.In places of geothermal activity, hot water and gases are trapped under the earths crust.In places like Yellowstone, they rush to the surface in the form of hot water and steam to form geysers(喷泉)There are more geysers and hot springs in

    55、 Yellowstone than anywhere else on the Earth.The most famous geyser is Old Faithful.It erupts about every hour or an hour and a half.The eruption can last from one and a half minutes up to 5 minutes.The amount of hot water it pours in that time can be as much as 31,000 liters or more.【解题导语】本文是一篇说明文,

    56、 主要介绍了美国黄石国家公园的历史渊源及独特景观。5Which shows the correct time order according to the passage?aExplorers organized the first exploration of Yellowstone.bThe National Park Service was formed.cThe park became the first national park in America.dHumans showed up in Yellowstone.Aa, d, b, cBa, b, c, dCd, a, c, b

    57、 Dd, a, b, cC解析:逻辑排序题。根据第一段和第二段的内容可知, a时间是1870年, b是1916年, c是1872年, d是11,000年前, 故可知答案。6Whats the meaning of the underlined word “wee” in Paragraph 3?ASmall. BStrange.CStrong. DSimilar.A解析:词义猜测题。根据第三段末尾的too.to be felt by people visiting the park可知, 多数地震都很弱, 参观公园的人是察觉不到的。7What do we know about the Old

    58、Faithful from the passage?AIt is the largest geyser in Yellowstone.BIt may erupt over twenty times every 24 hours.CIt can be easily affected by active volcanoes.DIt pours over 31,000 liters of hot water every minute.B解析:推理判断题。根据最后一段的It erupts.a half.可知它每小时或每1.5小时喷发一次, 可推测一天24小时可喷发16至24次,故有可能一天内喷发超过2

    59、0次。8What can be learned from the passage?AYellowstone lies in the state of Wyoming.BRock Yellow River is near the Yellowstone River.CYellowstone has the most famous plants in the world.DYellowstone National Park is successful in National Park System.D解析:推理判断题。根据第一段的Yellowstone, which is.National Par

    60、k System.可知,美国黄石国家公园是国家公园体系中的成功典范。 语法填空George Bernard Shaw, one of 1. greatest British dramatists after Shakespeare, was born on July 26, 1856 in Dublin, Ireland. His early life was not a happy one. His father always drank too much and his 2. (disappoint) mother found more pleasure in studying music

    61、 3. in her children. Shaw left school at fourteen and went to work in an office the next year. But after five years he decided to be a writer. He went to London in 1876, when he began to write 4. (serious). He published a study of the Norwegian dramatist Henrik Ibsen in 1891 and was determined 5. (c

    62、reate) plays.Shaw wrote more than fifty plays, hundreds of essays and reviews, and several books in his life, and 6. (award) the Nobel Prize for Literature in 1925. 7. (consider) to be one of his best plays, Pygmalion is a(n) 8. (adapt) of a classic Greek story and was made into a film in 1938. In t

    63、his play, readers can see 9. absurd class difference is when Professor Henry Higgins bets that he can change a common flower girl into a noble ladysimply by 10. (change) her speech and manners.1the解析:考查定冠词。形容词的最高级前面应用定冠词,故填the。2disappointed解析:考查形容词作定语的用法。设空处作定语修饰mother,表示“失望的”,故填disappointed。3than解析

    64、:考查连词。由more pleasure可知此处表示比较,故填than。4seriously解析:考查副词。设空处作状语修饰write,故填seriously。5to create解析:考查不定式作宾语的用法。be determined to do sth.意为“下定决心做某事”。6was awarded解析:考查时态和语态。Shaw与award之间是被动关系,且由in 1925可知,此处应用一般过去时,故填was awarded。7Considered解析:考查过去分词作状语的用法。设空处作状语,因consider与Pygmalion之间是逻辑上的动宾关系,故填Considered。8ada

    65、ptation解析:考查名词。设空处前面有不定冠词限定,故填adaptation。9how解析:考查宾语从句引导词。设空处引导宾语从句,且在从句中作状语(表程度),修饰absurd,故填how。10changing解析:考查动词ing形式作宾语的用法。设空处作介词by的宾语,故填changing。 短文改错Dear Editor,Im writing to tell you about a food poisoning accident.Several days ago, my neighbor ate a bag of food buying from the market.After th

    66、e meal, they had stomachaches and their faces turn pale.Lucky, one of their friends found the accident and immediately called an ambulance, which carried them quickly to a hospital.After several hours treatment they finally escaped of death.As some illegal businessmen are only interested in making p

    67、rofits to become rich quickly, we seldom care about the necessary safety measures or which happens to consumers.They must be have charged by law.Meanwhile, I do hope whole society can realize the important of food safety.答案:Dear Editor,Im writing to tell you about a food poisoning accident.Several d

    68、ays ago, my ate a bag of food from the market.After the meal, they had stomachaches and their faces pale., one of their friends found the accident and immediately called an ambulance, which carried them quickly to a hospital.After several hours treatment they finally escaped death.As some illegal businessmen are only interested in making profits to become rich quickly, seldom care about the necessary safety measures or happens to consumers.They must be charged by law.Meanwhile, I do hope whole society can realize the of food safety.

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019-2020学年北师大英语选修八新素养同步练习:UNIT 24 SOCIETY SECTION Ⅳ 知能演练 轻松闯关 WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-436005.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1