2019-2020学年同步人教版高中英语必修四培优新方案练习:UNIT 5 单元加餐练 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年同步人教版高中英语必修四培优新方案练习:UNIT 单元加餐练 WORD版含答案 2019 2020 学年 同步 人教版 高中英语 必修 四培优新 方案 练习 UNIT 单元 加餐
- 资源描述:
-
1、Unit 5 单元加餐练.阅读理解Millions of people pass through the gates of Disneys entertainment parks in California, Florida and Japan each year. What makes these places an almost universal attraction? What makes foreign kings and queens and other important people want to visit these Disney parks? Well, one rea
2、son is the way theyre treated once they get there. The people at Disney go out of their way to serve their “guests”, as they prefer to call them, and to see that they enjoy themselves.All new employees, from vice presidents to parttime workers, begin their employment by attending Disney University a
3、nd taking “Traditions ”. Here, they learn about the companys history, how it is managed, and why it is successful. They are shown how each department relates to the whole. All employees are shown how their part is important in making the park a success.After passing “Traditions ”, the employees go o
4、n to do more specialized training for their specific (具体的) jobs. No detail (细节) is missed. A simple job like taking tickets requires four eighthour days of training. When one ticket taker was asked why it took so much training for such a simple, ordinary job, he replied, “What happens if someone wan
5、ts to know where the restrooms are, when the parade starts or what bus to take back to the campgrounds? . We need to know the answers or where to get them quickly. Our constant aim is to help our guests enjoy the party.” Even Disneys managers get involved in the daily management of the park. Every y
6、ear, the managers leave their desks and business suits and put on special service clothes. For a full week, the bosses sell hot dogs or ice cream, take tickets or drive the monorail, and take up any of the 100 jobs that make the entertainment park come alive. The managers agree that this week helps
7、them to see the companys goals more clearly. All these efforts to serve the public well have made Walt Disney Productions famous. Disney is considered by many as the best mass service provider in America or the world. As one longtime business observer once said, “How Disney treats people, communicat
8、es with them, rewards them, is in my view the very reason for his fifty years of success . I have watched, very carefully and with great respect and admiration, the theory and practice of selling satisfaction and serving millions of people on a daily basis, successfully. It is what Disney does best.
9、” 语篇解读:文章主要讲述了迪斯尼乐园成功经营的秘诀。 1. The first day they come to Disney parks, all new employees _. Abegin by receiving onthejob training Bmust learn several jobs Cbegin as ticket takers Dhave already attended Disney University解析:选A细节理解题。由第二段中“All new employees . by attending Disney University and taking T
10、raditions ”可知,新员工先要进行岗前培训。2.Each year, managers wear special service clothes and work in the park to _. Aset a good example to employees Bremind themselves of their beginnings at Disney Cgain a better view of the companys objectivesDreplace employees on holiday解析:选C细节理解题。根据第四段最后一句可知此举旨在使管理层更好地了解他们的管
11、理目标是否达到。3Which is the following is NOT true according to the passage?ATourists learn the history of Disney in its entertainment parks.BDisney attracts people almost from all over the world.CParades are regularly held in Disneys entertainment parks.DDisneys managers are able to do almost all kinds of
12、 work in the Disney parks.解析:选A推理判断题。迪斯尼乐园以其众多的游乐项目吸引世界各地的游客;从副总裁到一般职员均受过专业培训,故均能胜任各项工作;游客在此可尽情玩耍,但没有提到在游乐中学习迪斯尼的历史。该题可以用排除法得到答案。4How long does it take to train employees for a simple job like taking tickets?AA week. BFour weeks.CThirtytwo hours. DEight hours.解析:选C数字计算题。根据第三段第三句中的“four eighthour day
13、s”可知C项正确。.阅读七选五Most friendships have their ups and downs. Learning how to apologize (道歉) to someone or respond to apologies actually improves your friendship!Its never too late to apologize.Probably no one will tell you the best time to apologize or how to do it. It is important to know that each si
14、tuation is different. _1_ When we have analyzed the situation, we care about it, and we have found a way to make up for it. Remember, its never too late.Care about your friends feelings and acknowledge (承认) your actions.You can tell your friend you want to listen to how they feel. _2_ Say something
15、like, “Im so sorry that I did . I know that must have felt bad. What I did/said was wrong.” Let them know that you understand how they feel, and that you also understand that what you did wasnt OK._3_Offer to take your friend on a picnic, or do something nice that will cheer them up. This can and sh
16、ould still come along with the words “Im sorry”. _4_If youre the one being apologized to, listen and be honest.If your friends apology seems honest, and it sounds like they really want to repair the friendship, you can accept the apology. _5_ You can thank them for their apology and ask them not to
17、do what they did in the future, or tell them how to make up for it.AMake up for what you did.BTake their experiences seriously.CWhen should we apologize to a friend?DHowever, you dont have to say “Its OK”EYour friend might not always accept your apology.FIts also important to directly apologize for
18、your actions.GThis is a good way to show them what youre willing to do to make up.语篇解读:本文是说明文。当你与朋友闹了别扭,需要道歉或回应道歉时,应注意哪些方面呢?1选C本空后面的“When we have analyzed the situation . make up for it”说明了道歉的时机,是对C项提出的问题所做的回答。2选F下文中的“Say something like, Im so sorry . was wrong.”是对F项中的directly apologize for your act
19、ions所做的举例说明。3选A本空需要填写一个小标题,由“Offer to take your friend on a picnic, or do something nice that will cheer them up”可知,本部分主要讲为朋友做些事情,让他们开心起来。这些做法是弥补友谊裂痕的方式。故A项作小标题能概括本部分内容。4选GG项中的This指代上文为朋友所做的事,而them指代朋友。且上文“Offer to take your friend . the words Im sorry”与G项在语意上形成关联,即这种做法能表明你愿意在弥补友谊裂痕这件事上做出努力。5选D上文“yo
20、u can accept the apology”与D项及下文“You can thank them . make up for it”形成转折关系,即面对道歉,可以接受;但有想法时也要诚实表达。.完形填空Tim, my sevenyearold son, is learning to play the drums. It is an _1_ that has always caught his attention _2_ he hears it played. Before I _3_ his first lessons, drums were all he wanted. At the a
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-436548.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
五年级数学下册第四单元分数的意义和性质整理与练习作业pdf无答案苏教版.pdf
