2019-2020学年同步人教版(新课改适用)高中英语必修二培优练习:UNIT 3 COMPUTERS 单元加餐练 WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年同步人教版新课改适用高中英语必修二培优练习:UNIT COMPUTERS 单元加餐练 WORD版含解析 2019 2020 学年 同步 人教版 新课 适用 高中英语 必修 二培优
- 资源描述:
-
1、Unit 3 单元加餐练.阅读理解The Internet can provide a wealth of educational resources for small children, if you know where to look. This article will offer some educational websites to small children. You may need to assist your children in navigating (导航) the pages until they understand where their favorite
2、 activities are.Enchanted LearningEnchanted learning is a great website for children, and I know several teachers who rely on it for materials for their classrooms. Most of the information is free, but for $20.00 per year, you can purchase a membership that allows you to have access to the site with
3、out the advertising. The pages here are great. There are colored pages and worksheets for toddlers (学步儿童) and schoolage children. They focus on learning language, science, animals, geography, astronomy, explorers, music, art and nursery rhymes.StarfallStarfall is another good educational website for
4、 small children. Teachers often use this website in classrooms. It emphasizes reading skills for early learners. The website is aimed at firstgradelevel learners, but it has tools that can help all children from preK to second grade. The website has reading activities, worksheets to download, and a
5、store where you can purchase educational materials for your children.Sesame Street WorkshopKids love Sesame Street, and it is always educational. This is one of the funniest websites online for children because it is very well animated and has great sound effects. The website has games and stories f
6、or small kids, and they can create letters at the post office and mail them to their favorite characters.Sprout OnlineSprout has features on its television network, which are just for children. There are games, colored pages, recipes, music, videos, sign language activities and exercise videos for c
7、hildren. There are also online activities based on Sprout television shows. These include Roary the Race Car, the Wiggles, the Mighty Jungle and many others.These are just a few of many educational websites for children. Small children love to use computers, so help them find some websites that cont
8、ain fun and learning at the same time.语篇解读:作者给父母介绍了几个教育网站,让孩子在快乐地玩耍的同时可以学习。1Whats the purpose of the author in writing this passage?ATo introduce some educational websites to parents for their kids.BTo let parents distinguish between good and bad websites.CTo attract the readers to download some use
9、ful information.DTo enrich young childrens spare time with some Internet games.解析:选A写作目的题。根据文章第一段中“This article will offer some educational websites to small children. You may need to assist your children in navigating (导航) the pages until they understand where their favorite activities are.”可知作者是想给
10、父母介绍一些教育网站。2Whats the difference between people who have memberships and those who dont?AWith a membership, you can get the information for free.BYou can download materials you want for free with a membership.CWith a membership, you can have access to the site without the ads.DYou can look through m
11、ore pages with a membership.解析:选C细节理解题。根据第二段“but for $20.00 per year, you can purchase a membership that allows you to have access to the site without the advertising”可知C项正确。3If you want to buy educational materials for your children, you should choose _.AEnchanted LearningBStarfallCSesame Street Wo
12、rkshop DSprout Online解析:选B细节理解题。根据第三段“The website has reading activities, worksheets to download, and a store where you can purchase educational materials for your children”可知如果想给孩子买学习材料,应该选择Starfall。4Why does the Sesame Street Workshop have more fun than others?ABecause it has games and stories for
13、 young kids.BBecause children can mail letters to their favorite characters.CBecause it is always educational, and children love it.DBecause it has great sound effects and animation.解析:选D细节理解题。根据第四段“This is one of the funniest websites online for children because it is very well animated and has gre
14、at sound effects”可知Sesame Street Workshop比其他的更有趣是因为它有很好的音响效果和动画。.阅读七选五Guidance for TeenagersThe teenage years can be hard, and it is normal to feel sad from time to time. But if these feelings dont go away or become so strong that you cant deal with them, you may be suffering from depression. _1_Try
15、 not to separate yourself from others.When youre depressed, you may not feel like seeing anybody or doing anything. But separating yourself from others makes depression worse. _2_ Spend time with friends, especially those who are active.Keep your body healthy.Physical activity can be as effective as
16、 medications for depression, so take part in sports, ride your bike or take a dance class. Any activity helps! _3_ As for food, make sure you are feeding your body with plenty of fruits, vegetables and whole grains.Avoid alcohol and drugs.You maybe try drinking or use drugs in an effort to escape fr
17、om your bad feelings, even if just for a short time. However, alcohol and drugs can only make you more depressed. _4_ You may even need special treatment for your problem._5_Stress can lead to depression. Talk to a teacher if exams or classes seem hard to deal with. If you have a health concern you
18、feel you cant talk to your parents about, see a doctor. If youre dealing with relationship, friendship or family problems, talk to an adult you trust.ATurn to your parents for help.BAsk for help if you are stressed.CEven a short walk can be helpful.DThe more exercise you do, the healthier you will b
19、e.EHelp can be found and you have more power than you think.FAs you get out into the world, you may find yourself feeling better.GDrinking and taking drugs will make you feel worse not better in the long run.答案:15EFCGB.完形填空Charlotte was in her late 50s when she developed cancer. The illness quickly
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-436571.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
河北省“五个一”名校联盟2021届高三上学期第一次联考政治试题 图片版含答案.pdf
