2019-2020学年同步外研版高中英语必修三培优新方案练习:MODULE 3 单元加餐练 WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
1 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年同步外研版高中英语必修三培优新方案练习:MODULE 单元加餐练 WORD版含答案 2019 2020 学年
- 资源描述:
-
1、Module 3 单元加餐练.阅读理解Heavy snow and low temperatures caused further damage across northern Europe on Monday stranding (滞留的) travelers, snarling (混乱的) traffic and shutting schools.More than 1,000 flights at Germanys main airports in Frankfurt, Munich and Berlin were canceled and many more delayed after
2、 up to 40 cm of fresh snow covering the country. Some 500 passengers slept at Frankfurt airport. Airlines advised passengers to take trains if possible.In the United Kingdom, British Airways said the severe weather continued to cause great damage to operations and further travel. Only one of two run
3、ways at London Heathrow, the worlds busiest international airport, was operating after the snowstorm. Other UK airports were open, but many flights were canceled, and many passengers spent a second night at an airport terminal (终点站). Northern France was also covered by heavy snow. Air travel was red
4、uced at Paris two main airports, with Orly airport shutting down.In Poland, hard hit by the cold weather, six people froze to death on Sunday night, raising the death toll to 114 in the last month. Heavy snow stopped Warsaw traffic again on Monday. Warsaw airport was open but was receiving far fewer
5、 passengers than usual because of flight cancellations in western Europe.语篇解读:在北欧,大雪和低温造成游客滞留、交通瘫痪和学校停课,文中重点介绍了德国、英国、法国和波兰的一些情况。1. How many countries are mentioned in the passage?A. Three.B. Four.C. Five. D. Six.解析:选B细节理解题。本文提到了四个国家,分别是:Germany (德国)、the UK (英国)、France (法国)和Poland (波兰)。2. Which of th
6、e following was NOT related to heavy snow and low temperatures?A. That more travelers stayed in the airport.B. That workers were on strike for better public traffic.C. That many schools had to stop having classes.D. That traffic didnt run as usual.解析:选B细节理解题。由第一段可知,大雪和低温造成了游客滞留、交通瘫痪和学校停课。故选B。3. The
7、underlined word “canceled” in the second paragraph means “ ”. A. continuedB. consideredC. stopped D. forgotten解析:选C词义猜测题。根据上下文可知,由于大雪和低温,机场的航班被取消了。cancel表示“取消”,所以选C。4. The worlds busiest international airport is .A. Berlin airportB. Paris airportC. Warsaw airportD. London Heathrow airport解析:选D细节理解题。
8、根据第三段第二句“Only one of two runways at London Heathrow, the worlds busiest international airport, was operating after the snowstorm.”可知。.阅读七选五How to cope with yesmenHave you ever had someone in your organization who was always agreeable? A type of person who always agrees with everyone else. 1 We have
9、most likely all met a yesman at one time or another. Yesmen are eager to please, but find it very difficult to voice their opinion. So what can you do as a leader to cope with (对付) them?Talk to them. The first step is an honest and objective conversation about their behavior. 2 Try to get them to se
10、e how they respond in these situations so they can start to see themselves objectively (客观地) as well. 3 Start with a recent time when they agreed with a decision, and ask for their opinion. Keep asking “why?” or “how come?” Acknowledge their views and let them know that the rest of the team is waiti
11、ng to hear what they say.Find out why they always agree. It may be they are just very agreeable people. 4 Identify the causes and work with them to reduce the external (外部的) barriers to having their voice heard.Tell them they need to disagree, constructively, when they have the next opportunity. Whe
12、n that time comes about, dont embarrass them by putting them on the spot. Instead, ask them what they think, avoid yes-no questions, and use “why” and “how come” questions to get their thoughts out there for the benefit of the team. Thank them for their ideas. 5 A. Ask what their opinions are.B. The
13、y should provide value to the organization.C. Or they feel like they will be saying something stupid.D. Even if all the ideas presented conflict with each other!E. Sometimes the persons do not realize that they agree with everything.F. Yesmen are a challenge in any organization that values individua
14、l contributions.G. This will build their confidence and allow them to continue doing what you have started in the future.语篇解读:本文讲述了如何和总爱同意别人的人打交道,这些人总是不能说出自己的想法。1. 选D根据上文“A type of person who always agrees with everyone else.”一种会同意任何人的人,D选项“Even if all the ideas presented conflict with each other!”即
15、使所有的观点都互相矛盾,符合,故选D。2. 选E根据下文“Try to get them to see how they respond in these situations so they can start to see themselves objectively (客观地) as well.”试看看他们对这些情况是什么反应,这样他们才会客观地看待自己,E选项“Sometimes the persons do not realize that they agree with everything”有时候他们没意识到他们对每件事都会同意,符合,故选E。3. 选A根据下文“Start wi
16、th a recent time when they agreed with a decision, and ask for their opinion.”从他们最近答应的一个决定开始,询问他们的意见,A选项“Ask what their opinions are.”询问他们的观点是什么,符合,故选A。4. 选C根据下文“Identify the causes and work with them to reduce the external (外部的) barriers to having their voice heard.”找到原因,帮助他们减少说出自己心声的外部障碍,C选项“Or th
17、ey feel like they will be saying something stupid.”或者他们感觉他们会说点愚蠢的事情,符合,故选C。5. 选G根据上文“Thank them for their ideas.”感谢他们的主意,G选项“This will build their confidence and allow them to continue doing what you have started in the future.”这会帮助他们建立信心,让他们在未来继续做已经开始的事情,符合,故选G。.完形填空From the time each of my childre
18、n started school, I packed their lunches. And in each lunch, I 1 a note. Often written on a napkin (餐巾), it might be a thank-you for a 2 moment, a reminder of something we were happily expecting, or a bit of 3 for the coming test or sporting event.In early grade school they 4 their notes. But as chi
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-436726.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
