2019-2020学年同步外研版高中英语必修三培优新方案练习:MODULE 4 课时跟踪检测(一) INTRODUCTION .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年同步外研版高中英语必修三培优新方案练习:MODULE 课时跟踪检测一 INTRODUCTION 2019 2020 学
- 资源描述:
-
1、Module 4 课时跟踪检测(一) Introduction & Reading Pre-reading阅读理解AIn the early morning on February 28,a sandstorm with strong winds caused a train to derail in Chinas far west. The accident killed four people and injured about 30.The 11car train had just left a station in Turpan in Xinjiang when it was hit.
2、“A strong sandstorm broke the window soon after the train left Turpan. Then it blew some of the cars off the rail,” a passenger said.The train had been running between the capital city of Urumqi and Aksu, in the west. Sandstorms happen a lot in that area. They are fed by the deserts of Xinjiang and
3、Inner Mongolia. Powerful winds blow the sands toward Beijing and the eastern cities each spring.A sandstorm is a common natural disaster. It usually happens in deserts. Strong winds blow a huge amount of sand into the air. Sandstorms are so strong that they can blow you 1 to 1.5 meters away from whe
4、re you were standing. Unlike some other disasters, sandstorms come with a warning. If you see the clouds with a dark brown color,that means there may be a sandstorm.Xinjiang is one of the areas where sandstorms happen most often, which results from a dry climate, vast desert and a strong wind. It is
5、 in northwestern China. Xinjiang has mountains on four sides. The Tianshan Mountains,which are in the middle, divide the land into two large basins (盆地). Both basins have deserts in their centers. They are the source of sandstorms. The passes and valleys (山谷) between the mountains are the places whe
6、re strong winds are likely to form.语篇解读:本文是一篇新闻报道,报道了发生在新疆的一场沙尘暴。1. The underlined word “derail” most probably means “ ”. A. come to an endB. crash into another trainC. come off the track D. catch fire 解析:选C词义猜测题。根据第三段第二句“Then it blew some of the cars off the rail .”可知,derail的意思是“脱轨”,故选C项。2. By sayi
7、ng the underlined sentence, the author may want to .A. warn us not to walk in sandstormsB. give us an example of a sandstormC. advise us to think of ways to reduce sandstormsD. tell us about the damage of sandstorms解析:选A句意理解题。本句句意:沙尘暴如此猛烈以至于它们可以把你吹离你原来所站的地方11.5米远。由此可见,沙尘暴的威力很大,在沙尘天气里最好不要出去。3. What i
8、s the main idea of the last but one paragraph?A. How a sandstorm happens.B. What a sandstorm is.C. Where a sandstorm happens.D. What causes a sandstorm.解析:选B段落大意题。通读倒数第二段可知,本段主要向我们介绍了沙尘暴通常在什么地方发生、它的风力和前兆,这些都是沙尘暴的基本特征,故选B项。4. According to the last paragraph, the following factors contribute to a sand
9、storm EXCEPT the .A. dry climateB. strong windC. sand source D. black cloud解析:选D推理判断题。最后一段讲述了新疆是最易发生沙尘暴的地区,主要因为气候干燥、有沙源、风力大,故A、B、C三项是引起沙尘暴的因素。BI really love my job because I enjoy working with small children and like the challenges and awards from the job. I also think my work is important. There wa
10、s a time when I thought I would never have that sort of career (职业). I wasnt an excellent student because I didnt do much schoolwork. In my final term I started thinking what I might do and found I didnt have much to offer. I just accepted that I wasnt the type to have a career.I then found myself a
11、 job, looking after two little girls. It wasnt too bad at first. But the problems began when I agreed to live in, so that I would be there if my boss had to go out for business in the evening. We agreed that if I had to work extra hours one week, shed give me time off the next. But unfortunately, it
12、 didnt often work out. I was getting extremely tired and fed up, because I had too many late nights and early mornings with the children.One Sunday, I was in the park with the children, and met Megan who used to go to school with me. I told her about my situation. She suggested that I should do a co
13、urse and get a qualification (资格证书) if I wanted to work with children. I didnt think I would be accepted because I didnt take many exams in school. She persuaded me to phone the local college and they were really helpful. My experience counted for a lot and I got on a part-time course. I had to leav
14、e my job with the family, and got work helping out at a kindergarten.Now Ive got a fulltime job there. I shall always be thankful to Megan. I wish I had known earlier that you could have a career, even if you arent top of the class at school.语篇解读:我不是学校里的好学生,但我也能找到自己的工作,有自己的职业生涯,我的工作就是照看孩子。5. What is
15、 the authors present job?A. Working part-time in a college. B. Taking care of children for a family.C. Helping children with their schoolwork. D. Looking after children at a kindergarten.解析:选D细节理解题。根据第一段“I really love my job because I enjoy working with small children and like the challenges and awa
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-436730.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2017高三语文一轮复习课件:第2部分专题9课案1 理解文言实词 .ppt
