2019-2020学年同步译林版英语必修一新教材课时分层作业6 SECTION Ⅳ WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年同步译林版英语必修一新教材课时分层作业6SECTION WORD版含解析 2019 2020 学年 同步 译林
- 资源描述:
-
1、课时分层作业(六)Section 语言知识练习固基础 .单句语法填空1Weve had a very positive response (respond) to the idea.2Whichever(which) day you come,well be pleased to meet you.3Lucy could not account for her being late for the meeting.4The present situation is very complex,so I think it will take me some time to figure (figu
2、re) out its reality.5People are grateful because their food is gathered(gather) for the winter and the agricultural work is over.6Christie looked relaxed and calm as he faced the press.7She leant forward eagerly(eager) to listen to him.8My boss is always on my back about my work.9She graduated(gradu
3、ate) from Cambridge with a degree in law.10Water is forced through these pipes(pipe) at high pressure.单句改错 (每小题仅有1处错误)1To save money,you may open an current account at a bank.ana2All the children were gathered round the old man to listen to his stories.去掉were3I figure what the famous writer will not
4、 go to attend the ceremony.whatthat或去掉what4I wrote a letter to him,but he didnt respond me.respond后加to5He reached cross the table and took my hand.crossacross.完成句子1Toms careless driving accounted for the accident汤姆的粗心驾驶引起了这场事故。2It is difficult to figure out what conclusion will be drawn in the meeti
5、ng.很难弄明白这次会议将要得出什么结论。3They drew the boat out of the water on to the beach. 他们把船从水里拖到海滩上。4Whichever and whatever you like,there is a theme park for you!无论你喜欢哪一个,不管你喜欢什么,都会有一个适合你的主题公园!5My success depends on my friend helping me. 我的成功是依靠我的朋友帮助我。高考语篇练习提能力.阅读理解We arrived at the hospital to find Dad was v
6、ery weak,but his smile was as sure as ever.It was another attack of pneumonia(肺炎)My husband and I stayed with him for the weekend but had to return to our jobs on Monday.Local relatives would help Dad get home from the hospital and look after him.But I longed to be able to let him know that we cared
7、 too,even when we werent with him.Then I remembered a family tradition when our children were small.When leaving their grandparents home after a visit,each child would write a love note to their grandparents.They hid notes in the cereal(麦片)box,under a hairbrush,next to the phone or even in the micro
8、wave oven(微波炉)For days,their grandparents would smile as they discovered these signs of our love.So as I tidied Dads kitchen and made up a bed for him downstairs in the living room,I wrote some notes.Some were practical,“Dad,I put the food in the fridge so it wouldnt spoil.”Some expressed my love,“D
9、ad,I hope you will sleep well in your new bed.”Most notes were downstairs where he would stay for several weeks until he recovered strength,but one note I hid upstairs under his pillow,“Dad,if you have found this note,you must be feeling better.We are so glad!”Just like his medicines strengthened hi
10、m physically,these“emotional vitamins”would improve his spiritual(精神上的)health.Several weeks later,in one of our regular phone calls,I asked Dad how he was doing.He said,“Pretty good.I just found your note under my pillow upstairs!”【语篇解读】 本文是一篇记叙文,作者通过留言条表达对父亲的爱。1We can infer from the text that the a
11、uthors father Agot home from hospital aloneBlived with his relativesCasked her to return to workDhad suffered from the same illness beforeD推理判断题。从第一段第二句“It was another attack of pneumonia(肺炎)”可推知,作者的父亲肺炎又发作了,因此D项正确。2The children hid notes in their grandparents home in order to Afollow a family tradi
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-436817.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
