2019-2020学年同步译林版高中英语必修二培优新方案练习:UNIT 2 WISH YOU WERE HERE 课时跟踪检测(二) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
4 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年同步译林版高中英语必修二培优新方案练习:UNIT WISH YOU WERE HERE 课时跟踪检测二 WORD版含解析 2019 2020 学年 同步 译林版 高中英语 必修
- 资源描述:
-
1、课时跟踪检测(二) Word power, Grammar and usage & Task.单句语法填空1No sooner had we set off/out for the construction site than we got caught in a heavy rain.2He was about to tell me the secret when someone patted him on the shoulder.3The Chinese people are willing to work together with people from around the wor
2、ld to_explore (explore) space in peaceful ways.4As the dark clouds disappeared, the moon gradually came into view.5Jim is really good for nothing, and hes always behind schedule for his work.6If we can get over our present difficulties, then everything should be all right.7They were buried (bury) in
3、 preparing for the exhibit of their new products, so they couldnt have spared any time to help you.8In order to stop the children from swimming in the sea, he keeps them staying (stay) at home all day.9. As is reported in the newspaper, talks between the two countries are making progress.10I think i
4、t is quite possible for us to reach the railway station before the train leaves.完成句子1Do_you_remember_having_seen (你还记得见过) such a man in the park?2We should often open windows to_keep_the_air_in_the_room_fresh (以保持房间里的空气清新)3We had better take a map with us in_case_we_lose_our_way (以防我们迷路)4You are sup
5、posed to look through as_many_books_as_possible (尽可能多的书)5If you dont feel like going shopping with me, you may_as_well_watch_TV (不妨看看电视) at home.阅读理解AIf you choose a hot tourist spot for your holiday, you are likely to be drowned by a great number of tourists, noise and long lines.At this point you
6、might wonder why you ever left home.Here are some tips to deal with crowds and avoid the trouble that might ruin your trip.Book Tickets in AdvanceBuy tickets online before you leave home, and skip the crowds and endless lines at your destination (目的地)Smart travelers can avoid the queue when visiting
7、 abroad with online ticket sales.Talk to PeopleYou can ask the travel agency and the hotel for help.Ask questions, get maps, ask about taxis, restaurants and the sites you wish to visit.These people are experts and can save you lots of time trying to find things out for yourself.Sign Up for Special
8、ToursIf there are any special events or tours being offered for your vacation, buy them in advance.Firstly they are usually cheaper bought in advance and secondly it makes sure you get booked in before they are sold out.Visit During the WeekdaysWe all know that most sites and events are less crowded
9、 during the weekdays than on weekends when people are off work and the kids are out of school.Flights are also usually cheaper on weekdays than on weekends.Watch the WeatherMother_nature always controls what we do especially for outdoor activities.Check the weather forecasts and plan your indoor and
10、 outdoor activities according to the weather ahead of time.语篇解读:本文是一篇说明文,介绍了一些旅游时避免麻烦的小技巧。1How do you feel when you are drowned by a lot of tourists?AHappy.BExcited.CCool. DUpset.解析:选D推理判断题。根据第一段最后两句“At this point you might wonder why you ever left home.Here are some tips to deal with crowds and avo
11、id the trouble that might ruin your trip.”可知,被很多游客淹没时,我们会感到烦恼。故选D。2Which of the following is NOT mentioned (提及) in the passage?ABook Tickets in Advance.BSign Up for Special Tours.CTalk to People.DVisit During the Weekends.解析:选D细节理解题。根据小标题Book Tickets in Advance/Talk to People/Sign Up for Special Tou
12、rs/Visit During the Weekdays可知A、B、C三项在文中提到了,D项中Weekends应为Weekdays,故选D。3What does “Mother nature” in the last paragraph refer to?AMother. BTime.CWeather. DTourist spot.解析:选C词义猜测题。根据Watch the Weather中“Mother nature always controls what we do especially for outdoor activities.”可知,该画线词意思是“天气”,故选C。 4The
13、text probably comes from _.Aa news report Ba travel guideCa science fiction Da book review解析:选B文章出处题。根据第一段最后一句“Here are some tips to deal with crowds and avoid the trouble that might ruin your trip.”可知,这篇文章很可能来自旅游指南。故选B。BOn a hill 600 feet above the surrounding land, we watch the lines of rain move
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-436829.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
山东省日照市第一中学2021届高三数学上学期10月阶段性监测试题PDF.pdf
