2019-2020学年同步译林版高中英语必修四培优新方案练习:UNIT 3 单元质量检测(三) WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
6 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年同步译林版高中英语必修四培优新方案练习:UNIT 单元质量检测三 WORD版含答案 2019 2020 学年 同步 译林版 高中英语 必修 四培优新 方案 练习 UNIT 单元
- 资源描述:
-
1、Unit 3元质量检测(三) .阅读理解(共15小题;每小题2分,满分30分)阅读下列短文,从每题所给的A、B、C和D四个选项中,选出最佳选项。AAjarn Recruitment, a new and successful educational organization, mainly provides teaching jobs for people with teaching experience as well as exam preparation courses for teenagers and adults.We are now looking for:2 English s
2、peakers for parttime conversational teaching from Tuesday to Thursday at a primary school, which is only 5 minutes walk away from the Downtown Square.Teaching is from 3 pm to 5 pm.The hourly fee is 400 Thailand bahts (泰国铢)2 fulltime English speakers for a conversational English program at a governme
3、ntal school near Sao Ching Cha in Phra Nakhon district.The monthly pay starts at 28,000 Thailand bahts and up depending on your performance in your work.You must:have the ability to lead and encourage your studentshave at least 1 year of teaching experience for the fulltime positionhave the ability
4、to adapt (适应) yourself to the new living environment in a developing countrybe a native speaker of English, holding a passport from Australia, New Zealand or AmericaIf interested, please send the required information to ajarn .your resume (简历)your teaching certificates (证书)your own photo and the pho
5、to of your passportWe will get in touch with you through emails only.Since we have a great number of candidates (申请人), we dont have much time to go through your resume carefully.So we only offer the chance of an interview to those candidates with a short and brief list.TEL:021087217.语篇解读:本文是应用文。Ajar
6、n招聘中心需要招聘兼职英语教师和全职英语教师。1The main purpose of the passage is to_.Aadvertise four job offersBencourage students to study abroadCprovide exam preparation coursesDintroduce an educational organization解析:选A细节理解题。根据文章第一段的内容以及文中的“We are now looking for”的内容可知,本文是一个招聘机构的招聘广告,共有四个岗位,故答案选A。2Who is most likely t
7、o get the fulltime position?AA local English teacher in Thailand.BA university English teacher from England.CA graduate of an American teachers college.DAn experienced English teacher from Australia.解析:选D推理判断题。根据You must中的“have at least 1 year of teaching experience for the fulltime position”以及“hold
8、ing a passport from Australia, New Zealand or America”可知,来自澳大利亚的、有教学经验的英语教师最有可能得到全职工作,故答案选D。3If you want to get the chance of an interview, youd better_.Aleave your phone numberBintroduce yourself in detailCmake a brief selfintroductionDcall 021087217 as soon as possible解析:选C细节理解题。根据文章中的“So we only
9、offer the chances of an interview to those candidates with a short and brief list.”可知,因为求职的人很多,所以面试官很难有时间细细看所有求职者的具体信息,所以他们只向那些提交简短简历的求职人员提供面试机会,故答案选C。BSurfing the Internet for fun will make you a better employee, according to an Australian study.The University of Melbourne study shows that people w
10、ho use the Internet for their own reasons at work are about 9 percent more productive (富有成效的) than those who do not. Study author Brent Coker said, “Surfing the Internet at times helps increase an employees attention.”“People need to relax for a bit to get back their attention,” Coker said on the un
11、iversitys website. “Having a short break, such as a quick surfing of the Internet, helps the mind to rest itself, leading to a higher total Internet attention for a days work, and as a result, increases productivity,” he said.According to the study of 300 workers, 70 percent of people who use the In
12、ternet at work surf the Internet for their own reasons during office hours. Among the most popular surfing activities are searching for information about products, reading online news, playing online games and watching videos. “Firms spend a lot of money on software to block their employees from wat
13、ching videos, using social networking sites or shopping online,” said Coker. “Thats not always a good idea.”However, Coker said the study looked at people who surfed the Internet in moderation (适度), or were on the Internet for less than 20 percent of their total time in the office. “Those who spend
14、too much time surfing the Internet will have a lower productivity than those without.” he said.语篇解读:一项研究表明,员工上班时间适度使用网络可以提高生产效率。4What does the University of Melbourne study mainly show?APeople who surf the Internet are good employees.BNot everyone surfs the Internet for fun during office hours.CThe
15、Internet is becoming more and more important in peoples life. DSurfing the Internet for fun at times during office hours increases productivity.解析:选D细节理解题。根据第二段第一句可知在上班时间使用网络可以提高生产效率。5Which of the following is NOT mentioned in the passage as one of the most popular surfing activities?AWatching video
16、s.BReading online news.CReading online novels. DPlaying online games.解析:选C细节理解题。根据第四段第二句可知C项未提到。6The underlined word “block” in Paragraph 4 means “_”Astop BorganizeCprotect Dseparate解析:选A词义猜测题。文章讲到公司让员工上班期间上网并休息一下,有助于他们恢复注意力和提高生产效率。还提到有些公司是花钱来阻止其员工上网、在网上看录像、玩游戏等,但这总不是办法。block“阻止”。7What can we infer
17、from the last paragraph?AThose who never surf the Internet have the lowest productivity.BSpending too much time surfing the Internet reduces productivity.CMost people dont surf the Internet in moderation during office hours.DPeople should spend as little time as possible surfing the Internet.解析:选B推理
18、判断题。根据最后一段最后一句可知,如果一个人上班期间上网的时间过多的话,那么他的生产效率就会降低。CThe Internet is an amazing tool, especially for children looking to learn. But it also has a dark side. Parents have to ask themselves, “When is the right time to let my child go online?”This is a far bigger problem than it used to be. Now we live in
19、 a time when a family could have more than one computer. It is common for children to have their own computer or laptop. There are also phones and tablets (平板电脑) to think of.Parents do have difficulty in acting correctly. On the one hand it would be foolish to keep children from the Internet as they
20、 can learn a lot from it. But on the other hand, parents shouldnt let children do whatever they like on the Internet. The problem is that everybody is busy nowadays, and this is certainly true for parents. How many people with children have the time to sit down with their kids when they do their hom
21、ework online? Some do, but more are just not able to.So at what age should children be allowed to use the Internet? According to a survey, the average age at which parents said they were happy for independent (独立的) Internet use is a slightly surprising eight years old.As a nonparent, I do find it ha
22、rd to agree. I always believe that education, as ever, is the key to success. However, I think children as young as eight may face a lot of dangers when they use the Internet without parents being around. So I think schools and parents have a responsibility to teach children not only how to use the
23、Internet, but also how to do so safely.语篇解读:小孩子多大才能独自上网呢?一个调查显示大部分父母认为在小孩8岁时就可以了,但作者却并不这样认为。8In Para. 2 the author wants to show that todays children _.Acan easily go on the InternetBare big problems for their parentsCconsider computers normal thingsDrely more on computers than adults do解析:选A细节理解题。文
24、章第二段讲到现在的家庭中一般都有电脑,而且有些家庭不止拥有一台,此外还有手机、平板电脑等能够让孩子们接触网络的工具,由此可知本段主要想表明现在的孩子想要上网很容易。9What is the problem mentioned in Para. 3?AParents are too busy to take care of their kids.BMost children arent allowed to use the Internet.CThe Internet also provides harmful information for kids.DMost parents cant be
25、 around when their kids use the Internet.解析:选D细节理解题。根据文章第三段中的最后两句可知本段提出的问题是:多数父母在他们的孩子上网时不能陪在旁边。10The author considers the result of the survey _.Ainteresting BmeaninglessCunacceptable Duntrue解析:选C观点态度题。根据文章倒数第二段中的“.a slightly surprising eight years old”以及最后一段的第一句“As a nonparent, I do find it hard t
26、o agree”可知,家长认为孩子8岁就可以单独上网的调查结果对于作者来说是不能接受的。11What can be used as the best title for the passage?AWhy should children be allowed to use the Internet?BShould children be allowed to use the Internet alone?CHow should children use the Internet in their free time?DAt what age should children be allowed
27、to use the Internet?解析:选D标题归纳题。根据文章内容可知,本文主要讨论的是小孩子多大才能独自上网,由此可知D项作为文章标题最佳。DMany people in the UK have poor mathematical skills. Dr.Richard Pike, a member of the Royal Society of Chemistry, said that mathematics questions in entrance tests to British universities were much too simple.About two third
28、s of British universities now offer special courses in mathematics to new students. The courses are necessary because new students do not know enough mathematics when they leave high school. A university teacher said that there was a serious risk that there would not be enough scientists and enginee
29、rs coming out of British universities in the future.New university students are bad at mathematics. So are a lot of other people in Britain. A survey found that 7 million people in England were bad at mathematics. It is necessary to help people improve their math skills, which are important in lots
30、of ways. One problem is that many students do not want to study math because they think it is a difficult subject. They want to have high grades in their A levels. High A level grades are necessary in order to go to university. This is one reason why students do not choose to study mathematics at A
31、level. Sometimes schools also prefer students to study easier subjects instead of mathematics. A school will have a better reputation if more students pass A level exams.Another problem is that some educated people think mathematics is not important. They think it is not a creative subject. This way
32、 of thinking is very dangerous. When people do not understand mathematics, they are not able to make proper judgments about important questions. Nowadays, a lot of people use the Internet to find the answers to scientific questions. But they dont understand science, they cannot judge the value of th
33、e information which they find. People will become very ignorant if they dont study mathematics and science.语篇解读:很多英国人不擅长数学。作者认为英国人之所以不擅长数学是因为有些人认为数学太难,有些人认为数学不重要。12What is the text mainly about?AMathematics problems in the UK.BSimple exams for British students.CUnscientific course structure in the U
34、K.DProblems for British high school students.解析:选A主旨大意题。文章论述了英国学生数学不好,并分析了两点原因,所以A项正确。13Many universities in Britain offer math courses because _.Astudents hope to learn more about mathematic skillsBstudents parents want them to continue math studyCstudents do not learn enough mathematics in high sc
35、hoolDstudents are expected to become scientists or engineers解析:选C细节理解题。根据文章第二段的“The courses are necessary because new student do not know enough mathematics when they leave high school.”可知,他们在中学没有学习足够的数学。14We can learn from Paragraph 4 that _.Astudents think mathematics is not importantBschools ask
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-436837.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
