2019-2020学年外研版英语必修一练习:MODULE 4 SECTIONⅠ INTRODUCTION .doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年外研版英语必修一练习:MODULE SECTIONINTRODUCTION 2019 2020 学年 外研版 英语 必修 练
- 资源描述:
-
1、Module 4 A Social SurveyMy NeighbourhoodSectionIntroduction & Reading and Vocabulary.语境填词1We receive lots of tourists(旅游者)every year.2Seventy percent of the people who were surveyed(调查)suffered from this disease.3She seemed pretty(非常)satisfied with the result.4The seaside is very attractive(有吸引力的)to
2、 me.5The policeman approached(走近)the thief and caught him.6His idea sounds good.7I am starving,Mum.Id like to have lunch at once.8He was fortunate for being admitted by Beijing Foreign Studies University.9There is a sign saying “No parking here!”Please drive away.10Im sorry to bother you.Can you tel
3、l me what time it is now?.单句语法填空1I dont know how you put up with their constant quarrelling.2He followed the young lady all the way home,attracted(attract)by her charming smile.3Fortunately(fortunate),people are beginning to realize how seriously the environment is polluted now.4Christmas Day is app
4、roaching(approach)Have you got any presents from your parents?5Take a cigarette,please.No,thanks.Its three years since I smoked.6A new approach to teaching languages is being used in our school,which is very helpful to the students.7Im very sorry to have_bothered(bother)you with so many questions ab
5、out how to learn English.8This is the first time we have_seen(see)a film in the cinema together as a family.9As most of their houses were badly damaged after the earthquake,many people had to be put up in a stadium.10The idea of controlling PM2.5 sounds(sound)good,but can it work next year?.阅读理解When
6、 the telephone rings late at night,most women guess it must be one of only four or five people calling.A sister?Maybe.An emergency?Possibly.A mother?Probably not at that time of night.Much more probably it is a close female friend calling to tell you that she has split up with her boyfriend again or
7、 perhaps simply that a good movie has just started on TV.At a time when families are spread far and wide and marriages often end in divorce,friendships are becoming more and more important.Erika,a 32yearold lawyer,is strengthened by her tenyear friendship with her married friend Jane.“I was very sic
8、k one night,so I called Jane at about 3:00 am.to talk about it,” she says.“She was very supportive and even came over to take me to the doctors the next morning.”As American TV shows like Friends,which follows the lives of a very close group of young friends,have become more popular,many of us are b
9、eginning to see the value of such friendships.TV shows like this tell us that our romantic relationships may not last,but we need to keep in touch with our close friends if we want to survive.A TV show called Real Women is about the lives and relationships of five former school friends.In this show,
10、family,husbands,and work are all less important than friendships.One of its actresses says the show reflects her own experience.“Friendship is about commitment.I dont see some of my friends for ages but when we get together,it is as if time hasnt passed.”This is true of Erika and Janes friendship.Wi
11、th Erikas family 200 miles away,it is Jane who keeps a spare set of keys to Erikas apartment and waters her plants whenever she is away.“Having Jane around gives me a certain amount of freedom.It is not the kind of thing that you could ask anyone to do,but she knows I would do the same for her.” Eri
12、ka feels that because she no longer sees her family every day,she now enjoys a closer relationship with her best friend.Jane,who may move to a different city soon,is worried about leaving such a support system of friends.“My friends have more to do with my life than my parents and,therefore,I dont h
13、ave to spend a lot of time explaining things to them.Friends are more up to date with what is happening.”文章大意本文是一篇夹叙夹议文。讲述了友谊的重要性,告诉我们“远亲不如近邻”的道理。1According to the passage,a latenight phone call for most women is probably from _Aa friendBa relativeCa stranger Da doctor解析:细节理解题。由第一段中“Much more probab
14、ly it is a close female friend calling to tell you that she has split up with her boyfriend again or perhaps simply that a good movie has just started on TV.”可知,更可能是一位亲密的女性朋友打电话告诉你,她又和男朋友分手了,或者仅仅是一部好电影刚刚在电视上上演。所以深夜的电话最有可能来自一个朋友。答案:A2TV shows like Friends tell us that _Amarriages with friends often e
15、nd up in failureBfamilies and work are as important as friendsCclose friends help us face problems in lifeDfriendship fades(消退)as time goes by解析:推理判断题。由第三段中“TV shows like this tell us that our romantic relationships may not last,but we need to keep in touch with our close friends if we want to survi
16、ve.”可知,像这样的电视节目告诉我们,我们的浪漫关系可能不会持久,但如果我们想生存下去,我们需要与我们亲密的朋友保持联系。所以判断出TV shows like Friends告诉我们亲密的朋友帮助我们一同面对生活中的困难。答案:C3Which of the statements will the author probably agree with?AA near friend is more helpful than a faraway relative.BBoth marriage and friendship demand commitment.CHowever far away we
17、re,parents worry about us.DLong distance makes the hearts closer.解析:推理判断题。纵观全文,特别是文章最后一句“My friends have more to do with my life than my parents and,therefore,I dont have to spend a lot of time explaining things to them.Friends are more up to date with what is happening.”可知,我的朋友比我的父母更关心我的生活,因此,我不必花很
18、多时间向他们解释什么。朋友对正在发生的事情更熟悉。所以作者认为朋友比亲人/亲属更重要,故判断出作者可能同意“远亲不如近邻”这种说法。答案:A.完形填空My twin sister and I have always been home schooled,rather than sent to school.And its wonderful and has changed me greatly.I cant imagine what my _1_ would have been like if I wasnt.When I was younger,we mostly _2_ from my p
19、arents and textbooks,but now we do most work on the computer,_3_ my parents still help us when we feel _4_ about what we learn.Theres a large community of homeschoolers in my town,and they have frequent _5_ so that we can talk and play together happily and become more _6_In addition,we have a homesc
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-436876.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
