分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 7

类型2019-2020学年外研版英语必修三同步练习:MODULE 4 SANDSTORMS IN ASIA 3 SECTION Ⅲ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:436885
  • 上传时间:2025-12-02
  • 格式:DOC
  • 页数:7
  • 大小:126KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019-2020学年外研版英语必修三同步练习:MODULE SANDSTORMS IN ASIA SECTION 知能演练轻松闯关 WORD版含答案 2019 2020 学年 外研版 英语 必修
    资源描述:

    1、 品句填词1Some parents complained(抱怨) that their children are busy with heavy homework.2She hasnt been seen for days and we are concerned(担心) for her safety.3An unhappy home environment(环境) can affect a childs behavior.4The shady trees provide protection(保护) against the burning rays of the sun.5We shoul

    2、d pay more attention to the pollution of the atmosphere(大气)6The major(主要的) problem we face is that we have no money now.7There wasnt enough evidence(证据) to prove him guilty.8We have a(n) urgent(紧急的) need for help. We are running out of food. 单句改错1Have you got any particular plans for the coming holi

    3、day?Yes, if is possible, Im going to travel abroad.去掉is2What about going out for a walk after supper?I couldnt agree much. Shall we ask Betty to go with us?muchmore3As far as I am concerning, what he said is not true at all.concerningconcerned4He didnt like the meal so he complained the manager of t

    4、he plained后加to5What is the most frightened experience youve had?frightenedfrightening 课文语篇改错Some countries are better than others in looking after the environment. In Europe, Germany and the northern European countries work very hard to improve an environment. People in countries such as Germany put

    5、 their garbages into different bagspaper in one bag, plastic in other bag, etc.The garbage is then taken away and, if possible, recycles. There are laws that do not allow people to burn too many coal.In the 1970s, as people learnt more environmental problems, the “Green” movement began and soon was

    6、spread all over Europe. The “Green” movement tries to get governments to think serious about the environment and however to look after it.答案:Some countries are better than others looking after the environment. In Europe, Germany and the northern European countries work very hard to improve environme

    7、nt. People in countries such as Germany put their into different bagspaper in one bag, plastic in bag, etc.The garbage is then taken away and, if possible, .There are laws that do not allow people to burn too coal.In the 1970s, as people learnt more environmental problems, the “Green” movement began

    8、 and soon spread all over Europe. The “Green” movement tries to get governments to think about the environment and to look after it. 单句语法填空1Concerned(concern) about Lucy, the teacher called her parents to find out why she was so often absent from class.2He did nothing but complain(complaint) to me a

    9、bout the food and the service of the restaurant.3(2019大连二十四中高一月考)The conference has been held to discuss the effects of tourism on the wildlife in the area.4The projects aim is to clean up polluted(pollute) areas in the world.5It sounds like something is wrong with the cars engine. If so,_wed better

    10、 take it to the garage(汽修厂) immediately.6Did you take in the speech the visiting scholar made yesterday?Not really. He spoke with an Australian accent(口音) and a bit too fast for me.7There is no greater (great) love than that given by parents in the world.8Often I look through the newspaper before my

    11、 breakfast. What about you, Tom?9Remember to bring clothes that provide protection(protect) against the wind and rain.10The situation is so urgent(urge) that we must find an effective way to solve the problem right now. 阅读理解Cities are likely to be affected by overheating, thanks to something called

    12、the urban heat island effect. Cities tend to be short of trees, which provide shade, and they are covered with black pavement, which absorbs heat from the sun. Think of how it feels to wear a dark shirt versus a white shirt on a sunny day. A black shirt absorbs light, heating you up. But a white shi

    13、rt reflects light, keeping you cool.The average temperature in a city of a million or more people can be more than 5 degrees F hotter than surrounding areas. That extra 5 degrees can turn a hot day from uncomfortable to deadly. As temperatures rise, cities will be an especially dangerous place to be

    14、 during a heat wave. To protect public health, city officials are going to make the city cooler. As part of that effort, Los Angeles is coating its roads in CoolSeal, a gray paint that keeps streets and parking lots 10 degrees cooler than black asphalt(沥青). It will help Angelinos save money during t

    15、he summer, when air conditioning sends power bills soaring. And it will save lives by lowering temperatures and improving air quality. Hot weather worsens air pollution by turning car exhaust into smog, which can make life miserable for people with asthma(哮喘) and other breathing problems. Of course,

    16、 LA will have to do more than paint over a few streets to cool off the city. Angelinos will also need to plant more trees and apply white paint to rooftopsat least those not already covered in solar panels. While LA is a pioneer of reflective streets, other cities, like New York, are already experim

    17、enting with reflective roofs or, like Melbourne, lowering the temperature by planting trees. LA is hardly alone in its effort to stay cool.“This is an urgent challenge, and its much bigger than one person,”said Mayor Garcetti in a recent statement. “Climate change is a fact of life that people in Lo

    18、s Angeles and cities around the world live with every day.”【解题导语】文章主要提出了热岛效应这个概念,然后说明热岛效应带来的危害。1Which of the following contributes to the urban heat island effect? APlanting more trees in the streets. BCovering the streets with white paint. CApplying reflective paint on rooftops. DFurnishing every h

    19、ouse with air conditioners. D解析:推理判断题。根据文章第一段的内容以及倒数第二段第二句 Angelinos will also need to plant more trees and apply white paint to rooftops 可知,多植树,把道路刷成白色,以及给屋顶粉刷具有反射性的颜料,这些都是缓解热岛效应的措施,因此A、B和C项均不符合题意。D项意为“给每座房子装空调”,会加重热岛效应, 符合题意。2What should the city officials emphasize during hot summer? AHow to make

    20、 the city cooler. BWhere to wear a white shirt. CWhy to coat the roads with black paint. DWhen to cut off the electricity supply. A解析:细节理解题。根据文章第二段内容可知,热岛效应导致市区的温度比郊区高五度,而这会给人们的健康带来致命的危险,因此政府人员在炎热夏季的主要任务就是让城市的温度降下来,因此A项符合题意。3What benefit can people gain from the use of CoolSeal? AIncreasing the indo

    21、or activities. BPromoting the sale of air conditioners. CMaking life easier and more comfortable. DReducing the number of cold days. C解析:根据文章第三段第一句 As part of that effort, Los Angeles is coating its roads in CoolSeal, a gray paint that keeps streets and parking lots 10 degrees cooler than black asph

    22、alt(沥青)和第三句 And it will save lives by lowering temperatures and improving air quality. 可知, 把洛杉矶的马路涂上一层冷却面, 即一种灰色的油漆, 可以降低温度并改善空气质量。从而使人们的生活更加轻松舒适。故选C。4Whats the main idea of the passage? ALA adopted many approaches to fight against the heat. BLA calls on people to fight against global warming. CMore

    23、 and more countries begin to plant trees in the streets. DLA is painting its streets white to keep the city cool. D解析:主旨大意题。文章主要提出了热岛效应这个概念, 然后说明热岛效应带来的危害, 最后也是文章的中心内容, 介绍了洛杉矶为了降温给城市采取的措施把街道刷成白色, 因此D项符合题意。 完形填空Recently, my family and I visited Kaikoura, a coastal town in New Zealand. The first eveni

    24、ng it seemed a _1_place, but the next day I remembered what Id_2_about it in a magazinethat it was often_3_to see dolphins(海豚) and whales there!My family and I_4_on a gray, windy morning on a small boat. _5_, the sky turned blue ten minutes later. Soon we_6_the place where we were supposed to go swi

    25、mming. To my_7_, this was more than 40 km from land. I was quite_8_by this time, and wondered why we came all the way out there, when_9_someone shouted “Dolphins!”All I could_10_were fins(鱼鳍) everywherethere were about one hundred dolphins, all_11_towards our boat! Many of them were jumping around i

    26、n the water_12_they were asking us to come and play. I_13_my snorkel(潜水通气管) and jumped into the sea. Then I tried to make _14_in the water to attract them. What made me_15_ was that they heard me and came to swim around me. Amazingly, a dolphin kept following me, but then changed his_16_and swam in

    27、another direction. It really made me realize how_17_these animals are.About an hour later, it was time for us to get back onto the_18_. I really enjoyed myself, but I was a little cold and_19_to leave the water. I noticed that everyone on board was smiling and I realized what a very_20_moment wed ha

    28、d.【解题导语】本文是一篇记叙文。作者主要讲述了自己和海豚一起游泳的经历。1A.busyBboringCsafeDgreatB解析:由下文的see dolphins(海豚) and whales there可知,这里是说:第一天晚上这里看起来是一个“无聊的(boring)”地方。2A.readBsungCtaughtDdrawnA解析:由该空后的in a magazine可知,“我”想起了在一本杂志中所“读(read)”到的。3A.impoliteBterribleCdifficultDpossibleD解析:由下文作者讲述自己和海豚一起游泳的经历可知,这里是说:在那里经常“有可能(possi

    29、ble)”看到海豚和鲸鱼。4A.gave upBturned backCset offDdressed upC解析:由下文相关内容可知,作者和家人一起“出发(set off)”去看海豚了。5A.BesidesBHoweverCOn the wholeDIn other wordsB解析:由该空前的a gray, windy morning和空后的the sky turned blue ten minutes later可知,这里是转折关系,故填However。6A.reachedBleftCcrossedDmissedA解析:由该空后的where we were supposed to go

    30、swimming可知,我们要在这里游泳,所以这里是说:我们“到达(reached)”了这个地方。7A.joyBregretCshameDsurpriseD解析:由该空后的this was more than 40 km from land可知,我们要游泳的地方离岸边有40多公里远,这让“我”感到十分“惊讶(surprise)”。8A.shyBwetCcoldDhungryC解析:由上文的windy morning可知,这时“我”感到很“冷(cold)”。下文的I was a little cold也是提示。9A.secretlyBsuddenlyCcertainlyDnaturallyB解析:

    31、由该空前的I.wondered why和空后的someone shouted “Dolphins!”可知,正当“我”在想为什么我们要大老远跑到这里来的时候,“突然(suddenly)”有人喊:“海豚!”。10A.seeBhearCsmellDtouchA解析:由该空后的fins(鱼鳍)everywherethere were about one hundred dolphins可知,“我”“看见(see)”到处都是鱼鳍。11A.wavingBclimbingClookingDswimmingD解析:由该空前的dolphins可知,这里是说:海豚都朝着我们的船“游(swimming)”过来。12

    32、A.even ifBso thatCas ifDnow thatC解析:好多海豚在水中跳来跳去“好像(as if)”是在邀请我们一起来玩。13A.soldBput onClostDpicked offB解析:由下文中的jumped into the sea可知,“我”“戴上(put on)”潜水通气管,然后跳入了海里。14A.soundsBfacesCdecisionsDpromisesA解析:由下句中的they heard me可知,“我”试图通过发出“声音(sounds)”来吸引它们。15A.angryBrelaxedCworriedDexcitedD解析:由该空后的they heard

    33、me and came to swim around me可知,这让“我”十分“兴奋(excited)”。16A.lifeBfoodCmindDhabitC解析:由该空后的swam in another direction可知,这只海豚改变了主意,朝着另一个方向游走了。change ones mind表示“改变主意”。17A.lazyBdangerousCpowerfulDintelligentD解析:海豚听到作者发出的声音后,都游了过来,还有一只一直跟着作者, 这让作者觉得这些动物都非常“聪明(intelligent)”。18A.busBboatCtrainDtruckB解析:上文的a small boat是提示。19A.decidedBforgotCdisagreedDfailedA解析:由该空前的I was a little cold可知,“我”感到有些冷,所以“决定(decided)”从水中出来。20A.badBstrangeCspecialDquietC解析:作者认为和海豚一起游泳让他们度过了非常“特别的(special)”一刻。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019-2020学年外研版英语必修三同步练习:MODULE 4 SANDSTORMS IN ASIA 3 SECTION Ⅲ 知能演练轻松闯关 WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-436885.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1