2019-2020学年外研版高中英语必修三学练测精练:MODULE 1 EUROPE SECTION Ⅰ WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年外研版高中英语必修三学练测精练:MODULE EUROPE SECTION WORD版含答案 2019 2020 学年 外研
- 资源描述:
-
1、Module 1 EuropeSection Introduction & Reading and Vocabulary.阅读理解A(2018陕西师大附中期中考试)London is great.Its great. Rome and Paris are also fine places,but I knew as soon as we landed in London,this was the finest of the three.There are only two small things that I dont like about London.First of all, ever
2、yone speaks English here.I had so much fun in Rome and Paris.There I could speak in foreign languages.In a word,I made a lot of friends.But here everybody can understand me.I dont have any reason to start a conversation with a stranger.And speaking of restaurantsthat is the other problem with London
3、.The food here is not good at all!I havent had one good meal in the three days since we were here.Since you asked me to write to you about everything I learned on this trip,here is what Ive learned about London.The River Thames runs right through the center of the city.Someone once called the Thames
4、 “liquid history”It is a very good name.Dozens of armies have crossed it over the past few thousand years.One of the first was the army of Julius Caesar two thousand years ago.So far I have only had time to visit one neighborhood.It is called Bloomsbury.In fact there is a group of writers known as t
5、he Bloomsbury Group.It got its name because so many of them lived there.Virginia Woolf was one of them.I know how much you like her novels.Baker Street is also part of Bloomsbury.Do you remember who once lived on Baker Street?When I asked Bob this question,he answered,“A man who baked bread,right?”
6、Sherlock Holmes,of course,but I wont have time to find his address.Maybe you will when you come.【语篇解读】作者应朋友的要求,根据自己的所见所闻,描述了伦敦的一些情况。1We can learn from the first two paragraphs that _.Ait is more difficult to begin a conversation in English in London than in any other languagesBthe writer has made tr
7、ips to Italy and France before he came to EnglandCof all the meals the writer has had in Paris,no one he thinks is good enoughDthe writer hates to talk to strangers who can speak English解析:选B细节理解题。根据第一段中的“Rome and Paris are also fine places.of the three.”和第二段中的“I had so much fun in Rome and Paris.”可
8、知,作者到英国之前去过意大利和法国。2According to the passage,who once lived on Baker Street?AA man who baked bread.BSherlock Holmes.CA group of writers.DA friend of the writers.解析:选B细节理解题。根据最后一段中的“Sherlock Holmes,of course”可知,答案选B。3Where is the passage most probably taken from?AA letter.BA diary.CA guidebook.DA busi
9、ness report.解析:选A文章出处题。根据第三段中的“Since you asked me to write to you about everything I learned on this trip,here is what Ive learned about London.”可知,本文应选自一封信,故A项正确。BWhen I was a boy there were no smartphones.Computers were something you saw in Star Trek,and our television only got one clear channel.S
10、till,I was never bored.The fields,hills,and woodlands around my home were the perfect playground where adventures were only limited by my imagination.I can remember once hiking to a nearby lake and slowly walking around it.At the back of it I was amazed to find an old dirt road that I had never seen
11、 before.I immediately set out to travel along it.It was full of potholes (坑洼) and muddy tire tracks and deep woods bordered it on both sides,but exploring it still seemed like a fine adventure.I walked on and on for what seemed like hours.I was sure my guardian angel was whispering in my ear to turn
12、 around and head back home but I was stubborn and even a bit stupid,so I walked on.The dirt road gave way to a paved one.But there was still neither a car nor a house in sight.My legs were getting tired.I noticed that the sun was starting to go down.I didnt want to end up being trapped on this road
13、in the dark of night,but I was sure it would be dark before I could make my way back to the lake again.I gotcold feet.My heart was pounding and my legs were trembling.But I continued to walk on.I was almost in tears when I turned one last curve and saw something in the distance.It was my house that
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-437049.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
