分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 7

类型2019-2020学年外研版高中英语选修六同步课时作业:MODULE 3 INTERPERSONAL RELATIONSHIPS SECTION Ⅲ WORD版含答案.doc

  • 上传人:a****
  • 文档编号:437124
  • 上传时间:2025-12-02
  • 格式:DOC
  • 页数:7
  • 大小:42KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019-2020学年外研版高中英语选修六同步课时作业:MODULE INTERPERSONAL RELATIONSHIPS SECTION WORD版含答
    资源描述:

    1、Module 3 Section Integrating Skills & Cultural Corner课时作业.单句语法填空1When people started questioning his explanation,he had to make up more details.2An excellent teacher is believed to be one who devotes himself to the children but asks for nothing in return.3The old sisters finally got in touch with ea

    2、ch other again after they were separated for nearly 30 years.4I ran all the way to school yesterday;otherwise I would_have_been (be) late for the annual talent show.5I dont regret telling/having_told (tell) her what I thought even if it might upset her.6They have always been on good terms_(term) wit

    3、h their nextdoor neighbours for the childrens sake.7The manager says he needs an assistant that he can count on to deal with the problems that may occur in his absence.8When he called me yesterday, he didnt mention having_met (meet)you in the park.9The travelers are reminded of taking everything bel

    4、onging (belong) to them before leaving the hotel.10The two boys quarreled with each other about/over who was the greatest football player in the world.单句改错1We were having a picnic when all once there came a downpour. 在all后加at2(2019山东滨州期中)If my sister goes to watch the singing competition next time,

    5、so do I. dowill3How can you do it like this? I am really ashamed with what you have done. withof4I may be able to do something in return of your immediate help. offor5Without your help,I will not have made great progress in my English learning. willwould.阅读理解AWhen I was a boy there were no smart pho

    6、nes,and our television only got one channel clearly. Still,I was never bored.The fields,hills,and woodlands around my home were the perfect playground.I can remember once hiking to a nearby lake.At the backside of it I was amazed to find an old dirt road that I had never seen before.It was full of m

    7、uddy tracks and deep woods bordered it on both sides,but exploring it still seemed like a fine adventure.I walked on and on for hours.I was sure my guardian angel was whispering in my ear “Turn around and head back home”,but I was stubborn,so I walked on.There was still neither a car nor a house in

    8、sight.I noticed that the sun was starting to go down and I grew scared.I didnt want to end up trapped on this road,and I was worried that it would be dark before I could make my way back to the lake again.I continued to walk on with something growing inside of me.My heart was pounding and my legs we

    9、re aching.I was almost in tears when I turned one last curve and saw something in the distance.It was a house that I recognized.I jumped up and down and laughed out loud.It was still over a mile away but my legs felt like feathers and I hurried back to my house in no time.I walked in with a big smil

    10、e on my face just in time for dinner.I remembered this recently when I saw a sign that said “All roads lead home”It is true.In life,all roads,no matter how they twist and turn,can lead us home again.What is important,though,is how we travel them.Are we going to go forth in fear or are we going to go

    11、 forth in faith?Are we going to make this life a terrible trip or are we going to make this life a joyful journey?The choice is ours.【解题导语】本文是一篇记叙文。作者回忆了自己童年时期的快乐的时光,并通过童年时经历的一件事告诉我们,人生中最重要的是对待生活的态度。1Why did the author hardly feel bored when he was young?ABecause he could have fun in nature.BBecause

    12、 he could watch TV all day.CBecause he had many friends.DBecause he used to explore the old dirt road.解析:选A细节理解题。根据第一段中的“The fields,hills,and woodlands around my home were the perfect playground.I can remember once hiking to a nearby lake.”可知,在童年时期,作者可以到大自然中尽情地玩耍,所以不会觉得无聊。2How did the author feel wh

    13、en he was exploring the dirt road?AHe thought he would be scolded by his parents.BHe felt contradictory in mind.CHe thought he would be trapped in the woods.DHe was unconscious.解析:选B推理判断题。根据第二段中的“I was sure my guardian angel was whispering in my ear Turn around and head back home,but I was stubborn,

    14、so I walked on.” 可知,在探险之初,作者虽想放弃,但还是选择了继续走下去;根据下文可知,作者虽然担心害怕,但仍然继续前行。由此可推知,在探险过程中他的内心是矛盾的。3What does the underlined word “something” probably mean in Paragraph 3?ADoubt.BHope.CCourage. DFear.解析:选D词义猜测题。根据文章第二段中的“I grew scared”及第三段中的“My heart was pounding and my legs were aching.”可推知,由于天越来越黑,作者一直未能找到

    15、回家的路,他的内心越来越恐惧。由此可推知,something在此指“恐惧”。故选D。4What does the author mainly intend to tell us?AAlways make choices on our own.BAll roads lead home.CIts our attitude that matters in our life.DEvery effort is worthwhile.解析:选C主旨大意题。根据最后一段中的“What is important,though,is how we travel them.Are we going to go f

    16、orth in fear or are we going to go forth in faith?Are we going to make this life a terrible trip or are we going to make this life a joyful journey?”可知,作者想要告诉我们的是生活中态度才是重要的。BWe have most friends at the age of 26 after having spent the first quarter of our lives building up our friendship circle,a ne

    17、w research has claimed.The research into friendship shows that our social circle peaks at 26 years and 7 months,at which we typically have five close friends. Women are most popular at 25 years and 10 months,with men hitting the highest friendship point a little later at 27 years and 3 months.The re

    18、search,by Forever Friends,shows that about a third of adults meet their closest friends while at school,with about a fifth saying they meet them at work.Social networks such as Facebook and Twitter now also play a major role in building new friendship. The research points out that 25 to 34yearolds m

    19、ake 22 friends via Facebook,compared to 18 to 24yearolds who make 12,and 35 to 44yearolds who make just four.Forever Friends relationship coach Sam Owen says:“It is no coincidence that over a third of us meet our best friends at school. It is a key time in our lives when friendship is growing throug

    20、h sharing notes,giving gifts,seeing each other regularly and laughing a lot. As adults we can often forget how powerful these small things are and how the little things can make a difference.”Later in life we find ourselves losing friends. Over half of us lose friendship through moving,while 36% say

    21、 that over time they grow apart from close pals. Having children also causes 19% to drift_away_from childhood friends.With growing pressures being pat on friendship these days,its important to make time for our friendship.【解题导语】研究表明,我们在26岁时拥有最多的朋友,但是随着时间的推移,我们的朋友会减少。5How many friends can a 20yearold

    22、 college student make via Facebook?A4.B12.C18. D22.解析:选B细节理解题。根据第四段最后一句中的“.via Facebook,compared to 18 to 24yearolds who make 12” 可知,通过脸书网年龄在18到24岁的人可以交到12个朋友,故B项正确。6In Paragraph 5,the author is trying to tell the readers _.Ahow important making friends isBthat friendship is not easy to keepChow muc

    23、h has been done to keep friendshipDthat friendship at school is important解析:选D细节理解题。根据第五段Sam Owen所讲的话的第二句“It is a key time in our lives when friendship is growing through sharing notes,giving gifts,seeing each other regularly and laughing a lot.”可知,学校时光是人生中建立友谊的重要阶段,这时候的友谊成长于分享笔记、赠送礼物、互相探望、一起欢笑中,故D项

    24、正确。7The underlined phrase “drift away from” in Paragraph 6 means “ _ ”Amake sense of Blose contact withCfeel sorry for Dmake up with解析:选B词义猜测题。根据倒数第二段第二句“Over half of us lose friendship.apart from close pals.”及画线词所在句“Having children also causes 19% to.childhood friends.”可以判断,画线词意为“失去联系”,故B项正确。A项意为“理

    25、解”,C项意为“对感到抱歉”,D项意为“与和好”,都与语境不符。8This passage is most probably taken from _.AFacebook or TwitterBan advertisementCa textbookDa newspaper解析:选D文章出处题。根据第一段中的“a new research has claimed”以及最后一段中的“these days”,再结合选项可以判断,本文最有可能摘自报纸,故D项正确。.七选五People are generally happier when they have meaning in their lives

    26、, and part of living a meaningful life is feeling as if you are making a difference in the world._1_ Getting involved with a cause that you believe in, whether you give a little or a lot, can be a great way to spread joy this year, and create more joy for yourself while youre at it!_2_ Clean houses

    27、and make a difference. There are many charities that collect donations and run resale shops, so you can donate unneeded things to a charity: _3_ The money from their sale can further a cause you believe in!Youll end up with increased satisfaction and others will benefit from what you no longer need.

    28、Give a little or a lot. Give money, even if its just a little bit, to a cause you truly believe in. While you may think that your $30 is just a very small amount and cant produce any important change, every little bit does help._4_ They help to make the world a better place._5_ If you have more time

    29、 than money, you can really make a difference by means of such donations. This is a great route for many people as it leads to the satisfaction of making a difference, provides a chance to meet others who share your passion, and often allows you the opportunity to see the people you help and the dif

    30、ference you make.AVolunteer your time.BMeet your satisfaction.CSmall donations can save lives or help save the planet.DThe followings are some examples of simple ways to get involved.EThese things will provide someone else with a chance to find use in them.FIf you have enough free time, do volunteer

    31、ing in your community, which can benefit you a lot.GWhether you donate unneeded things, give money or volunteer your time, there are many ways to get involved with worthy causes.【解题导语】要想让自己快乐, 就必须过有意义的生活。本文就此提了几点建议。1解析:选G根据空后的“Getting involved with a cause.whether you give a little or a lot.”可知,本处选G

    32、 “无论你捐赠出不需要的东西、给钱或是奉献你的时间, 有很多方法让你能够带着值得的理由参与其中”。2解析:选D根据上文内容及下文列举的几种方法可知, 本处应选D“以下是几种参与其中的简单的方法”, D项承接上文, 引出下文要讲的建议, 符合语境。3解析:选E根据上句中的“你可以把不需要的东西捐给一个慈善机构”可知, 本处应选E “这些东西会给别人提供使用的机会”来承接上文。4解析:选C根据上句中的“every little bit does help”和空后一句可知, 本处选C“小的捐赠也能救人性命,帮助拯救我们的地球”来承上启下。5解析:选A根据空后一句“If you have more time than money, you can really make a difference by means of such donations.”可知, 本段讲的是奉献你的时间。故选A“奉献你的时间”作为本段的段首句较为恰当。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019-2020学年外研版高中英语选修六同步课时作业:MODULE 3 INTERPERSONAL RELATIONSHIPS SECTION Ⅲ WORD版含答案.doc
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-437124.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1