2019-2020学年外研版高中英语选修六同步课时作业:MODULE 4 MUSIC SECTION Ⅳ WORD版含答案.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
2 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年外研版高中英语选修六同步课时作业:MODULE MUSIC SECTION WORD版含答案 2019 2020 学年 外研
- 资源描述:
-
1、Module 4 Section Grammar & Writing课时作业.单句语法填空1So far Peter hasnt called(not call) back. Shall we make a phone call to him again?2The boss stayed (stay) in New York for four days last week. Now he is working in China.3It is the third time that you have come(come) to our school.4Henry feels rather tir
2、ed because he has been working (work) in the field for six hours.5She ought to stop working;she has a headache because she has been reading (read) all day long.6Jones cares about you very much and has been asking (ask) about your health.7Here he is! We have been waiting (wait) anxiously for him sinc
3、e last night.8Up to now, the gifted child has won(win)three national prizes in music.9I have been looking(look) for my lost book for three days,but I still havent found it.10The telephone has been ringing (ring) for minutes, but no one has answered (answer) it.阅读理解ARap music, or hiphop, is a style o
4、f pop music originating in the mid1970s among black and Hispanic (西班牙的) performers in New York City. At first, it was associated with an athletic style of dancing, known as breakdancing(霹雳舞)The 1980s saw the intense diversification(多元化) in rap music, which developed into a more complex form. The sim
5、ple tales of the 1970s were replaced by the complex, multilayered beats. Some rappers even became mainstream pop performers, including Kurtis Blow.Rap music was almost entirely unknown outside of the United States prior_to the 1980s. During that decade, it began to spread and became a part of the mu
6、sic scene in dozens of countries. In the early part of the decade, breakdancing became the first aspect of hiphop culture to reach Germany, Japan and South Africa. Meanwhile, recorded rap music was released in France and the Philippines.In the 1990s and the following decade, elements of rap music co
7、ntinued to be absorbed into other kinds of popular music. In Europe, Africa, and Asia, rap music began to reach mainstream audiences.In the 2000s, the United States has seen the rise of alternative rap music in the form of popular performers like The Roots, Mos Def, and many others.In some countries
8、, performers have become well known outside of their own countries, and rap music has continued to spread into new lands, including Russia, Egypt, and China.There are various views on rap music. For example, some people criticize rap music for the promotion of violence, while others admire it as a w
9、ay to understand cultural idioms and consider many rappers to have an acute social and political awareness.【解题导语】本文是一篇说明文。文章介绍了rap music的历史。1The rap music in the 1980s developed into_.Aa simpler formBan easier formCa more complex form Da more difficult form解析:选C细节理解题。由第二段第一句“The 1980s saw the intens
10、e diversification(多元化) in rap music, which developed into a more complex form.” 可知答案为C项。2The underlined part in the third paragraph probably means“_”Ain BbeforeCafter Dwithin解析:选B词义猜测题。从其后一句的解释可知,prior to the 1980s意为“在20世纪80年代以前”,故B项与其意义接近。3Rap music began to be accepted by the mainstream in Europe
11、in_.Athe middle of the 1970sBthe 2000sCthe 1990sDthe 1980s解析:选C推理判断题。由第四段开头及最后一句“rap music began to reach mainstream audiences”可判断出。4Which of the following statements is RIGHT?AThe author doesnt like rap music because he thinks that it promotes violence.BIn the 2000s, some rap music performers becam
12、e popular around the world.CBreakdancing comes from rap music.DIn the 1990s, the first piece of rap music was released in the Philippines by Mos Def.解析:选B推理判断题。由倒数第二段中的“and rap music has continued to spread into new lands, including Russia, Egypt, and China”可判断B项正确。BGoldfish have pretty boring lives
13、, so maybe its a good thing that they can only concentrate for nine seconds!But according to a new research, humans are becoming like goldfish.Our attention span(时长) is getting shorter.and its all because of technology.“We move quickly from one site to another on the web,”says Doctor Ted Selker, a c
14、omputer scientist from Massachusetts,“and we are losing the ability to concentrate.”With millions of websites to choose from, the attention span of the average Internet user is just seconds.There are other digital distractions(分心) too:email, instant messaging and quickie movies on websites.Some peop
15、le are worried about the effect on young people.“You need time to understand and think about what you read,”says Julia Wood, from London.“Young people search the net all the time and their brains become full of useless information but there is no time to make sense of it.I am trying to persuade my p
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-437126.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
