2019-2020学年外研版(新课改适用)英语必修五培优练习:MODULE 1 BRITISH AND AMERICAN ENGLISH 课时跟踪检测(二) WORD版含解析.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年外研版新课改适用英语必修五培优练习:MODULE BRITISH AND AMERICAN ENGLISH 课时跟踪检测二 WORD版含解析 2019 2020 学年 外研版
- 资源描述:
-
1、Module 1课时跟踪检测(二) Introduction & Reading Language Points.根据提示写出单词的正确形式1If you look at the outlook of the energy structure (结构),there is nothing to stop us growing.2People differ (不同) from one another in their ability to handle stress.3He made a number of rude remarks (评论) about the food.4Compared (比
2、较) with other athletes, he has the perfect body shape for a swimmer.5Maybe it would even make polite suggestions for you in a British accent (口音)6Early settlers (settle) from Europe settled on the coast of the Pacific Ocean and built some houses.7Much to our joy, our fathers health is getting steadi
3、ly (steady) better with time going by.8Believe it or not, there are slight variations (vary) in the incomes farmers got from the agricultural reform.9I struggled to sum up the confusing (confuse) exchange.10The character was obviously (obvious) wrong but he didnt pick it out.选词填空get around, make muc
4、h of a difference, lead to, queue up, have difficulty (in) doing, have .in common1His illness led_to his not being able to attend the meeting.2News soon got_around that he had resigned.3They had_difficulty_(in) walking home in the snowstorm.4Tony has much in_common with Tom in character. For example
5、, both of them seldom express their own ideas in public places.5It doesnt make_much_of_a_difference whether you go to Beijing by plane or by train, because both are very convenient.6Lots of my friends queued_up last week for giving blood.完成句子1He likes pop music, while_I_am_fond_of_folk_music.他喜欢流行音乐
6、,而我喜欢民间音乐。2Compared_with her achievements, her shortcomings are, after all, only secondary.她的缺点同她的成绩相比,毕竟是第二位的。3It_is_obvious_that the manager was quite satisfied with your spoken English.很明显,经理对你的英语口语非常满意。4His decision made_it_possible_for_us_to_finish_the_work by four oclock this afternoon.他的决定使我们
7、在今天下午四点以前完成工作成为可能。5Just stay where_you_are and dont move.待在你现在待的地方别动。.阅读理解AWhen I was growing up in America, I was ashamed of my mothers Chinese English. Because of her English, she was often treated unfairly. People in department stores, at banks, and at restaurants did not take her seriously, did
8、not give her good service, pretended not to understand her, or even acted as if they did not hear her. My mother has realized the limitations of her English as well. When I was fifteen, she used to have me call people on phone to pretend I was she. I was forced to ask for information or even to yell
9、 at people who had been rude to her. One time I had to call her stockbroker (股票经纪人)I said in an adolescent voice that was not very convincing, “This is Mrs. Tan.” And my mother was standing beside me, whispering loudly, “Why he dont send me check already two week long.”And then, in perfect English I
10、 said, “Im getting rather concerned.You agreed to send the check two weeks ago, but it hasnt arrived.”Then she talked more loudly. “What he want? I come to New York tell him front of his boss.” And so I turned to the stockbroker again, “I cant tolerate any more excuse. If I dont receive the check im
11、mediately, I am going to have to speak to your manager when I am in New York next week.”The next week we ended up in New York. While I was sitting there redfaced, my mother, the real Mrs. Tan, was shouting to his boss in her broken English. When I was a teenager, my mothers broken English embarrasse
12、d me. But now, I see it differently. To me, my mothers English is perfectly clear, perfectly natural. It is my mother tongue. Her language, as I hear it, is vivid, direct, and full of observation and wisdom. It was the language that helped shape the way I saw things, expressed ideas, and made sense
13、of the world.语篇解读:本文介绍了作者对妈妈所说英语的认识的转变。1Why was the authors mother poorly served?AShe was unable to speak good English.BShe was often misunderstood.CShe was not clearly heard.DShe was not very polite. 解析:选A细节理解题。根据第一段的“Because of her English, she was often treated unfairly.”可知。2From Paragraph 2, we
14、know that the author was _.Agood at pretendingBrude to the stockbrokerCready to help her motherDunwilling to phone for her mother解析:选D细节理解题。根据第二段的“I was forced to ask for information or even to yell at people who had been rude to her.”可知。3After the author made the phone call, _.Athey forgave the sto
15、ckbrokerBthey failed to get the checkCthey went to New York immediatelyDthey spoke to their boss at once解析:选B推理判断题。 根据第五段的“If I dont receive the check immediately, I am going to have to speak to your manager when I am in New York next week.”和第六段“The next week we ended up in New York.”可知。4What does t
16、he author think of her mothers English now?AIt confuses her.BIt embarrasses her.CIt helps her understand the world.DIt helps her tolerate rude people.解析:选C推理判断题。根据文中最后一句“It was the language that helped shape the way I saw things, expressed ideas, and made sense of the world. ”可知。BThese days, young p
17、eople in some Englishspeaking countries are speaking a strange language, especially when communicating on social media.Look at these words chosen by The Washington Post:“David Bowie dying is totes tradge” and “When Cookie hugged Jamal it made me totes emosh”. Or this sentence:“BAE, let me know if yo
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-437132.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
