2019-2020学年高中英语 Unit 1 Living well1练习 新人教版选修7.docx
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
3 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年高中英语 Unit Living well1练习 新人教版选修7 2019 2020 学年 高中英语 well1 练习 新人 选修
- 资源描述:
-
1、课时作业1.单句语法填空1Cycling is highly _ (benefit) to our health and the environment.2He has never been _ (absence) from school this term.3Please accept my sincere _ (congratulate) on your marriage.4The library in the city is _ (access) to people at weekends.5People are _ (annoy) by what the driver did to t
2、he little girl.6He is so _ (ambition) that he wants to play at the highest level.7The young _ (assist) often assists us in preparing tools for experiments.8Without his _ (encourage) to me, I would have been defeated in the game.9The wine is _ (suit) for drinking.10On the long journey, Peter proved t
3、o be a most interesting _ (company)答案1beneficial2.absent3.congratulations4accessible5.annoyed6.ambitious7.assistant8encouragement9.suitablepanion.单句改错1 I think it will be such sunny a day as it was yesterday._2My little brother is like a bull in a china shop,always knock things over._3While doing my
4、 homework,I met a problem difficult to solve._4He is buried in writing his novel,in some words,he cant spare us even a minute to take a trip._5Look,this is an excellent article that I have cut down of the magazine._6We used to sit around discuss our dreams._答案1suchso2.knockknocking3.met后加上with4someo
5、ther5.downout6.discussdiscussing.短语活用in other words,make fun of,cut out,cut in,adapt to,out of breath,out of order,all in all,as well as,sit around,never mind,have access to1Youre not paid _ doing nothing!2_, her condition is greatly improved.3Its bad manners _ the disabled.4He _ after running for t
6、he bus.5My doctor says I must_ smoking and strong drinks.6The children find it hard _ their new school.7Students at the private school _ excellent sports facilities.8Wind is one of our cleanest and richest power sources,_ one of the oldest.9Your performance in the exam did not reach the required sta
7、ndard,_, you failed.答案1to sit around2.All in all3.to make fun of4was out of breath5.cut out6.to adapt to7have access to8.as well as9.in other words.完形填空Hannah Taylor is a schoolgirl from Manitoba, Canada. One day, when she was five years old, she was walking with her mother in downtown Winnipeg. The
8、y saw a man_1_ out of a garbage can. She asked her mother why he did that, and her mother said that the man was homeless and hungry. Hannah was very_2_. She couldnt understand why some people had to live their lives without shelter or enough food. Hannah started to think about how she could_3_, but,
9、 of course, there is not a lot one fiveyearold can do to solve (解决) the problem of homelessness.Later, when Hannah attended school, she saw another homeless person. It was a woman,_4_an old shopping trolley (购物车) which was piled with_5_. It seemed that everything the woman owned was in them. This ma
10、de Hannah very sad, and even more_6_to do something. She had been talking to her mother about the lives of homeless people _7_they first saw the homeless man. Her mother told her that if she did something to change the problem that made her sad, she wouldnt_8_as bad.Hannah began to speak out about t
11、he homelessness in Manitoba and then in other provinces. She hoped to_9_her message of hope and awareness. She started the Ladybug Foundation, an organization aiming at getting rid of homelessness. She began to_10_“Big Bosses” lunches, where she would try to persuade local business leaders to _11_to
12、 the cause. She also organized a fundraising (募捐) drive in “Ladybug Jars” to collect everyones spare change during “Make Change” month. More recently, the foundation began another_12_called National Red Scarf Daya day when people donate $20 and wear red scarves in support of Canadas _13_and homeless
13、.There is an emergency shelter in Winnipeg called “Hannahs Place”, something that Hannah is very_14_of. Hannahs Place is divided into several areas, providing shelter for people when it is so cold that_15_outdoors can mean death. In the more than five years since Hannah began her activities, she has
14、 received a lot of_16_. For example, she received the 2007 BRICK Award recognizing the_17_of young people to change the world. But_18_all this, Hannah still has the_19_life of a Winnipeg schoolgirl, except that she pays regular visits to homeless people.Hannah is one of many examples of young people
15、 who are making a_20_in the world. You can, too!1A.jumping Beating Ccrying Dwaving2A.annoyed Bnervous Cashamed Dupset3A.behave Bmanage Chelp Dwork4A.pushing Bcarrying Cbuying Dholding5A.goods Bbottles Cfoods Dbags6A.excited BdeterminedCenergetic Dgrateful7A.since Bunless Calthough Das8A.sound Bget C
16、feel Dlook9A.exchange Bleave Ckeep Dspread10A.sell Bdeliver Chost Dpack11A.contribute BleadCapply Dagree12A.campaign BtripCprocedure Dtrial13A.elderly Bhungry Clonely Dsick14A.aware Bafraid Cproud Dsure15A.going Bsleeping Ctravelling Dplaying16A.praises BinvitationsCreplies Dappointments17A.needs Bi
17、nterests Cdreams Defforts18A.for Bthrough Cbesides Dalong19A.healthy Bpublic Cnormal Dtough20A.choice Bprofit Cjudgement Ddifference答案与解析这是一篇记叙文。心地善良的Hannah在两次目睹忍受饥饿、无家可归的人的悲惨生活后,竭尽所能地给予他们帮助。女孩的善举感染了很多人。1B根据下文中的“her mother said that the man was homeless and hungry”可知,那个人从垃圾中寻找食物吃。2D根据上文可知,Hannah看到有人
18、在垃圾中寻找食物吃,又根据下文她的反应可知,她很难过,故选D。3C根据后半句中的“there is not a lot one fiveyearold can do to solve(解决)the problem of homelessness”可知,Hannah想伸出援助之手。help“帮助”。4A根据语境可知,此处表示一位无家可归的女人推着购物车。push“推动”。5D文中讲,一位无家可归的女人推着购物车,购物车中堆满了包裹,似乎女人的一切都在这些包裹里。根据语境可知,此处用bags。6B看到这些无家可归、缺少食物的人,Hannah决心要帮助他们。determined adj.“坚定的,坚
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-437279.html


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
