分享
分享赚钱 收藏 举报 版权申诉 / 8

类型2019-2020学年高中英语人教版选修6作业与测评:UNIT 3 SECTION Ⅱ THE LANGUAGE POINTS OF READING 课时作业(一) WORD版含解析.docx

  • 上传人:a****
  • 文档编号:437334
  • 上传时间:2025-12-02
  • 格式:DOCX
  • 页数:8
  • 大小:73.27KB
  • 配套讲稿:

    如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。

    特殊限制:

    部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。

    关 键  词:
    2019-2020学年高中英语人教版选修6作业与测评:UNIT 3 SECTION THE LANGUAGE P 2019-2020学年人教版高中英语 Section 2019-2020年高中英语
    资源描述:

    1、Section The Language Points of Reading课时作业(一)完形填空Any exercise is good exercise, but when it comes to losing weight, its hard to beat running. After all, _1_ is one of the most efficient ways to _2_ calories and get fit without having to restrict your diet. If youre already a runner, _3_ on. If youre

    2、 not a runner yet but _4_ in losing weight, here are four _5_ why running can be the best exercise for weight loss.Running works _6_ when you come to rest. Even when comparing running _7_ walking the same distance, studies find that running will _8_ to greater weight loss. In a longterm comparison s

    3、tudy of runners and _9_, calories burned through running led to 90% more weight _10_ than calories burned through walking.Running is time efficient. Even if the myth that running a mile and walking a mile burn the same number of calories were true, running would be a considerably_11_ way to burn tho

    4、se calories. Most people can run two or three _12_ as far as they can walk in a given amount of time.Running is _13_. Little is actually required to _14_ running. You can do it alone. You can do it almost anywhere. You dont need any _15_ beyond a pair of running shoes. For this reason alone, running

    5、 is the best _16_ for weight loss because its _17_, its accessible, and there are fewer barriers to maintaining a routine, even while traveling.Two _18_: runners high. The first rule of exercising for weight loss is that if you dont enjoy it, you wont stick to it. _19_, studies support what many run

    6、ners have experiencedrunning can actually get you high. Scientists have found links between moderate to intense exercise and morphinelike (像吗啡的) brain chemicals, which _20_ the occasional flood of thrill that rushes over you during a hard run. That happy sensation you had after your last race makes

    7、you want to go for another run, right?1A.running BswimmingCboxing Dexercising答案:A第一句提到:当说到减肥时,所有的锻炼方式都不如跑步,因此可以说跑步(running)是最有效的减肥方法之一。2A.use BhaveCtake Dburn答案:D根据该空后的“get fit without having to restrict your diet”可知,此处的语境是:跑步使人们可以不用限制饮食就能消耗(burn)卡路里,从而达到减肥的目的。3A.turn BtalkCkeep Dget答案:C因为跑步对减肥和保持健康

    8、有效,所以如果有此习惯,你应继续保持。keep on “继续”。4A.annoyed BinterestedCfaced Dtrapped答案:B如果你不跑步却又对减肥感兴趣(interested),你可以考虑从事这项运动。下文介绍的跑步的益处就是为了说服这些人去跑步。5A.steps BmeasuresCreasons Deffects答案:C为了证明跑步的益处,作者在下文中列举了四点来说明。这些正是跑步会是最好的减肥运动的原因(reasons)。6A.ever BonceCeven Doften答案:C甚至(even)在你跑完步停下来的时候,跑步也可以起作用。此处用even来加强语气。7A

    9、.as BwithCfor Damong答案:B研究发现,即使把跑步和散步作比较,跑步也对减肥更有效。compare . with . “把与进行比较”。8A.lead BcompareCstick Dequal答案:A与散步相比,跑步会使体重减轻的更多。lead to “导致”。9A.climbers BplayersCwalkers Dactors答案:C根据该句末尾的“through walking”可知,此处是将跑步者和散步者(walkers)进行比较。10A.gain BchangeCdamage Dloss答案:D结合常识可知,消耗卡路里会导致体重减轻(loss)。11A.slow

    10、er BfasterCshorter Dsimpler答案:B根据本段的主旨句“Running is time efficient.”可知,此处是说跑步是一种能更快地(faster)消耗卡路里的方式。12A.moments BtimesCminutes Dhours答案:B此处是把在相同时间内人们跑过和走过的距离进行对比。本句使用了“倍数asadj./adv.as .”的倍数表达法。13A.convenient BimportantCnatural Dnecessary答案:A该空所在句是本段的主旨句。由下文所说的跑步其实很少需要特殊的条件可知,此处介绍的是:跑步很方便(convenient)

    11、。14A.stop BleaveCgo Dcome答案:C去跑步的话,几乎不需要什么东西。go running “去跑步”。15A.caps BclothesCfurniture Dequipment答案:D根据本句提到的跑鞋可知,这里是说跑步不需要跑鞋之外的装备(equipment)。16A.workout BproblemCquestion Doutline答案:A跑步属于一种锻炼方式,因此选workout,意为“锻炼”。17A.expensive BpositiveCcheap Dreal答案:C因为跑步所需要的装备只是一双跑鞋,所以是便宜的(cheap)。18A.phrases Bwo

    12、rdsCsentences Dkeys答案:B该空后的“runners high”是两个词,故选words。19A.Sadly BFortunatelyCCasually DUnluckily答案:B很多跑步者体会到跑步会让人兴奋,而且一些研究也证实了这一点。这与前文所述(不能享受跑步的快乐的人是无法坚持下来的)形成对照,因此选fortunately。20A.explains BrefersCdescribes Dasks答案:A前半句提到,科学家们发现了人们跑步时感到兴奋的原因,因此说这可以解释(explains)人在跑步时为什么会感到兴奋。阅读理解A(2019大庆实验中学上学期期中)Whe

    13、n you go to the doctor, you receive a diagnosis (诊断) and a treatment. However, with the continued use of technology in healthcare, the process of diagnosing and treating patients has been changing.Artificial Intelligence (AI) can help doctors analyze a patients symptoms and offer the best treatment.

    14、 With new advancements in medical technology, it makes receiving medical care faster and more accurate. Technology companies provide the data analyzing tools that are necessary to analyze the efficiency (效率) of the healthcare system, which makes the care more efficient and improves the quality of ca

    15、re. Technology is also being used to help patients achieve their health goals as well as help patients when doctors are not present. Patients can rely on apps, trackers, and programs to remind them to have themselves checked, track their symptoms or call for help.In the United States, the creation o

    16、f AI technology has done better than that of other countries. However, compared to some countries like Canada, the United States has failed in using AI in its healthcare system. The reality is that AI is not used in medical care because of the high costs and the insurance barriers. It is the private

    17、 healthcare system that puts all the costs on consumers of healthcare.Undoubtedly, using more technology in healthcare can be better for the system. It can improve efficiency, limit errors, and cut down waiting time. But the high cost of creating this technology can make it difficult to provide serv

    18、ice in every hospital and healthcare clinic in the United States. It also changes the practice of medicine, making it less personal and more about the technology. Doctors wouldnt have to rely on their own knowledge and skill but could turn to robots and computers for help or use better equipment to

    19、help them perform a procedure.As the medical field continues to change, so will the technology that is used in the medical field, making receiving medical care a highly computerized process that could improve the health of the population. 1What is the second paragraph mainly about?ARecent studies in

    20、 health technology.BThe future of personalized health care.CNew advancements in medical technology.DThe advantages of using AI in medical care.答案:D段落大意题。根据第二段第一、二句“Artificial Intelligence (AI) . and more accurate.”可知,第二段主要讲的是人工智能在医疗保健中的优势。故选D。2How can AI help patients?ABy feeding medicine to them.BB

    21、y recording their symptoms.CBy analyzing the efficiency of health care.DBy providing them with the best treatment.答案:B细节理解题。根据第二段第一句“Artificial Intelligence (AI) can help doctors analyze a patients symptoms and offer the best treatment.”可知,人工智能通过记录他们的症状帮助病人。故选B。3Why do Americans use less AI in medic

    22、al care?AThey want to keep their treatment secret.BTheir health insurance is very expensive.CTheir AI technology is not advanced enough.DThey dont think the new technology is secure.答案:B细节理解题。根据第四段中的“But the high cost of creating . in the United States.”可知,美国人在医疗保健中使用较少的人工智能,是因为他们的健康保险很贵。故选B。4What i

    23、s the authors attitude towards the technology in medical care?ADoubtful. BHopeful.CCautious. DUninterested.答案:B推理判断题。根据最后一段“As the medical field continues to change . the health of the population.”可知,作者对医疗技术的态度是充满希望的。故选B。B(2018全国卷)Good Morning Britains Susanna Reid is used to grilling guests on the

    24、sofa every morning, but she is cooking up a storm in her latest roleshowing families how to prepare delicious and nutritious meals on a tight budget.In Save Money: Good Food, she visits a different home each week and with the help of chef Matt Tebbutt offers top tips on how to reduce food waste, whi

    25、le preparing recipes for under 5 per family a day. And the Good Morning Britain presenter says shes been able to put a lot of what shes learnt into practice in her own home, preparing meals for sons, Sam, 14, Finn, 13, and Jack, 11.“We love Mexican churros, so I buy them on my phone from my local Me

    26、xican takeaway restaurant,” she explains. “I pay 5 for a portion (一份), but Matt makes them for 26p a portion, because they are flour, water, sugar and oil. Everybody can buy takeaway food, but sometimes were not aware how cheaply we can make this food ourselves.”The eightpart series (系列节目), Save Mon

    27、ey: Good Food, follows in the footsteps of ITVs Save Money: Good Health, which gave viewers advice on how to get value from the vast range of health products on the market.With food our biggest weekly household expense, Susanna and Matt spend time with a different family each week. In tonights Easte

    28、r special they come to the aid of a family in need of some delicious inspiration on a budget. The team transforms the familys long weekend of celebration with less expensive but still tasty recipes. 5What do we know about Susanna Reid?AShe enjoys embarrassing her guests. BShe has started a new progr

    29、amme.CShe dislikes working early in the morning. DShe has had a light budget for her family.答案:B推理判断题。根据第一段中的“but she is cooking up a storm in her latest role”以及第二段中的“In Save Money: Good Food, she visits .”可推知,她开辟了一个新的节目。故选B。6How does Matt Tebbutt help Susanna?AHe buys cooking materials for her. BHe

    30、 prepares food for her kids.CHe assists her in cooking matters. DHe invites guest families for her.答案:C推理判断题。根据第二段第一句可知, Susanna 在Matt Tebbutt的帮助下,提供如何减少食物浪费的建议,同时为每个家庭准备一天低于5英镑成本的食谱。即Matt在烹饪食物上帮助Susanna。故选C。7What does the author intend to do in Paragraph 4?ASummarize the previous paragraphs. BProvi

    31、de some advice for the readers.CAdd some background information. DIntroduce a new topic for discussion.答案:C推理判断题。根据第四段中的“Save Money: Good Food, follows in the footsteps of ITVs Save Money: Good Health, .”可推知,本段是为读者介绍Save Money这个节目是怎么来的,即是背景信息。故选C。8What can be a suitable title for the text?AKeeping Fit by Eating Smart BBalancing Our Daily DietCMaking yourself a Perfect Chef DCooking Well for Less答案:D标题判断题。根据文章的整体内容可知,文章讲述了Susanna Reid的新节目Save Money: Good Food,该节目旨在帮助家庭以更少的花销吃出同样美味的食物。故选D。

    展开阅读全文
    提示  课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。
    关于本文
    本文标题:2019-2020学年高中英语人教版选修6作业与测评:UNIT 3 SECTION Ⅱ THE LANGUAGE POINTS OF READING 课时作业(一) WORD版含解析.docx
    链接地址:https://www.ketangku.com/wenku/file-437334.html
    相关资源 更多
  • 齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(解析版).pdf
  • 齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf齐次化妙解圆锥曲线(学生版).pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试物理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试地理试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试历史试题答案.pdf
  • 黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf黑龙江省齐齐哈尔市2021-2022学年高二上学期期末考试化学试题答案.pdf
  • 黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省大庆实验中学二部2023-2024学年高二英语上学期10月阶段性考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf黑龙江省哈尔滨师范大学附属中学2022-2023学年高三英语上学期11月期中考试试卷(PDF版带答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf黑龙江省哈尔滨市第三中学2023-2024学年高三英语上学期第二次验收考试试题(PDF版附答案).pdf
  • 黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf黑龙江省哈尔滨市哈尔滨第三中学2021-2022学年高二上学期第一学段学业水平考试 英语 pdf版试卷.pdf
  • 高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx高考英语一轮复习英语语法专题复习:特殊句型讲解课件(共105张).pptx
  • 高中英语音标与口型.swf高中英语音标与口型.swf
  • 陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf陕西省西安中学2022届高三英语五月全仿真模拟考试(一)(PDF版含答案).pdf
  • 陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf陕西省汉中市2021届高三上学期12月校级联考英语试题 答案.pdf
  • 陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf陕西省榆林市第十中学2023-2024学年高一英语上学期第一次月考试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf重庆市南开中学2023-2024学年高三英语上学期12月第四次质量检测试题(PDF版附答案).pdf
  • 重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf重庆市2023-2024学年高一英语上学期期中试题(pdf无答案).pdf
  • 重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf重庆市2021-2022学年高一英语下学期期末试题(PDF版带答案).pdf
  • 重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf重庆市2022-2023学年高三英语上学期高考适应性月考卷(四)试卷(PDF版附答案).pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 真题超详解》英语(131套)试卷及答案.pdf
  • 星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf星空 2023小升初《重点中学招生 五年真题分类卷》英语及答案.pdf
  • 新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf新疆霍尔果斯市2023-2024学年高三英语上学期11月月考试题(pdf无答案).pdf
  • 二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc二年级下英语教学反思-Unit 4l苏教牛津版.doc
  • 人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt人教版高中英语必修一教学课件:UNIT 2 PERIOD 2 .ppt
  • 全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt全优课堂2016届英语高考总复习课件(人教新课标)BOOK 5 UNIT 2.ppt
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit1-Unit5 单词检测练习题汇编(Word版含答案).docx
  • 人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx人教版(2019)高中英语必修第二册Unit 1-5 全套教案(附UNIT 1-UNIT 5 共5套单元测试卷及答案).docx
  • 《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt《高考总动员》2016届高考英语(北师大版)总复习课件:必修2-UNIT4 .ppt
  • 《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt《通用》2014版英语《高考专题辅导》课件:书面表达(共148张PPT).ppt
  • 关于我们 - 联系我们 - 加入我们 - 常用工具与软件 - 公益活动

    copyright@ 2020-2024 www.ketangku.com网站版权所有

    黑ICP备2024021605号-1