八年级下册英语第8单元第二课时课件 (共19张PPT).ppt
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
9 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 八年级下册英语第8单元第二课时课件 共19张PPT 年级 下册 英语 单元 第二 课时 课件 19 PPT
- 资源描述:
-
1、Unit 8 Have you read Robinson Crusoe yet?Due to heavy storms in the sea,.When he first arrived on this island,.Hes found.made.He has brought back.He has already cut down.built.He will not give up.he will wait for.marks of another mans feeton the sandsome cannibals tries to kill.FridayWhy does Robins
2、on Crusoe call the man Friday?1.You can use these to shoot things:_2.Something you use to travel in the sea:_3.A piece of land in the middle of the sea:_4.You can use these to cut things:_5.Signs left behind by someone or something:_3b.Read the passage again.Find words that have these meanings.gunsh
3、ipislandknifemark1.Robinson Crusoe arrived on the island with enough food and drink.2.Friday made a small boat.3.Robinson had some food and tools when he first arrived on the island.4.Robinson used the ship to build his house.5.Friday saw some marks of another mans feet on the beach.6.Robinson tried
4、 to kill the two men.3c.Correct the sentences.1.Robinson Crusoe arrived on the island with enough food and drink.2.Friday made a small boat.3c Correct the sentences.Robinson Crusoe arrived on the island without food and drink.Robinson Crusoe made a small boat.3.Robinson had some food and tools when
5、he first arrived on the island.4.Robinson used the ship to build his house.Robinson had no food and tools when he first arrived on the island.Robinson cut down trees to build his house.5.Friday saw some marks of another mans feet on the beach.6.Robinson tried to kill the two men.Robinson saw some ma
6、rks of another mans feet on the beach.Some cannibals tried to kill the two men.When I first arrived on this island,I had nothing.But Ive found the ship and made a small boat.Ive brought back many things I can use food and drink,tools,knives and guns.Although I have lost everything,I have not lost my
7、 life.So I will not give up and I will wait for another ship.I have already cut down trees and built a house.I go out with my gun almost every day to kill animals and birds for food.Im even learning to grow fruit and vegetables.A few weeks ago,I found the marks of another mans feet on the sand.Who e
8、lse is on my island?How long have they been here?Not long after that,I saw some cannibals trying to kill two men from a broken ship.One of them died but the other ran towards my house.I helped him kill the cannibals.This man now lives with me and helps me.I named him Friday because that was the day
9、I met him.He is smart and I have already taught him some English.adiaryWhen I first arrived on this island,I had nothing.A few weeks ago,I found the marks of another mans feet on the sand.Not long after that,I saw some cannibals trying to kill two men from a broken ship.One of them died but the othe
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
2022八年级语文下册 第三单元基础过关练(三)习题课件 新人教版.pptx
