2019-2020学年新教材高中英语 综合素养提升三 新人教版必修第三册.doc
- 1.请仔细阅读文档,确保文档完整性,对于不预览、不比对内容而直接下载带来的问题本站不予受理。
- 2.下载的文档,不会出现我们的网址水印。
- 3、该文档所得收入(下载+内容+预览)归上传者、原创作者;如果您是本文档原作者,请点此认领!既往收益都归您。
下载文档到电脑,查找使用更方便
8 0人已下载
| 下载 | 加入VIP,免费下载 |
- 配套讲稿:
如PPT文件的首页显示word图标,表示该PPT已包含配套word讲稿。双击word图标可打开word文档。
- 特殊限制:
部分文档作品中含有的国旗、国徽等图片,仅作为作品整体效果示例展示,禁止商用。设计者仅对作品中独创性部分享有著作权。
- 关 键 词:
- 2019-2020学年新教材高中英语 综合素养提升三 新人教版必修第三册 2019 2020 学年 新教材 高中英语 综合 素养 提升 新人 必修 第三
- 资源描述:
-
1、综合素养提升三. 单句语法填空1. Please say definitely (definite) whether you will be coming or not. 2. She never participates in any of our discussions, does she? 3. He speaks English as fluently (fluent) as a foreigner. 4. The textbook contains (contain) 12 units, including 2 revisions. 5. Whereas in the financi
2、al (finance) world, you only get what you pay for. 6. We deal with all varieties (variety) of information. 7. Ive had a few interviews, but no job offers (offer) yet. 8. Apart from being (be) the kingdom of flowers, it is home to many ethnic minority groups. 9. The group had been carefully selected
3、(select) for the study because of their lifestyles. 10. It suddenly occurred to her that Joe was afraid of being alone. . 短语填空1. The young birds depend on(依靠) their parents for food for several weeks. 2. I never used to (过去常常) enjoy science, but last year I changed schools, and the science teachers
4、at my new school are excellent. 3. Varieties of toys (各种各样的玩具) are on sale in shops. 4. After thinking about it, Ive decided to accept your offer(接受你的提议). 5. Im sure the child will soon settle down(安定下来)in his new school. 6. Apart from/Aside from/In addition to the cost(除了成本之外), we need to think abo
5、ut how much time the job will take. 7. I finally found out (查明)the reason of this strike. 8. Things like parents educational background have a stronger/greater influence on (对有更大的影响) a childs reading. 9. Judgment should be based on facts(以事实为依据), not on hearsay. 10. They are eternally happy and live
6、 a meaningful life(过着有意义的生活). . 根据提示完成句子1. Little Johnny felt the bag, curious to know what it contained. (what引导名词性从句)小约翰尼摸着袋子, 非常好奇地想知道里面装着什么东西。2. Thats a good book that/which will help you a lot. (定语从句)那是本对你很有帮助的书。3. Though not large, the room was light and airy . (省略句式)房间虽不大, 却很亮堂, 空气清新。4. They
7、are all interested in the newly-built apartments along the river, yet none of whom really want to buy them. (介词+关系代词)他们都对新建的沿河公寓感兴趣, 然而他们中没有一个人真想买。5. Take care of your brother while I am away. 当我不在的时候你要照顾好你弟弟。(care)6. Its confirmed that you are allergic to seafood. 经确定, 你是对海鲜过敏。(its+过去分词+that)7. Its
8、 very likely that shell ring me tonight. 今晚她很可能会给我打电话。(likely)8. Bamboo grows best in the place where it is warm and where it rains often. (定语从句)温暖多雨的地方最适合竹子生长。9. He ended off his speech telling a very interesting story. (现在分词短语作方式状语)他讲了一个非常有趣的故事来结束讲话。10. Dont sit there doing nothing. Come and help
9、me with this table. (现在分词作伴随状语)不要坐在那儿无所事事。过来帮我摆这张桌子。. 完形填空For most fourteen-year-old girls living in a border town, the world revolves (旋转) around quinceaneras (celebrations of a girls fifteenth birthday). Yet there was no mention of such a(n)1in my household. Whenever anyone asked 2I was having a “
10、quince” my response was always, “Im saving up for a car. ”I even convinced myself that was true until that night when I3at my friends quinceanera. I went home early from the party, and although I tried to 4my red eyes, my mother could tell something was 5. I did not want to6, but what I feared most
11、about telling her the truth was that I didnt want her to think I was7. You see, its pretty self-serving to8a silly party when your dad is9. I finally admitted everything. I10with my mom that I wanted to have my own father-daughter dance. My dad had been diagnosed (诊断)with cancer and given five month
12、s to11. By this time, he was in a wheelchair. My mother sold the little bit of jewelry she owned, and borrowed money from friends in order to12enough money for my quinceanera. In two weeks we got everything prepared for the party. My friends13with me in our beautiful dresses on December 7th, six mon
13、ths before my actual fifteenth birthday. As the 14 started my mom pushed my dads wheelchair toward where I stood waiting. My dad asked her to stop and 15raised himself from the chair and took my hand for the first and last waltz (华尔兹) we would share. 【文章大意】短文主要讲了作者在人生中最重要的15岁生日派对上, 母亲和父亲倾其所有, 满足了作者和
14、父亲共舞的愿望。1. A. taskB. showC. event D. accident【解析】选C。考查上下文的理解。根据语境指的是前文提到的quinceaneras (celebrations of a girls fifteenth birthday)这样的一件大事, 使用event, 故答案为C。2. A. ifB. whyC. whereD. how【解析】选A。考查引导词的辨析。if是否, why为什么, where哪里, how怎样。无论任何时候有人问我是否要庆祝我的15岁生日, 我都回答我在存钱买车, 故答案为A。3. A. triedB. criedC. sangD. re
展开阅读全文
课堂库(九科星学科网)所有资源均是用户自行上传分享,仅供网友学习交流,未经上传用户书面授权,请勿作他用。


2019届人教A版数学必修二同步课后篇巩固探究:2-1-1 平面 WORD版含解析.docx
